Share

Pont Nijmegen - Almere. Partidă cu goluri multe în liga secundă olandeză

Alte Competitii

Cota: 1.45

Adaugat de: Gabriel Morariu

13 Dec 2019 00:51 853 0
Logo Nijmegen
Logo Almere City
Nijmegen
Almere City
VS
21:00 13 Decembrie 2019
Olanda liga 2

Analiză și informații pentru Nijmegen v Almere City

În etapa a 19-a din liga secundă olandeză, NEC Nijmegen primește vizita celor de la Almere City. Partida este programată vineri seara, de la ora 21:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final veți găsi pontul meu. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Nijmegen: Forma echipei, știri și statistici

Î Î E V V

NEC are speranțe de revenire în prima ligă olandeză, însă deocamdată este clasată doar pe poziția a 8-a în Eerte Divisie. Nijmegen vine după două înfrângeri la rând (1-2 cu Excelsior și 1-3 cu Volendam), iar acum nu își mai permite pași greșiți cu Almere. Locurile 3-8 merg la Promotion Play-off, iar concurența este acerbă. Formația în roșu și verde are în general rezultate bune pe teren propriu: 4 victorii și 3 egaluri în ultimele 7 partide jucate pe Goffertstadion. Golaverajul după 18 jocuri este de 28-23, din nou o medie de peste 2,5 la total.

Almere City: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î V

Oaspeții de vineri vin după 3 înfrângeri și o victorie din ultimele 4 etape. După 18 jocuri disputate, Almere City este pe poziția a 11-a și are 25 de puncte. În general, Almere este o formație implicată în partide cu goluri multe. Golaverajul ei de până acum arată un 27-28, adică o medie de peste 3 goluri per meci. Cel mai recent duel din campionat a fost câștigat cu 3-0 în fața celor de la TOP Oss. Ultima deplasare a consemnat un eșec, 1-3 cu Utrecht II. În fiecare dintre ultimele 3 jocuri departe de casă, Almere a primit câte 3 goluri: 2-3 cu Maastricht, 1-3 cu Cambuur și acel 1-3 cu Utrecht II. 

Statistica meciurilor directe Nijmegen v Almere City

Cel mai recent meci direct a avut loc în vară și s-a încheiat cu scorul de 2-2. Patru din ultimele 5 partide directe au avut peste 2,5 goluri la total. 

Cote pentru Nijmegen v Almere City

Ambele formații sunt implicate în meciuri cu multe goluri, astfel că am ales să merg pe această selecție. Un alt pont care poate fi jucat este victoria gazdelor, la o cotă de 1,80. 

Nijmegen vs Almere City Pont: Peste 2,5 goluri la total

Ambele formații sunt implicate des în partide cu goluri multe. Defensiva reprezintă un punct slab atât pentru Nijmegen, cât și pentru Almere. Patru din ultimele cinci jocuri directe au avut cel puțin 3 goluri, astfel că procentajul este unul ridicat pentru a vedea peste 2,5 și în jocul de vineri. De asta sunt conștiente și agențiile partenere, care oferă cote destul de mici pentru această selecție. Pontul are un grad ridicat de încredere. Să fie verde!

Pont pariuri: Peste 2,5 goluri la total

Miza: 10/10

Cota: 1.45

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Nijmegen vs Almere City Pont: Peste 3 goluri asiatic

Este bătaie mare pe locurile 3-8 ce duc în play-off-ul de promovare în Eredivisie, 9 echipe bătându-se într-o plajă de 10 puncte, Nijmegen și Almere fiind la coada acestei lupte, de aceea orice victorie este necesară pentru captarea unui loc de play-off. După 18 runde scurse, Nijmegen are golaveraj 28-23, o medie de 2,8 goluri la general, iar pe teren propriu o medie de 2,88 în condițiile în care a avut și un meci de 0-0. Almere stă și mai bine la acest capitol, are un golaveraj de 27-28, o medie de 3,05 goluri pe meci, iar în deplasare media crește la 3,22 goluri. Almere vine după 4 eșecuri consecutive în deplasare, iar în cele mai recente 3 a încasat câte 3 goluri, dar a și marcat măcar o dată. Un alt argument pentru pontul propus sunt confruntările directe cu Nijmegen ca gazdă, cele mai recente 4 au numărat de la 4 reușite în sus, de aceea voi paria peste 3 goluri asiatic, în cazul unui meci cu exact 3 reușite, miza va fi returnată.

Pont pariuri: Peste 3 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.68

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

2

Castigate:

0

Pierdute:

1

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici