1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Odense – Lyngby, Ponturi Pariuri Danemarca 29.06.2020. Meci cu 300 de spectatori

Odense – Lyngby, Ponturi Pariuri Danemarca 29.06.2020. Meci cu 300 de spectatori

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-06-28 20:54:00

Fotbal Danemarca - Superligaen

29 Iunie 2020, 20:00

Odense

Odense

versus
Lyngby

Lyngby

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Odense v Lyngby

Luni, cu începere de la ora 20:00, are loc partida dintre Odense și Lyngby ce încheie etapa a 30-a din play-out-ul Superligii din Danemarca. Cele două echipe sunt repartizate în Grupa 1 acolo unde Odense este lider cu 39 de puncte, în timp ce Lyngby ocupă poziția a 3-a cu 33 de puncte.

Partida se va juca cu aproximativ 300 de spectatori în tribune, acesta fiind numărul maxim admis în acest moment pentru meciuri de fotbal din prima ligă daneză.

Odense: Forma echipei, știri și statistici

Odense are cu 6 puncte peste adversara sa, iar orice rezultat astăzi cu excepția unei înfrângeri i-ar garanta clasarea pe una din primele două poziții, ceea ce ar echivala cu calificarea la barajul pentru Europa League și evitarea barajului pentru retrogradare.

Aceasta vine după două victorii, 2:1 chiar cu adversara de azi (dar vom vorbi despre acel meci mai jos) și 2:0 cu Sonderjyske, după ce pierduse cu un neverosimil 0:6 prima partidă din play-out cu Silkeborg.  Per total însă rezultatele au fost bune ținând cont că antrenorul J. Michelsen a avut ceva bătăi de cap la ultimele meciuri în alcătuirea primului 11 din cauza unei liste destul de lungă de indisponibilități.

Și la meciul de astăzi vor lipsi aceeași jucători ca în victoria cu Lyngby din urmă cu o săptămână, astfel încât este posibil să vedem pe teren același line-up ca atunci, mai ales că jucătorii au avut destul timp să se odihnească.

Jucători indisponibili din cauza unor accidentări: A. Andersen, J. Drachmann, T. Ibrahimagic, I. Jebali, K. Larsen, M. Lieder, J. Lund

Ultimele 5 rezultate:

  • Lyngby – Odense 1 : 2   
  • Odense - Sonderjyske 2 : 0         
  • Silkeborg - Odense 6 : 0
  • Odense - Esbjerg 3 : 1   
  • Aarhus – Odense 1 : 0

Lyngby: Forma echipei, știri și statistici

Linia dintre un baraj pentru evitarea retrogradării și unul pentru accederea în cupele europene este una subțire pentru Lyngby. Aceasta nu mai poate retrograda direct având 13 puncte peste Silkeborg, dar în schimb trebuie în cele 3 etape rămase să recupereze ecartul de 3 puncte ce o desparte de Sonderjyske dacă vrea un baraj pentru Europa, și nu unul pentru liga secundă.

Din păcate pentru ea perspectivele nu sunt deloc roz dacă ne gândim că nu a mai câștigat în campionat din februarie, reușind de atunci doar două egaluri în șapte meciuri. Problema principală a reprezentat-o atacul, ea marcând doar în trei din aceste meciuri, printre care și partida din ultima etapă pierdută acasă cu adversara de astăzi (1:2) deși a condus.

F. Gytkjær, golgheterul echipei cu 6 goluri, va lipsi din cauza unei accidentări.

Ultimele 5 rezultate:

  • Lyngby - Odense 1 : 2    
  • Lyngby - Silkeborg 0 : 0 
  • Sonderjyske - Lyngby 1 : 0           
  • Hobro - Lyngby 2 : 2       
  • Lyngby - FC Copenhaga 1 : 4       

Statistica meciurilor directe Odense v Lyngby

Așa cum am menționat mai sus, ultima partidă directă dintre cele două echipe a fost chiar cea din ultima etapă deoarece a fost ultima rundă a turului play-out-ului, iar în retur calendarul se inversează. Deși a jucat acasă și a condus cu 1:0 încă din minutul 12 datorită golului reușit de Corlu, Lyngby s-a văzut învinsă cu 1:2. Ca și statistici, meciul a fost unul per total echilibrat.

Și că tot veni vorba de statistici, Odense a câștigat pe teren propriu șapte din ultimele opt partide directe cu Lyngby, marcând de nu mai puțin de 23 de ori!

Ultimele 5 rezultate directe:

  • Lyngby – Odense 1 : 2
  • Lyngby – Odense 4 : 3
  • Odense – Lyngby 4 : 1
  • Odense – Lyngby 3 : 0
  • Lyngby – Odense 2 : 2

Cote pentru Odense v Lyngby

Pe lângă pontul principal, recomandăm și un pariu pe over 2.5 goluri la o cotă de 1.83.

Odense vs Lyngby Pont: Victorie Odense

Odense a reușit să câștige săptămâna trecută cu 2:1 în fața lui Lyngby deși juca în deplasare, iar începutul de meci a fost unul cum nu se poate mai rău cu un gol încasat în primul sfert de oră. Acum ea va juca acasă, și deși accesul spectatorilor este limitat, antrenorul lui Odense a garantat în conferința de presă premergătoare meciului că cei 300 de spectatori prezenți în tribune se vor auzi ca 10,000 și că vor împinge echipa spre victorie. Iar echipa gazdă are avantajul moral de partea ei, umplându-i poarta de goluri lui Lyngby de fiecare dată când aceasta a venit pe Stadion Nature Energy Park. Însă argumentul principal pentru pontul nostru este reprezentat de forma slabă a echipei vizitatoare care a adunat doar două puncte în ultimele șapte meciuri, și nu dă semne că și-ar putea reveni.

Fotbal Danemarca - Superligaen

Victorie Odense

1.80
Odense vs Lyngby

29 Jun 20, 20:00

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici