1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Olympique Safi vs. Ittihad Tanger

Olympique Safi – Ittihad Tanger. Ponturi pariuri Botola Pro, Maroc, 25.06.2022. Meci relaxat între două salvate de la retrogradare

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-06-24 19:09:00

Fotbal - Botola Pro, Maroc

25 Iunie 2022, 20:00

Olympic Club de Safi

Olympic Club de Safi

versus
Ittihad Tanger

Ittihad Tanger

2.10

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Olympic Club de Safi v Ittihad Tanger

Olympique Safi – Ittihad Tander, partidă programată sâmbătă, de la ora 20.00, în etapa a 28-a din campionatul Marocului, opune formațiile aflate pe locurile 10 și 12 în clasament. Ambele echipe sunt scăpate de retrogradare chiar dacă, matematic, Tanger ar mai putea avea probleme. Safi este într-o formă de zile mari, n-a mai pierdut de 5 etape și acum câteva zile a furnizat bomba campionatului învingând la Raja Casablanca – ocazie cu care s-a pus capăt luptei pentru titlu. Tanger nu se simte la fel de bine, n-a mai câștigat de 5 etape, dar e drept că în tot acest timp a pierdut un singur meci.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Olympic Club de Safi: Forma echipei, știri și statistici

Olympique Safi (locul 10, 32 de puncte, golaveraj 22-25) a dat lovitura de grație suspansului din finalul campionatului marocan bătând absolut neașteptat, acum doar 3 zile, la Raja Casablanca. Aceasta din urmă a rămas la 6 puncte în urma liderului Wydad cu 3 etape înainte de încheierea sezonului, ceea ce a pus capăt, practic, luptei pentru titlu. 
Safi, antrenată de egipteanul Tarel Mostafa. pare că și-a rezolvat, începând cu luna mai, problemele din ofensivă. În 4 din ultimele 5 etape a avut GG, cu golaveraj 9-7, ceea ce s-a tradus în două victorii și 3 remize: 3-2 acasă cu Youssoufia Berrechid, 2-2 în deplasare cu Hassania Agadir, 1-1 în deplasare cu Maghreb Fes, 0-0 acasă cu FAR Rabat, 3-2 în deplasare cu Raja Casablanca.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ittihad Tanger: Forma echipei, știri și statistici

Ittihad Tanger (locul 12, 31 de puncte, golaveraj 29-37) n-a mai câștigat de 5 etape, dar acum a ajuns la 6 puncte peste prima echipă aflată pe loc retrogradabil și e mai mult decât improbabil ca în ultimele 3 etape să se întâmple vreo conjunctură care s-o trimită acolo.
Adus în luna aprilie pe bancă, spaniolul Benali a pierdut primul joc abia săptămâna trecută – e drept că tot o singură dată a reușit să și câștige: 3-2 în deplasare cu Mouloudia Oujda, 2-2 în deplasare cu Difaa El Jadidi, 0-0 acasă cu Berkane, 1-1 acasă cu FUS Rabat, 0-1 în deplasare cu Rapide Oued Zem, 1-1 acasă cu Youssoufia Berrechid.
Tanger a înregistrat GG în 5 din ultimele 7 etape, din care 4 au fost în deplasare.

Echipe probabile

Olympic Club de Safi Echipă probabilă Olympic Club de Safi
Portar Majid
Fundași Naji, El Amrani, Claudio, Amri
Mijlocaşi Mahrous, Rhailouf – Lamirat, Ouattara, Mahri
Atacanţi Belaidi
Ittihad Tanger Echipă probabilă Ittihad Tanger
Portar El Majhad
Fundași Abdoul Mutalib, Konate, Aklidou, Aymen Sadil
Mijlocaşi Aarab, Ali Bemammer – Hasani Boouia, Ijrouten, Benali
Atacanţi Laachir

Statistica meciurilor directe Olympic Club de Safi v Ittihad Tanger

În turul acestui sezon, disputat astă-iarnă, Tanger a învins Safi cu 1-0.
În campionatul trecut, Tanger a câștigat în tur cu 1-0, iar returul de la Safi s-a terminat 1-1.
Acum două sezoane, în tur a fost Tanger – Safi 1-2, iar în retur Safi – Tanger 0-0.
Până acum s-au disputat 19 partide între aceste formații. Safi a câștigat de 9 ori, Tanger de 6 orie, de 4 ori a fost remiză.

Cote pentru Olympic Club de Safi v Ittihad Tanger

Cel mai probabil pare egalul în această partidă – cota 2,7 în oferta Winner pariuri sportive. 
Casele de pariuri par de acord că, la Safi – Tanger se vor înscrie 2 goluri. Betano pariuri oferă cota 1,52 pentru +1,5 reușite și cota 1,47 pentru 2,5 reușite. Scorul exact 1-1 are, la aceeași agenție, cota 5,4.

Olympic Club de Safi vs Ittihad Tanger Pont: Ambele echipe marchează

Ambele formații au scăpat de emoția că ar putea retrograda. Olympique Safi se dovedește chiar în formă după seria invincibilă din ultima lună și jumătate, iar echipa dă impresia că a depășit spre finalul sezonului sterilitatea ofensivă din primele 20 de etape. Safi a terminat cu GG 4 din ultimele 5 etape, interval în care a făcut golaveraj 9-7. Tanger a pierdut, la rându-i, un singur joc în ultimele 6 etape, interval în care a avut 4 GG-uri. Vom miza în această partidă pe „ambele marchează” – cota 2,1 în oferta Winner pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 2.10
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici