1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Odds BK - Tromso IL Ponturi Pariuri Norvegia Eliteserien, 24.06.2021. Gazdele pornesc cu prima șansă!

Odds BK - Tromso IL Ponturi Pariuri Norvegia Eliteserien, 24.06.2021. Gazdele pornesc cu prima șansă!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-06-23 17:38:00

Fotbal Norvegia - Tippeligaen

24 Iunie 2021, 19:00

Odds BK

Odds BK

versus
Tromso

Tromso

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Odds BK v Tromso

Joi, de la ora 19:00, Odd va primi vizita celor de la Tromso, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul nouă din campionatul norvegiei. Partida va avea loc pe Skagerak Arena și va fi condusă de Sivert Amland. Ultima oară cele două formații s-ua întâlnit la începutul anului, într-un meci amical, atunci Tromso s-a impus cu 4-1.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Odds BK: Forma echipei, știri și statistici

După ce în sezonul precedent s-a clasat pe locul șapte, la doar nouă puncte de locurile de Europa League, Jan Frode Nornes a fost păstrat pe banca tehnică. A primit câțiva jucători, cu care va încercă să obțină un loc de Europa League, competiție în care ultima oară a jucat în 2017, când a fost eliminată în preliminarii de Dinamo Zagreb. Va avea o misiune extrem de dificilă, deoarece numărul echipelor care se califică în cupele europene s-a redus la trei.

Cu nouă puncte obținute în primele șapte etape, se află pe locul șapte, la trei puncte de ocupanta locului șase, Viking. După două partide mai puțin reușite, etapa precedentă a obținut a doua victorie din această ediție de campionat. A avut o misiune dificilă, dar tripla lui Mushaga Bakenga a rezolvat soarta duelului. A fost un meci atractiv, cu multe faze de poartă, în care defensiva s-a descurcat acceptabil.

Mushaga Bakenga este principalul marcator al echipei cu șase reușite, cel care în clasamentul golgheterilor se află pe ultima treaptă a podiumului. Cel mai bine cotat jucător din lot este Sander Svendsen, cel care este împrumutat de la Odense, până pe 17 august.

Singurul jucător accidentat este Steffen Hagen.

Etapa viitoare va juca în deplasare la Mjondalen.

 

Tromso: Forma echipei, știri și statistici

După doar un an petrecut în liga secundă, Tromso a revenit în Eliteserien, unde are ca obiectiv evitarea retrogradării. În mare parte, promovarea se datorează lui Gaute Helstrup, cel care este lăsat să-și continue treaba. Toți jucătorii au fost aduși gratis, iar în aceste condiții, se anunță un campionat greu.

Sezonul l-a început acceptabil. În cele opt meciuri jucate a adunat opt puncte și pentru moment se află în afară zonei roșie. Etapa trecute, cu 2000 de spectatori în tribune, a suferit o înfrângere neașteptată cu Lillestrom. Deși a fost cotata cu prima șansă la obținerea celor trei puncte, într-un final n-a obținut nimic. A practicat un fotbal slab și a fost dominată din primul minut. Defensiva a cedat de două ori, iar datorită mijlocașului August Mikkelsen, diferență de scor a fost doar de un gol.

Nigerianul Moses Ebiye a fost transferat la începutul anului din liga secundă, de la HamKam. S-a acomodat repede, într-un fel era de așteptat, deoarece cunoaște foarte bine campionatul norvegiei. A devenit golgheterul echipei și este unul dintre cei mai importanți jucători.

Jostein Maurstad Gundersen și Runr Espejord s-au accidentat în primele meciuri, iar în această confruntare cu siguranță nu vor juca niciun minut.

 

 

Echipe probabile

Odds BK Echipă probabilă Odds BK
Portar Rossbach
Fundași Sorensen, Bjortuft, Lekven, Kitolano
Mijlocaşi Kaasa, Jorgensen, Kitolano
Atacanţi Svendsen, Bakenga, Wallem
Tromso Echipă probabilă Tromso
Portar Karlstrom
Fundași Antonsen, Jenssen, Amundsen
Mijlocaşi Totland, Kitolano, Jenssen, Winther, Arnarson
Atacanţi Ebiye, Mikkelsen

Statistica meciurilor directe Odds BK v Tromso

11.02.2020 Tromso IL - Odds BK 4-1
24.11.2019 Odds BK - Tromso IL 2-1
12.05.2019 Tromso IL - Odds BK 1-2
28.10.2018 Odds BK - Tromso IL 1-0
01.07.2018 Tromso IL - Odds BK 2-1

Cote pentru Odds BK v Tromso

Partidele jucate pe teren propriu de Odd au fost cu puține reușite. Pentru o confruntare cu maxim două reușite, Betano pariuri sportive oferă cota 2.00.

Odds BK vs Tromso Pont: Odds BK 0 (Handicap asiatic)

În acest început de sezon, Odd n-a simțit gustul înfrângerii pe teren propriu, deși ultima oară a primit vizita primei clasate, Bodo/Glimt. Datorită golului marcat în minutul patru de Sander Svendsen, a obținut toate punctele puse în joc, după un joc prudent. Tromso suferă în defensivă, în medie a primit aproape două goluri pe meci, iar de această slăbiciune trebuie neapărat să profite gazdele, care cred că pot obține punct/puncte în acest duel.

Fotbal Norvegia - Tippeligaen

Odds BK 0 (Handicap asiatic)

1.45
Odds BK vs Tromso

24 Jun 21, 19:00

Miza: 5/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici