1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Paide - FC Kuressaare

Paide - FC Kuressaare: ponturi pariuri fotbal Estonia Meistriliiga . 18.06.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-06-17 18:54:00

Fotbal Estonia Meistriliiga

18 Iunie 2022, 19:30

Paide Linnameeskond

Paide Linnameeskond

versus
Kuressaare

Kuressaare

1.50

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Paide Linnameeskond v Kuressaare

Într-un meci care contează pentru etapa a 17-a din prima ligă de fotbal din Estonia, față în față se vor afla Paide și FC Kuressaare. Confruntarea dintre cele două formații e programată sâmbătă, de la ora 19:30, pe Paide linnastaadion. În cele ce urmează puteți citi analiza duelului, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit. 

Paide Linnameeskond: Forma echipei, știri și statistici

Paide este una dintre fruntașele din campionatul Estoniei. Gazdele de sâmbătă vin după două înfrângeri în deplasare în fața unor adversare de pe podium (Levadia și Nomme Kalju, de fiecare dată cu 0-1), dar și după două victorii clare pe teren propriu: 4-2 cu Trans Narva și 3-0 în fața celor de la Tammeka. În fapt, pe teren propriu, Paide a câștigat ultimele 5 meciuri, de fiecare dată cu scoruri categorice. Nu s-a întâmplat ca în această serie să marcheze mai puțin de 3 goluri. În afara celor două rezultate enumerate mai sus, pe Paide linnastaadion au venit succesele cu Tallinna Kalev (7-0), Vaprus (6-2) și Legion (5-0). 40 de goluri a marcat până acum Paide de la începutul campionatului, o medie de 2,5 per meci. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Kuressaare: Forma echipei, știri și statistici

FC Kuressaare are un sezon mult peste așteptări. Oaspeții confruntării noastre de sâmbătă au fost implicați campionat de campionat în ultimii ani în lupta pentru evitarea retrogradării. Totuși, actuala stagiune o prinde pe FC Kuressaare mult mai sus: e pe locul 5, cu 23 de puncte, cu o singură poziție în spatele adversarei de sâmbătă. Echipa e pregătită de Roman Kozhukhovskyi, cel care conduce și destinele formației U21 a Estoniei. Cel mai recent meci a adus un succes pe teren propriu, scor 3-0, cu Tammeka. Totuși, în deplasare, ultimele vizite s-au încheiat cu eșecuri clare pentru Kuressaare: 0-4 la Flora Tallinn, respectiv 1-3 în fața celor de la Vaprus. 19-22 este golaverajul oaspeților de sâmbătă, o medie de peste 2,5 goluri per etapă scursă. 

Statistica meciurilor directe Paide Linnameeskond v Kuressaare

Ultimele 3 partide directe între Paide și FC Kuressaare au avut peste 2,5 goluri la total. Kuressaare a câștigat cel mai recent duel, din acest an, cu 2-1. Duelurile de anul trecut au adus o victorie pentru Paide (4-1) și un egal (2-2). 

Cote pentru Paide Linnameeskond v Kuressaare

Paide este considerată mare favorită în acest duel, iar eu mă aștept să înscrie de mai multe ori. Statistica recentă joacă un rol important în recomandarea mea. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem superior de goluri. Peste 3,5 goluri total are o cotă atractivă de 2,30.

Paide Linnameeskond vs Kuressaare Pont: Peste 2,5 goluri total

Față în față se vor afla două echipe implicate des în partide cu multe goluri. Cele mai recente 3 confruntări dintre Paide și Kuressaare au avut peste 2,5 goluri la total. De asemenea, Paide a făcut recital în ultimele jocuri de acasă, cu nu mai puțin de 25 de goluri înscrise în 5 partide - o medie impresionantă de 5 per meci. Kuressaare a avut un campionat peste așteptări, astfel că putem aștepta cel puțin o reușită și din partea oaspeților. În aceste condiții, recomand cu încredere depășirea baremului de 2,5 goluri la total. Să fie verde!

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici