1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Oostende vs. Standard Liege, Ponturi pariuri Fotbal Belgia, 28.01.2021: Statistica indică un meci cu multe goluri!

Oostende vs. Standard Liege, Ponturi pariuri Fotbal Belgia, 28.01.2021: Statistica indică un meci cu multe goluri!

Dan Bara
Dan Bara

2021-01-27 15:55:00

Fotbal Belgia - Pro League

28 Ianuarie 2021, 22:00

Oostende

Oostende

versus
Standard Liege

Standard Liege

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Oostende v Standard Liege

Joi seara, de la ora 22:00, Oostende, formație clasată pe locul 6 în prima ligă belgiană, primește vizita echipei de pe poziția a patra, Standard Liege. În ultimele etape, meciurile celor două combatante au fost spectaculoase, cu multe goluri, așa că vă propun să cercetăm împreună dacă disputa din etapa cu numărul 24 ar putea urma același șablon. Eu am ales trei ponturi pentru pariuri pe care sper să le găsiți interesante. 

Oostende: Forma echipei, știri și statistici

Oostende nu are complexe în ceea ce privește atacul. În ultimele 10 runde a punctat de fiecare dată, însă a și primit gol în 9 dintre aceste întâlniri. Dacă în ediția precedentă, care s-a oprit în luna martie din cauza pandemiei de Covid-19, trupa de pe Diaz Arena era penultima în clasament și părea să se confrunte cu serioase probleme, de data aceasta se descurcă mult mai bine, fiind pe poziția a șasea, la 2 puncte în spatele adversarului din această rundă și la 5 puncte de ocupanta locului doi, Antwerp. 

Însă, în ciuda acestei poziționări favorabile, Oostende a rămas tot o trupă instabilă, care alternează rezultatele bune cu cele submediocre. Spre exemplu, în ultimele două etape a jucat cu primele două clasate și s-a descurcat destul de convingător (victorie la Antwerp, 2-1, și înfrângere la limită pe terenul liderului Club Brugge, 1-2), însă în urmă cu câteva etape a pierdut pe terenul modestei Kortrijk (1-3) și pe cel al ultimei clasate, Waasland (0-2). 

Pe teren propriu are 6 victorii, 3 remize și 2 înfrângeri, golaveraj 22-14. Toate partidele jucate acasă în actuala ediție au fost spectaculoase, bifând fie goluri în ambele porți, fie câte cel puțin trei reușite, iar șapte dintre cele 11 dispute de pe Diaz Arena au fost GG și 3+.  

Standard Liege: Forma echipei, știri și statistici

Standard e pe locul 4 în acest moment în Jupier League, având 3 puncte mai puțin decât ocupanta locului secund, Antwerp, și 14 mai puțin decât liderul Club Brugge. Marea problemă a elevilor antrenorului senegalez Mbaye Leye e dată de faptul că atacul nu e suficient de productiv. În 23 de etape, oaspeții au înscris doar de 33 de ori, la fel ca și fotbaliștii gazdelor. 

Momentan, Standard traversează o perioadă bună, cu 4 victorii la rând în Jupiler League, însă ceea ce este interesant e că această perioadă vine după alte două în care a bifat câte 4 înfrângeri consecutive și câte 4 remize consecutive. Statistica recentă a trupei din Liege ne arată că aceasta a înscris în 8 dintre ultimele 9 runde, iar în această etapă poate profita de faptul că Oostende nu poate conta pe portarul Guillaume Hubert și pe fundașul stânga Arthur Theate, ambii titulari, cei doi fiind în carantină. 

Echipe probabile

Oostende Echipă probabilă Oostende
Portar Castro
Fundași Bataille, Tanghe, Hendry, Skulason
Mijlocaşi Jakel, Hjulsager, D'Arpino
Atacanţi Batzner, Gueye, Sakala
Standard Liege Echipă probabilă Standard Liege
Portar Bodard
Fundași Gavory, Bokadi, Dussenne, Siquet
Mijlocaşi Amallah, Raskin, Bastien
Atacanţi Lestienne, Klauss, Balikwisha

Statistica meciurilor directe Oostende v Standard Liege

Întâlnirea dintre cele două formații are un istoric foarte interesant. În 12 dintre ultimele 14 „directe” au marcat ambele echipe și s-au înscris și minimum 3 goluri. Media reușitelor din acest interval e de 4 goluri pe meci. De asemenea, merită menționat faptul că în ultimele 4 deplasări pe terenul lui Oostende, Standard a înscris de câte cel puțin trei ori. 

01.11.20 JL St. Liege - Oostende 1 : 0
24.01.20 JL St. Liege - Oostende 2 : 1
14.09.19 JL Oostende - St. Liege 1 : 4
22.12.18 JL St. Liege - Oostende 3 : 1
30.09.18 JL Oostende - St. Liege 1 : 3

Cote pentru Oostende v Standard Liege

Mă aștept ca pariul pe goluri în ambele porți să fie câștigător și de data aceasta, așa cum se întâmplă mai mereu atunci când Oostende și Standard se întâlnesc. Cota propusă de Betano pariuri sportive este corectă, raportându-ne la datele partidei, iar cei care consideră că potențialul disputei e chiar mai mare de atât, pot miza și pe următoarele două variante: 

- Ambele marchează câte două sau mai multe goluri, cota 4.75 (Betano pariuri sportive)
- Peste 10.5 cornere, cota 2.40 (Betano pariuri sportive).

Oostende vs Standard Liege Pont: Ambele marchează

Oostende vine după victoria de pe terenul ocupantei locului secund, Antwerp, scor 2-1, iar statistica ne arată că echipa antrenorului german Alexander Belssin, format la Academia celor de la Leipzig, are trei victorii și o remiză în ultimele 4 meciuri de acasă. Gazdele au un joc exuberant, cu multe goluri marcate și primite, iar statistica „directelor” cu Standard indică în aceeași direcție. Oaspeții sunt aproximativ în aceeași situație, în sensul că vin și ei după o perioadă bună, cu 4 victorii consecutive, și fac, la rândul lor, meciuri spectaculoase, chiar dacă rezultatele sunt mai puțin pragmatice. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Belgia - Pro League

Ambele marchează

1.55
Oostende vs Standard Liege

28 Jan 21, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Oostende vs Standard Liege Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Cele două formații traversează o formă prolifică în ceea ce privește golurile, Oostende are 7 partide consecutive cu GG, în timp ce formația vizitatoare are 4 victorii consecutive în care a totalizat 11 goluri marcate. O să aleg un pariu pe goluri rapide mai ales că Standard în aceste 4 victorii a marcat de fiecare dată până la pauză, cota oferită de Betano pariuri sportive fiind una decentă.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Anulat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici