1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Paide Linnameeskond U21 vs. Viimsi

Paide Linnameeskond U21 vs. Viimsi, Ponturi pariuri, Fotbal Estonia Esiliiga, 30.05.2024: Oaspeții au câștigat cu 5-0 ultima „directă”

Dan Bara
Dan Bara

2024-05-29 20:00:00

Estonia Esiliiga

30 Mai 2024, 18:00

Paide Linnameeskond U21

Paide Linnameeskond U21

versus
Viimsi JK

Viimsi JK

1.81

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Paide Linnameeskond U21 v Viimsi JK

Paide Linnameeskond U21, echipa cu cea mai slabă apărare din liga a doua estoniană, primește joi vizita celor de la Viimsi JK. Aflați în continuare care e pontul meu pentru pariuri. 

Cota aleasă vine din oferta Winmasters pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Paide Linnameeskond U21 : Forma echipei, știri și statistici

Gazdele au tremurat serios acum un an, reușind să se salveze de la retrogradare abia în ultima etapă, prin jocul rezultatelor. Și atunci, la fel ca și în prezent, au avut serioase probleme defensive, apărarea fiind a treia cea mai slabă din competiție. Însă atacul și-a făcut datoria, având o medie de aproape două goluri marcate pe etapă. 

Partida noastră o găsește pe Linnameeskond U21 pe locul 9, penultimul, cu un total de 7 puncte după 12 runde. De data aceasta, atacul are parametri subunitari, punctând de 11 ori, însă defensiva se clatină la fel de serios. Cu 38 de goluri încasate, aceasta e, de departe, cea mai slabă din întrecere. 

Conform regulamentului, locul 8 merge la barajul pentru evitarea retrogradării, iar ultimele două poziții retrogradează direct. Paide U21 e la două puncte sub locul 8 și la trei sub locul 7, iar perspectivele sunt sumbre. Până acum are doar două victorii, ambele repurtate contra „lanternei roșii”, și un egal contra formației Elva, ocupanta locului 7. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Viimsi JK: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții au terminat ediția trecută de campionat pe poziția secundă și au intrat în playoff-ul pentru promovare, însă nu au avut succes. Probabil că ar fi fost nevoie de o linie ofensivă ceva mai determinată pentru a merge pe prima scenă, dar atât s-a putut la momentul respectiv. Cu 67 de goluri înscrise, Viimsi a depășit-o la limită pe Paide Linnameeskond U21 la acest capitol, deși Paide (66) s-a luptat pentru evitarea retrogradării.

După 11 meciuri, Viimsi ocupă locul 5, cu 19 puncte și cu o linie de clasament de 5-4-2, golaveraj 21-14. Obiectivul e locul secund, cel care duce la barajul pentru promovare, iar distanța față de acesta e de 4 puncte, cu mențiunea că ocupanta acestei poziții, FC Tallinn, are un meci disputat în plus. 

Din păcate pentru ea, Viimsi a început modest sezonul și în primele patru etape a strâns trei remize și o înfrângere, perioadă în care a încasat, de fiecare dată, câte două goluri în fiecare partidă. Apoi, în următoarele șase runde s-a mai întâmplat o singură dată ca apărarea să primească mai mult de un gol. 

Echipe probabile

Paide Linnameeskond U21 Echipă probabilă Paide Linnameeskond U21
Portar Isakar
Fundași Pajumaa, Karp, Kane, Usar
Mijlocaşi Piim, Kiik - Einer
Atacanţi Soo, Enyang, Mottus
Viimsi JK Echipă probabilă Viimsi JK
Portar Nomm
Fundași Laivdee, Allast, Jalle, Valkna
Mijlocaşi Laivdee, Kore, Magi
Atacanţi Krimm, Lehtmets, Lorougnon

Statistica meciurilor directe Paide Linnameeskond U21 v Viimsi JK

Cele două echipe s-au întâlnit deja o dată în actuala ediție, în victoria cu 5-0 obținută de Viimsi pe teren propriu. Cele mai recente trei „directe” de la Paide au consemnat câte patru goluri și reușite în ambele porți.  

27.04.24 ESI Viimsi JK - Paide Linnameeskond U21 5-0
05.11.23 ESI Paide Linnameeskond U21 - Viimsi JK 3-1
20.08.23 ESI Viimsi JK - Paide Linnameeskond U21 0-1
04.06.23 ESI Paide Linnameeskond U21 - Viimsi JK 2-2
27.04.23 ESI Viimsi JK - Paide Linnameeskond U21 2-0

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Paide Linnameeskond U21 v Viimsi JK

Gazdele sunt favorite certe, cu o cotă de 1.02 la victorie. Cota pentru patru sau mai multe goluri în meci e 1.67 la Winmasters. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Paide Linnameeskond U21 vs Viimsi JK Pont: Peste 1.5 goluri în prima repriză

Echipa gazdă are cea mai slabă apărare a campionatului, așa că oaspeții sunt favoriți cerți. În ultimele etape de pe teren propriu, Paide U21 a pierdut cu 2-8 contra lui Harju și cu 1-6 contra lui Tartu, în vreme ce Viimsi vine după trei succese la rând în deplasare. Pariul ales de mine e „Peste 1.5 goluri în prima repriză”, cu o cotă de 1.81 la Winmasters pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.81
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici