1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Olanda U21 vs. Ungaria U21, Ponturi pariuri Campionatul European, 30.03.2021: Gazdele turneului sunt deja eliminate!

Olanda U21 vs. Ungaria U21, Ponturi pariuri Campionatul European, 30.03.2021: Gazdele turneului sunt deja eliminate!

Dan Bara
Dan Bara

2021-03-29 14:56:00

Campionatul European U21

30 Martie 2021, 19:00

Țările de Jos U21

Țările de Jos U21

versus
Ungaria U20

Ungaria U20

1.58

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Țările de Jos U21 v Ungaria U20

Marți are loc meciul dintre Olanda U21 și Ungaria U21, de la aceeași oră, 19:00, ca și cealaltă partidă din grupă, Germania - România. Deși până cum este fără victorie la turneul final, Olanda e obligată să bată și să o facă, dacă poate, la mai mult de un gol diferență. Află în continuare care este pontul pe care l-am ales pentru pariuri. 

Țările de Jos U21: Forma echipei, știri și statistici

Olanda a arătat mai bine contra Germaniei decât în partida cu România și pare a fi în creștere de formă. Batavii depind de rezultatul din meciul nostru pentru a afla dacă se califică, însă ceea ce e clar e că sunt obligați să bată Ungaria. Iată care sunt scenariile posibile dacă o vor face.

  • Germania - România nu se termină egal, atunci olandezii merg în sferturile de finală
  • Germania - România se termină egal, 0-0, Germania și Olanda se califică
  • Germania - România se termină egal, 1-1, Olanda se califică alături de Germania doar dacă bate cu alt scor în afară de 1-0
  • Germania - România se termină egal, 2-2 sau mai mult, Olanda ratează calificarea

Așadar, olandezii stau destul de bine, poate chiar mai bine decât noi în acest moment. Orice victorie în celălalt meci o califică dacă se impune și ea, iar dacă România și Germania remizează, atunci ar fi bine să câștige la mai mult de un gol contra Ungariei pentru a nu avea emoții.  

Ungaria U20: Forma echipei, știri și statistici

Ungaria e deja eliminată din turneu după ce a pierdut cu Germania, 0-3, și cu România, 1-2. Maghiarii au avut parte de foarte mult ghinion, șase dintre jucători fiind depistați pozitiv cu Covid-19, iar alți doi fotbaliști accidentându-se înaintea confruntării decisive cu România. Contra Olandei, ceea ce mai rămâne de apărat e orgoliul, însă moralul va fi la cote scăzute după ratarea calificării din faza grupelor la turneul pe care îl găzduiește alături de Slovenia. 

Vecinii noștri au depus un efort considerabil în partida cu România, mai ales după ce au rămas în 10 oameni din minutul 41. În inferioritate numerică fiind, au reușit să deschidă scorul și s-au descurcat aproape de la egal la egal cu adversarii, puține fiind momentele în care s-a observat că au un jucător mai puțin pe teren.

Oboseala acumulată va fi greu de contracarat, dat fiind că în locul fotbaliștilor bolnavi de Covid au fost convocați înlocuitori mediocri, mulți veniți din liga a doua maghiară. 

Echipe probabile

Țările de Jos U21 Echipă probabilă Țările de Jos U21
Portar Scherpen
Fundași Teze, Schuurs, Botman, Bakker
Mijlocaşi Harroui, de Wit, Koopmeiners
Atacanţi Lang, Gakpo, Kluivert
Ungaria U20 Echipă probabilă Ungaria U20
Portar Balazs
Fundași Bolla, Balogh, Mocsi, Deutsch
Mijlocaşi Csonka, Mezei - Skribek, Szendrei, Kiss
Atacanţi Bukta

Statistica meciurilor directe Țările de Jos U21 v Ungaria U20

Cele două formații își vor măsura marți forțele pentru prima oară în istorie, până acum neexistând confruntări directe.

Cote pentru Țările de Jos U21 v Ungaria U20

Olanda pare capabilă să câștige partida, așa că puteți încerca handicapul asiatic (-1.5), care are cota 1.58 la Winmasters. Aceeași agenție propune un scor corect multiplu 1-0, 2-0, 3-0 la o cotă de 1.74, iar pentru o cotă de 1.71 puteți paria că batavii se impun fără să primească gol. 

Țările de Jos U21 vs Ungaria U20 Pont: Olanda U21 H-1,5

Olanda a obținut remize importante contra principalelor contracandidate în lupta pentru calificarea în sferturile de finală, remizând cu același scor contra Germaniei și României, 1-1, iar acum se află în fața celui mai slab adversar, pe care îl întâlnește în cel mai prost moment al acestuia. Totuși, victoria nu e de la sine înțeleasă, iar olandezii trebuie să fie foarte atenți și determinați pentru a nu se îneca la mal. Dacă celălalt meci nu se termină 2-2 sau 3-3, atunci au șanse mari să meargă mai departe. Probabil că vor forța încă de la început și vor prelua conducerea încă din prima repriză, pentru ca mai apoi să își consolideze superioritatea dintr-o postură ceva mai liniștită.

Miza: 7/10
Cota: 1.58
Status: Castigat

Țările de Jos U21 vs Ungaria U20 Pont: Olanda U21 HA-1

Olanda/Țările de Jos U21 au o misiune destul de facilă aici, având toate șansele să se califice în sferturile de finală ale acestui turneu final. Fiindcă după două remize, 1-1 cu România și 1-1 cu Germania, Olanda cu o victorie este aproape calificată, singurul scenariu negativ pentru ei fiind o remiză de la 2-2 în sus în celălalt meci. Olanda însă se va concentra pe meciul ei, având un lot valoros care nu ar trebui să aibă probleme aici. Ungaria U21 este una dintre echipele slabe de la acest European, calificându-se doar fiindcă este gazdă. Ungaria a pierdut foarte clar cu Germania, 0-3, destul de clar și cu România în ciuda scorului, 1-2, așadar nu mai are șanse matematice la calificare, jucând probabil fără prea mare tragere de inimă aici. Iar după dezamăgirea din meciul cu România, când au condus 1-0 însă s-au văzut întorși, probabil moralul în tabăra lui Gera este foarte scăzut. Consider astfel că Olanda U21 se va impune -1 handicap asiatic (miză returnată în cazul în care câștigă la fix un gol), pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.27
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici