Newcastle Jets – Adelaide United. Ponturi A-League, Australia, 30.01.2022. Gazdele revin pe teren după 6 etape la rând amânate!

Alte Competitii

Cota: 1.62

Adaugat de: Matei Udrea

29 Ian 2022 10:19 406 0
Logo Newcastle Jets Newcastle Jets
Logo Adelaide United Adelaide United
VS
09:45 30 Ianuarie 2022
Fotbal Australia - A-League

Analiză și informații pentru Newcastle Jets v Adelaide United

Newcastle Jets – Adelaide United, partidă programată duminică, de la ora 9.45, în etapa a 12-a din campionatul Australiei, se dispută într-o competiție puternic răvășită de pandemie. Gazdele n-au mai jucat nicio partidă începând din 19 decembrie anul trecut, iar de atunci li s-au amânat 6 etape la rând. Adelaide a apucat să dispute o parte din jocuri, dar tot au avut două etape amânate.
În această harababură care face irelevant clasamentul – Newcastle e pe penultimul loc, iar Adelaide e pe 5, dar gazdele au 4 etape mai puțin decât oaspeții! – e greu de anticipat rezultatul partidei. Totuși, dat fiind randamentul ofensiv al celor două formații și palmaresul confruntărilor directe, ar trebui să vedem un meci deschis, cu destule goluri.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Newcastle Jets: Forma echipei, știri și statistici

Î E E V Î

Newcastle Jets (locul 11, 5 puncte, golaveraj 10-8) ocupă penultimul loc în A-League, dar este o situație nerelevantă, deoarece a disputat doar 5 partide. În campionat, din cauza numeroaselor întâlniri amânate, echipele au un număr foarte divers de etape jucate. Spre exemplu, echipa antrenată de Arthur Papas are 6 puncte și 4 meciuri în minus față de Adelaide!
Newcastle a jucat doar două etape acasă până acum: o victorie și o înfrângere. N-a mai disputat niciun meci din 19 decembrie anul trecut! De atunci i s-au amânat nu mai puțin de 6 etape la rând din cauza pandemiei de Covid care a lovit, pe rând, toate echipele. 
Ultimele 5 jocuri pe care a apucat să le dispute această echipă: 1-2 acasă cu Central Coast Mariners, 2-2 în deplasare cu Sydney Wanderers, 2-2 în deplasare cu Sydney FC, 4-0 acasă cu Wellington Phoenix, 1-2 în deplasare cu Macarthur FC.
Gazdele n-au jucători accidentați, suspendați sau bolnavi de Covid.

Adelaide United: Forma echipei, știri și statistici

V Î E E V

Adelaide United (locul 5, 11 puncte, golaveraj 14-10) se află acum exact pe locul cu care a încheiat și campionatul precedent. Echipa este în creștere de formă în 2022, după ce pe precedentul l-a încheiat cu 5 partide fără succes. În acest an sunt deja două victorii, două remize și o singură înfrângere: 4-0 acasă cu Wellington Phoenix în campionat, 1-2 acasă cu Melbourne Victory în Cupă, 1-1 în deplasare cu Melbourne Victory, 2-2 acasă cu Melbourne City, 3-1 în deplasare cu Brisbane Roar în campionat. Formația antrenată de Carl Veart are acum un golaveraj pozitiv și e în grafic cu obiectivul din fiecare sezon – calificarea în play-off. Trebuie notat că Adelaide are un foarte bun randament în deplasare, de unde a obținut 6 puncte în 5 meciuri și are golaveraj pozitiv, 5-4. Cu acest bilanț, e pe locul 3 în A-Leauge la rezultate pe teren advers.
Adelaide vine la acest meci fără Yengi, Ansell și Konstandopoulos, în continuare accidentați. S-ar părea că nu mai sunt cazuri de Covid.

Echipe probabile

Newcastle Jets

Echipă probabilă Newcastle Jets
Portar Duncan
Fundași Hoffman, Jurman, Elsey, Ingham
Mijlocaşi Grozos, Penha, Thurgate, Siatravanis, Boumal
Atacanţi Mikeltadze

Adelaide United

Echipă probabilă Adelaide United
Portar Gauci
Fundași Kitto, Timotheou, Tratt, Lopez
Mijlocaşi Juande, Sanchez, Goodwin
Atacanţi Blackwood, Oliveira, Mauk

Statistica meciurilor directe Newcastle Jets v Adelaide United

În sezonul trecut s-au disputat două partide, ambele în luna martie 2021, și de fiecare dată a câștigat Adelaide: 2-1 acasă, 4-1 în deplasare.
În campionatul 2019-2020 au fost trei partide: Newcastle Jets – Adelaide United 1-2, Adelaide United – Newcastle Jets 2-1, Adelaide United – Newcastle Jets 0-3.
S-au disputat, în total, 53 de meciuri între aceste formații. Jets a învins în 14, United în 24, de 15 ori a fost remiză.

Cote pentru Newcastle Jets v Adelaide United

Cred că vom vedea minimum 3 goluri în această partidă. Newcastle n-a avut nicio etapă în care să nu se fi marcat până acum mai puțin de atât. Adelaide are de asemenea rezultate cu minimum 3 goluri înscrise în 4 din ultimele 5 jocuri. Betano pariuri ne dă cota 1,72 pentru +2,5 goluri marcate la acest joc.
Sunt șanse bune să vedem cel puțin deschidere de scor în prima repriză. Tot Betano pariuri are cota 1,78 pentru totalul asiatic +1 la pauză.

Newcastle Jets vs Adelaide United Pont: Ambele echipe marchează

Golaverajele celor două formații (10-8 la Newcastle Jets în 5 meciuri, 14-10 la Adelaide United în 9 meciuri), dar și palmaresul confruntărilor recente dintre cele două echipe, cu 4 GG-uri la ultimele 5 dispute, lasă loc de speranțe pentru o partidă cu goluri destule. Vom miza și noi pe GG – cota 1,62 în oferta Superbet pariuri sportive.

Pont pariuri: Ambele echipe marchează

Miza: 7/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Matei Udrea

Ponturi:

26

Castigate:

12

Pierdute:

13

Anulate:

0

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici