Jarun - Rudes: ponturi pariuri fotbal Croația. 13.05.2022

Alte Competitii

Cota: 1.80

Adaugat de: Gabriel Morariu

12 Mai 2022 17:47 752 0
Logo NK Jarun NK Jarun
Logo Rudes Rudes
VS
17:00 13 Mai 2022
Fotbal Croația

Analiză și informații pentru NK Jarun v Rudes

Au mai rămas doar 3 etape de disputat din liga secundă de fotbal din Croația, iar lupta pentru promovare este în toi. Rudes, formație clasată pe locul 2, se deplasează pe terenul celor de la Jarun. Partida este programată vineri, cu începere de la ora 17:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pontul oferit.

NK Jarun: Forma echipei, știri și statistici

Î V V E E

Jarun este o formație clasată pe locul 5 în liga secundă din Croația, iar până acum a acumulat 40 de puncte. Odată cu înfrângerea de etapa trecută, de pe terenul liderului Varazdin (0-4), Jarun a pierdut orice speranță de promovare. Gazdele partidei de vineri au rămas la 14 puncte în spate, cu doar 3 runde rămase de disputat. Chiar și înaintea eșecului usturător cu Varazdin, trupa din Zagreb nu traversa o perioadă bună. Jarun a pierdut puncte prețioase cu Solin (0-0) și Dinamo Zagreb II (din nou 0-0).

Rudes: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Rudes este ocupanta poziției secunde în clasamentul din liga a doua croată. Oaspeții jocului de vineri au câștigat 5 din ultimele 6 etape disputate, iar acum, după 27 de etape, au strâns 52 de puncte. Lupta pentru promovare este în toi: doar două puncte o despart pe Rudes de prima poziție, deținută de Varazdin (54). Cele două formații s-au aflat față în față pe finalul lunii aprilie, iar Rudes s-a impus printr-un categoric 3-0. Doar prima poziție din clasament promovează în Liga 1 din Croația. Rudes are experiență la acest nivel, după ce a fost în anii trecuți pe prima scenă. 50-23 este golaverajul lui Rudes, care se poate lăuda atât cu cel mai bun atac, cât și cu cea mai solidă defensivă din campionat.

Statistica meciurilor directe NK Jarun v Rudes

Ultimele două partide directe au fost câștigate de Rudes: 3-2 și 3-0.

Cote pentru NK Jarun v Rudes

Rudes este considerată favorită în acest meci, iar eu cred că va obține cele 3 puncte puse în joc. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Efortuna, pentru o miză moderată puteți încerca și varinta 2/2. În cazul în care oaspeții vor conduce la pauză și se vor impune la final, veți prinde o cotă bună de 2,60.

NK Jarun vs Rudes Pont: Victorie Rudes

Diferența între cele două echipe este una majoră. Rudes stă mult mai bine atât în clasament, cât și la capitolul meciuri directe. După înfrângerea grea din etapa trecută (0-4 la Varazdin), Jarun a pierdut matematic orice speranță la promovare. Moralul gazdelor trebuie să fie serios afectat, iar de asta ar trebui să profite Rudes. Oaspeții vor lupta până în ultima etapă pentru promovare, iar fiecare punct contează enorm. În aceste condiții, recomand cu încredere 2 solist, la o cotă excelentă oferită de Efortuna. Succes!

Pont pariuri: Victorie Rudes

Miza: 9/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Gabriel Morariu

Ponturi:

9

Castigate:

5

Pierdute:

4

Anulate:

0

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PONTURI DE LA PARIURIX

Ultimele ponturi si avancronici