1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Perth Glory – Brisbane Roar. Ponturi pariuri A-League, Australia 26.02.2021. Derby între echipe de top la Antipozi

Perth Glory – Brisbane Roar. Ponturi pariuri A-League, Australia 26.02.2021. Derby între echipe de top la Antipozi

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-02-25 20:25:00

Australia A-League

26 Februarie 2021, 12:05

Perth Glory

Perth Glory

versus
Brisbane Roar

Brisbane Roar

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Perth Glory v Brisbane Roar

Perth Glory – Brisbane Roar, partidă programată vineri, de la ora 12.05, în campionatul Australiei, este un derby al acestui continent. Brisbane e pe locul 2 în clasament, în timp ce oaspeții sunt doar pe 8, dar cu 3 meciuri restanță.

Perth și Brisbane sunt două dintre cele mai bune echipe din A-League. Oaspeții au cea mai bună apărare din campionat, dar gazdele au cel mai bun randament în atac.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Perth Glory: Forma echipei, știri și statistici

Perth Glory (locul 8, 9 puncte, golaveraj 15-12) a jucat ultima partidă acum trei săptămâni, pe 5 februarie. Pauza aceasta a venit într-un moment în care echipa mergea bine, după două victorii în deplasare: 3-1 la Melbourne City și 2-1 la Adelaide United.

Antrenorul Richard Garcia are motive să nu fie îngrijorat că formația sa e abia pe locul 8 – unul neobișnuit pentru Perth Glory. S-au strâns deja 3 restanțe față de locul 2 și chiar 4 față de lider, în condițiile în care Perth are cel mai eficient atac din A-League (3 goluri/meci) și are de recuperat 9 puncte pentru a egala echipa de pe primul loc. Teoretic, victorii în cele 4 restanțe ar aduce-o în fruntea clasamentului.

În această partidă, Perth Glory nu-i are la dispoziție pe Osama Malik și Chris Ikonomidis. – ambii accidentați.

Brisbane Roar : Forma echipei, știri și statistici

Brisbane Roar (locul 2, 14 puncte, golaveraj 13-8) este într-o criză de rezultate în pofida poziției fruntașe pe care o ocupă. N-a mai câștigat din 6 februarie, iar de atunci a jucat 3 partide: o înfrângere și două remize. Foarte grav este că în acest timp n-a înscris nici măcar un gol: 0-2 acasă cu Macarthur FC, 0-0 acasă cu Newcastle Jets, 0-0 în deplasare cu Sydney FC.

Căderea a fost bruscă, pentru că în precedentele patru etape se înregistraseră numai victorii și o eficiență semnificativă (golaveraj 13-5).

În aceste împrejurări, partida de la Perth este de două ori importantă. În primul rând pentru că, luând doar 2 din ultimele 9 puncte puse în joc, echipa pregătită de Warren Moon a căzut la 4 puncte în spatele liderului, apoi pentru că o înfrângere acum ar face-o foarte vulnerabilă la asaltul pe care Glory e de așteptat să-l dea la vârful clasamentului.

Partea bună e că antrenorul n-are probleme de lot. Se așteaptă doar ca Wenzel-Halls să revină în formă pentru a se întoarce și victoriile.

Echipe probabile

Perth Glory Echipă probabilă Perth Glory
Portar Velaphi
Fundași Ingham, Lachman, Aspropotamitis, Sullivan
Mijlocaşi Castro, Kilkenny, Wilson, D’Agostino
Atacanţi Keogh, Fornaroli
Brisbane Roar Echipă probabilă Brisbane Roar
Portar Young
Fundași Gillesphey, Aldred, Trewin
Mijlocaşi Brown, O’Shea, Akbari, Hingert
Atacanţi Wenzel-Halls, Danzaki – McDonald

Statistica meciurilor directe Perth Glory v Brisbane Roar

Ultimul meci între Perth și Brisbane a avut loc acum peste un an, pe 22 februarie 2020, și s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Aceeași situație a fost și în partida precedentă, 1-1 la Perth, pe 13 octombrie 2019.

În total, s-au jucat 47 de partide. Perth a învins în 13, Perth în 23, alte 11 s-au încheiat la egalitate.

Cote pentru Perth Glory v Brisbane Roar

Cred că Perth Glory, cu o mare forță ofensivă, odihnită și venită după două victorii, va câștiga acest meci. Betano pariuri ne dă cota 2,3 dacă mizăm pe un succes al gazdelor.

În același timp, cred că va fi un meci cu goluri de ambele părți. Pariul pe minimum 3 reușite are o cotă bunicică pe Betano pariuri – 1,72.

Perth Glory vs Brisbane Roar Pont: Ambele echipe marchează

Perth și Brisbane sunt două echipe de top din campionatul Australiei, care în acest sezon se vor bate sigur la primele locuri. Perth, cu o medie de 3 goluri înscrise pe meci, are un mare apetit ofensiv și probabil că va reuși să înscrie. Brisbane nu e la fel de prolifică, dar ar putea specula faptul că gazdele au o apărare destul de slabă (2,4 goluri pe meci primite). Betano pariuri ne dă cota 1,62 pe GG.

Miza: 7/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici