1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Pohang Steelers vs Gangwon FC

Pohang Steelers vs Gangwon FC - Ponturi pariuri K League, 17.06.2022. Aproape de podium

Caramavrov
Caramavrov

2022-06-16 16:08:00

Fotbal Coreea de Sud - K League

17 Iunie 2022, 13:30

Pohang

Pohang

versus
Gangwon

Gangwon

1.90

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Pohang v Gangwon

Pont pentru meciul Pohang Steelers vs Gangwon FC, meci din runda a 16-a din K League (Coreea de Sud), care se dispută pe 17 iunie, de la ora 13:30.

Echipa gazdă este pe locul 5, cu 23 de puncte (golaveraj 18-13), în timp ce oaspeții se află pe 10, cu 15 puncte (golaveraj 14-19).

Pohang: Forma echipei, știri și statistici

Pohang Steelers are șanse minime să o mai prindă din urmă pe Ulsan, liderul care are un avans de 13 puncte, însă este la numai trei lungimi în spatele lui Jeju United, echipa de pe locul secund. Formația antrenată de Gi-dong Kim joacă bine pe teren propriu, având trei victorii, un egal și o înfrângere în ultimele cinci meciuri.

Mijlocașul defensiv Shin Jin-ho și mijlocașul ofensiv Wanderson sunt accidentați, iar fundașul central Park Chan-yong este suspendat. Nu va lipsi, în schimb, Yong-jun Heo, care este golgheterul echipei cu 5 goluri. Nigerianul Moses Ogbu a marcat în meciul precedent și este unul dintre pericolele principale pentru poarta lui Gangwon. 

Pohang Steelers este pe locul 7 în clasamentul formei, cu 7 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 5-4.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Gangwon: Forma echipei, știri și statistici

Gangwon FC este în zona play-out-ului, una dintre cauze fiind reprezentată de prestațiile slabe de pe terenurile străine. Elevii lui Yong-soo Choi nu au câștigat niciun meci afară în acest campionat, înregistrând două înfrângeri și patru remize. „Urșii” au cel mai slab atac din clasamentul meciurilor în deplasare, în care se află pe penultimul loc.

Choi nu poate conta pentru meciul de vineri pe atacantul muntenegrean Dino Islamovic (două goluri marcate în acest sezon), care este accidentat. Probleme medicale au și alți doi atacanți: Moo-yol Go și Yeong-hyeop Lee. Cel mai prolific atacant în acest sezon este Dong-Yun Kim, care a marcat cinci goluri până acum.

Gangwon FC se află pe poziția a 9-a în clasamentul formei, cu 5 puncte obținute în ultimele 5 runde, golaveraj 4-8.

Echipe probabile

Pohang Echipă probabilă Pohang
Portar Yun
Fundași H. Shin, K. Park, Grant, Sim
Mijlocaşi M. Lee, S. Lee - H. Lee, Goh, Heo
Atacanţi Ogbu
Gangwon Echipă probabilă Gangwon
Portar Yu
Fundași Yun, Y. Kim, Rim
Mijlocaşi J. Kim, Seo, Han, D. Kim, Jung
Atacanţi Yang, W. Kim

Statistica meciurilor directe Pohang v Gangwon

Pohang Steelers și Gangwon s-au mai întâlnit de 11 ori. Pohang a câștigat două din ultimele trei partide directe de acasă.

În turul acestui campionat, Pohang a deschis scorul, iar Gangwon a egalat cu 15 minute înainte de final.

Cote pentru Pohang v Gangwon

Pohang a câștigat cu 2-0 ultimul meci jucat acasă (cu Incheon). Betano bet oferă cota 2.18 pentru selecția „Pohang Steelers -0.75 handicap asiatic”.

În 9 din ultimele 10 confruntări directe s-au marcat minim două goluri. Selecția „peste 2 goluri total asiatic” are cota 1.62 la aceeași agenție de pariuri online.

Pohang vs Gangwon Pont: Victorie Pohang Steelers

Pohang Steelers este o echipă cu pretenții, care luptă an de an pentru un loc pe podium. Elevii lui Gi-dong Kim sunt aproape de locul 2, distanța până la Ulsan putând fi anulată de o victorie contra lui Gangwon. Succesul este foarte probabil, din moment ce adversara este penultima în clasamentul meciurilor din deplasare, cu cel mai slab atac. Pohang are o serie bună pe teren propriu, pe care ar trebui să o prelungească în această rundă.

Fotbal Coreea de Sud - K League

Victorie Pohang Steelers

1.90
Pohang vs Gangwon

17 Jun 22, 13:30

Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici