1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Varazdin - Slaven Belupo: Ponturi Pariuri Croația Prva Liga. 04.07.2020

Varazdin - Slaven Belupo: Ponturi Pariuri Croația Prva Liga. 04.07.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-07-03 21:41:00

Croația Liga 1

04 Iulie 2020, 22:05

Varazdin

Varazdin

versus
Slaven Belupo

Slaven Belupo

1.46

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Varazdin v Slaven Belupo

În etapa a 33-a din campionatul Croației, față în față se vor afla Varazdin și Slaven Belupo. Partida este programată sambătă, de la ora 22:05. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit.

Varazdin: Forma echipei, știri și statistici

Cu doar patru etape rămase până la finalul campionatului, Varazdin trage tare pentru evitarea retrogradării. Forma foarte bună din ultima vreme a săltat echipa-gazdă peste linia retrogradării. Ba mai mult, trupa antrenată de Samir Toplak are patru puncte avans în fața Istrei, ocupanta poziției care duce la barajul de menținere în prima ligă. În etapa precedentă, Varazdin a pierdut în deplasare, cu ocupanta locului doi Lokomotiv (0-2), până la urmă o înfrângere logică. Duelurile care contează pt gazdele de sâmbătă sunt cele cu adversarele directe din subsolul clasamentului. 

Slaven Belupo: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeți ocupă un loc călduț pe final de campionat, fără emoții în ceea ce privește menținerea pe prima scenă a fotbalului croat. Ultima etapă a adus liniștea din acest punct de vedere pentru echipa antrenată de Tomislav Stipic: 3-0 cu Istra. Ultimele două partide din deplasare au adus tot atâtea înfrângeri pentru Slaven, ceea ce arată că, în general, Belupo este o formație "de casă". Apărarea lui Slaven este una permisivă, a încasat până acum 48 de goluri - doar ultimele două clasate au primit mai multe: Istra și Inter.

Statistica meciurilor directe Varazdin v Slaven Belupo

Ultimele patru meciuri directe oficiale s-au încheiat la egalitate. Cel mai recent a avut loc pe 28 Februarie 2020, scor 0-0.

Cote pentru Varazdin v Slaven Belupo

Trupa-gazdă este considerată ușor favorită, iar eu voi merge pe mâna ei. Pentru o miză moderată puteți încerca și varianta de 1 solist, la o cotă de 2.40.

Varazdin vs Slaven Belupo Pont: 1X

Gazele câștigă clar duelul motivațional. Varazdin are de ce să tragă, are nevoie mare de puncte pentru a se menține pe prima scenă a fotbalului croat. De cealaltă parte, după victoria din etapa precedentă, Slaven este sigură că a scăpat de emoțiile retrogradării. Ultimele patru meciuri directe au adus tot atâtea remize, ceea ce ne arată că cele două formații se cunosc bine. Slaven este una dintre echipele cu rezultate bune acasă, dar care aduce foarte greu puncte din deplasare. De aceea cred că Varazdin va încheia neînvinsă partida de sambătă seara. Cota este una destul de scăzută, însă cu grad ridicat de încredere. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.46
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici