1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Orgryte - Trelleborg

Orgryte - Trelleborg: ponturi pariuri fotbal Suedia. 18.10.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-10-17 22:20:00

Fotbal Suedia Superettan

18 Octombrie 2021, 20:00

Orgryte

Orgryte

versus
Trelleborgs

Trelleborgs

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Orgryte v Trelleborgs

Într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 25 din Superettan, Trelleborg se deplasează pe terenul celor de la Orgryte. Partida este programată luni seara, pe arena Gamla Ullevi din Goteborg, cu începere de la ora 20:00. În cele ce urmează puteți vedea analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi recomandarea mea de pariu.

Orgryte: Forma echipei, știri și statistici

După 24 de etape scurse din liga secundă de fotbal din Suedia, Orgryte a strâns 29 de puncte și este pe locul 10. Totuși, gazdele nu se pot culca pe o ureche, în condițiile în care locurile care duc la baraj sunt la doar un punct mai în spate. În cele 24 de meciuri disputate până acum, formația din Goteborg are un golaveraj de 27-31, o medie de peste 2,5 goluri per etapă. Aproape jumătate din golurile gazdelor de luni au fost reușite de  Ajdin Zeljkovic, care a punctat de 13 ori până acum și e golgheterul competiției. Atacantul suedez traversează o formă excelentă, cu 4 goluri în ultimele 3 etape. În fapt, Zeljkovic a înscris toate golurile lui Orgryte în confruntările cu Falkenberg (1-1), GAIS (1-2) și Eskilstuna (2-2). Ultimele 5 meciuri ale lui Orgryte au consemnat goluri în ambele porți.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Trelleborgs: Forma echipei, știri și statistici

Trelleborg a strâns 38 de puncte în primele 24 de etape și este pe locul 6 în Superettan. În cazul unei victorii în duelul de luni, oaspeții pot urca până pe podium, în funcție de jocul rezultatelor. Primele două poziții din campionat duc direct în Liga 1 din Suedia, în timp ce poziția a treia duce la barajul pentru promovare. Trelleborg se poate lăuda cu un golaveraj de 32-28, cu o medie de peste 2,5 goluri per etapă. Dacă la nivelul atacului lucrurile stau bine, defensiva a arătat destule carențe. La un moment dat, trupa de pe Vangavallen era pe podium, dar a pierdut un tempo înainte de întreruperea campionatului. Trelleborg nu are nicio victorie în ultimele 5 etape, în care a înregistrat 3 egaluri și două victorii. Patru dintre aceste confruntări au avut GG: 2-2 cu Landskrona, 0-2 ucu Sundsvall, 2-3 în fața celor de la Varnamo, 1-1 cu Norrby IF și 1-1 cu Helsingborg.

Statistica meciurilor directe Orgryte v Trelleborgs

Ultimele 3 meciuri directe au avut goluri în ambele porți. Două dintre acestea au avut loc pe terenul celor de la Trelleborg, iar acestea s-au încheiat cu același scor, 1-1. Duelul direct de pe terenul lui Orgryte a fost câștigat de gazde cu scorul de 2-1.

Cote pentru Orgryte v Trelleborgs

Meciul este considerat unul echilibrat, între două formații implicate des în confruntări cu un număr ridicat de goluri. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 1,5 goluri în repriza a doua. În cazul în care se vor marca cel puțin două goluri după pauză, veți prinde o cotă bună de 1,70.

Orgryte vs Trelleborgs Pont: GG sau 3+

Orgryte și Trelleborg sunt implicate des în partide cu multe goluri, iar statisticile sunt clare în această privință. Ultimele 3 dueluri directe au avut goluri în ambele porți, iar Orgryte are 5 etape la rând cu GG. Ambele formații se pot lăuda cu medii de peste 2,5 goluri per etapă, iar eu cred că duelul de luni nu va face notă discordantă. Pentru un grad ridicat de siguranță am ales varianta combinată din oferta de Betano, care ne oferă un pariu câștigător fie la GG, fie la 3+. Succes!

Fotbal Suedia Superettan

GG sau 3+

1.47
Orgryte vs Trelleborgs

18 Oct 21, 20:00

Miza: 8/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici