1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Oulu vs KuPS

Oulu vs KuPS. Ponturi Pariuri Veikkausliiga, 17.05.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-16 17:08:00

Fotbal Finlanda - Veikausliiga

17 Mai 2022, 18:00

Oulu AC

Oulu AC

versus
KuPS Kuopio

KuPS Kuopio

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Oulu AC v KuPS Kuopio

KuPS este lider în Finlanda și merge la Oulu pentru a se distanța la 3 puncte de HJK Helsinki. După 7 etape trecute din Veikkausliiga, KuPS are 6 victorii și o remiză. Oulu este pe poziția a 6-a, cu 9 puncte, 10 mai puține decât adversara din această rundă. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Oulu AC: Forma echipei, știri și statistici

Oulu are un start mai mult decât decent de sezon, cu 9 puncte obținute în primele 7 etape. La prima vedere, 9 puncte nu sunt multe, dar după experiența din sezonul precedent, Oulu încă nu și-a revenit complet. Anul trecut, Oulu a terminat penultima sezonul regulat, cu doar 18 puncte, după 22 de meciuri, iar lucrurile nu au stat mai bine nici în play-out. Finalul sezonului i-a găsit pe băieții lui Ricardo Duarte, antrenor adus la începutul anului, tot penultimii, astfel că a fost nevoie de un baraj pentru ca Oulu să rămână în prima ligă. Oulu a scos 7 puncte în ultimele 3 etape și are 4 partide fără eșec, celor 3 meciuri de campionat adăugându-li-se o altă partidă din Cupa Finlandei. Cel mai important succes este cel cu Honka (2-1), ocupanta locului 3, obținut în runda precedentă. 

Cele 3 puncte au fost ”plătite” cu un cartonaș roșu încasat de Yaghoubi, care, în mod evident, va lipsi în această întâlnire. Locul său va fi luat de Jokelainen. Portughezul Floro, autorul neașteptat al celor două goluri, va fi titularizat în flancul stâng al defensivei. În atac, vor juca Lopez, Konkkola și Suutari.

Oulu are două victorii și două remize pe teren propriu, unde nu a pierdut în ultimele 5 meciuri de campionat. În 6 dintre cele 7 meciuri din acest sezon s-au marcat cel puțin 3 goluri. Excepția este un 1-1 acasă cu HIFK.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

KuPS Kuopio: Forma echipei, știri și statistici

KuPS a pornit ca din pușcă în noul sezon, hotărâtă să nu mai repete greșelile din sezonul precedent. În 2021, KuPS a terminat sezonul regulat la egalitate cu HJK Helsinki, în fața căreia a pierdut titlul în mod incredibil. N-a mai câștigat niciuna dintre ultimele 3 etape și a încheiat pe 2, la un singur punct în spatele campioanei. Simo Valakkari a rămas în postul de antrenor, iar acum are 6 victorii și doar o remiză în primele 7 etape ale sezonului. Doar Mariehamn (1-1) i-a rezistat până acum vicecampioanei Finlandei. Momentan, KuPS este la egalitate cu HJK Helsinki, dar campioana are un meci mai mult disputat. În runda precedentă, KuPS a învins-o pe Haka (2-1). 

Vayrynen și letonul Ikanieks sunt primii doi marcatori din campionat - au împreună 9 goluri - și vor fi titulari pe terenul lui Oulu. Ei sunt cei care au marcat golurile din runda precedentă, în prima repriză. Nu sunt motive ca Valakkari să facă modificări, asftel încât primul 11 va fi același din etapa trecută. 

KuPS vine după 13 meciuri consecutive fără eșec în deplasările din campionat, serie începută anul trecut, în iunie. În această perioadă, KuPS a câștigat de nu mai puțin de 10 ori. Ultimul eșec este un 2-3 cu Ilves, în mai 2021. 

Echipe probabile

Oulu AC Echipă probabilă Oulu AC
Portar Ward
Fundași Selander, Koskela, Rafinha, Floro
Mijlocaşi Breitnemoser, Jokelainen, Liimatta
Atacanţi Suutari, Lopez, Konkkola
KuPS Kuopio Echipă probabilă KuPS Kuopio
Portar Kreidl
Fundași Toivomaki, Ricardo, Tomas, Hamalainen
Mijlocaşi Popovitch, Dahlstrom, Antwi
Atacanţi Ikaunieks, Vayrynen, Talles

Statistica meciurilor directe Oulu AC v KuPS Kuopio

KuPS a câștigat ultimele 6 meciuri directe, jucate în toate competițiile, și a luat gol doar într-una dintre aceste partide, 6-2 în Cupa Finlandei. Oulu nu a mai câștigat din februarie 2011, de la o întâlnire din Cupa Ligii (1-0). 

Cote pentru Oulu AC v KuPS Kuopio

KuPS are 1.53 la victorie. Un meci cu cel puțin 3 goluri este cotat la 2.00.

Oulu AC vs KuPS Kuopio Pont: Peste 2 goluri asiatic

KuPS a început sezonul cum nu se poate mai bine și are o primă șansă de a se distanța de HJK Helsinki. Cred că va profita de această oportunitate, dar meciul nu va fi foarte simplu. Din oferta de pariuri sportive Betano am ales varianta unui meci cu goluri, cu miza returnată dacă se marchează doar de două ori. Până acum, Oulu a făcut numai meciuri în care s-a marcat de cel puțin două ori. KuPS are o singură partidă cu mai puțin de două goluri.

Fotbal Finlanda - Veikausliiga

Peste 2 goluri asiatic

1.55
Oulu AC vs KuPS Kuopio

17 May 22, 18:00

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici