1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. OFI Creta - Asteras Tripolis: ponturi pariuri Grecia Liga 1. 22.09.2021

OFI Creta - Asteras Tripolis: ponturi pariuri Grecia Liga 1. 22.09.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-09-21 17:16:00

Fotbal Grecia - Super League

22 Septembrie 2021, 18:15

OFI Creta

OFI Creta

versus
Asteras Tripolis

Asteras Tripolis

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru OFI Creta v Asteras Tripolis

Într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 3 din campionatul Greciei, față în față se vor afla OFI Creta și Asteras Tripolis. Meciul este programat pe stadionul Thedoros Vardinoyánnis, în cursul după-amiezii de miercuri, cu începere la ora 18:15. În continuare puteți citi analiza partidei, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit.

OFI Creta: Forma echipei, știri și statistici

OFI Creta a înregistrat două rezultate de egalitate în cele două etape scurse până acum în acest start de sezon: a debutat cu un 0-0 în deplasare cu Aris Salonic, iar apoi în runda secundă a încheiat cu scorul de 3-3, jocul de acasă în compania celor de la AEK. Rezultatul obținut în fața celor din Atena reprezintă o raritate în statistica meciurilor trupei lui Nikolaos Nioplias. În general, OFI Creta este implicată în jocuri de sub 2,5 goluri la total: 1-0 cu Ergotelis, 0-2 în compania lui NEC Nijmegen, 0-2 cu AZ Alkmaar și 0-1 în fața lui Westerlo. 22-43 a fost golaverajul sezonului precedent, o medie de sub 2,5 goluri în cele 26 de jocuri bifate. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Asteras Tripolis: Forma echipei, știri și statistici

Asteras Tripolis este tipul de formație care încearcă să marcheze un gol, iar apoi se închide în apărare. Dacă ofensiva nu este punctul forte al formației lui Milan Rastavac, apărarea merge mult mai bine. Etapa de debut a noului sezon a adus o remiză fără goluri pentru Asteras, în deplasarea de la Panaitolikos. Apoi trupa din Tripoli a cedat la limită pe teren propriu, în fața lui PAOK Salonic. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu s-a impus cu 1-0, prin golul marcat din penalty de Vieirinha. Chiar și cele două jocuri de verificare bifate înainte de startul noii stagiuni au avut sub 2,5 goluri la total: 1-1 în compania lui Panathinaikos și 1-0 în fața celor de la Giannina. Asteras Tripoli s-a dovedit și în campoionatul precedent una dintre cele mai profitabile echipe pentru sub 2,5 goluri. În cele 26 de meciuri din sezonul trecut, oaspeții meciului nostru de miercuri au avut un golaveraj de 27-25: o medie de exact două goluri per etapă.

Statistica meciurilor directe OFI Creta v Asteras Tripolis

Cele mai recente 3 partide directe au fost toate câștigate de Asteras Tripolis. Toate cele 3 confruntări au avut loc din 2020 încoace și au bifat sub 2,5 goluri la total: 1-0, 1-0 și 2-0. 

Cote pentru OFI Creta v Asteras Tripolis

OFI Creta și Asteras sunt implicate des în confruntări cu un număr scăzut de goluri. Asta s-a putut vedea atât în meciurile recente, cât și în duelurile directe. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un X pauză sau final, la o cotă de 1,70.

OFI Creta vs Asteras Tripolis Pont: NGG sau 0-2 goluri

Față în față se vor afla două formații implicate în meciuri cu puține goluri. Cele două echipe se pot lăuda cu defensive puternice. OFI Creta nu a reușit să marcheze în cele 3 dueluri anterioare cu Asteras Tripolis, iar aceste confruntări au avut cel mult două reușite. Asteras Tripoli are un golaveraj sugestiv și în acest start de sezon (0-1 după două meciuri), iar eu mă aștept să nu facă notă discordantă în duelul cu OFI Creta. Am ales din oferta de pariuri sportive Superbet selecția NGG sau 0-2, la o cotă excelentă. Ea va fi câștigătoare dacă nu vor marca ambele echipe sau dacă nu vor fi înscrise mai mult de două goluri. Exemplu: 1-1 sau 3-0 sunt rezultate care ne sunt favorabile, precum și orice barem de sub 2,5 goluri la total. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici