1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. New Lambton vs. Lambton Jaffas

New Lambton vs. Lambton Jaffas, Ponturi pariuri, Fotbal Australia NPL Northern NSW, 28.05.2024: Oaspeții au victorii pe linie în primele 12 etape

Dan Bara
Dan Bara

2024-05-27 18:03:00

Fotbal - Australia NPL Northern NSW

28 Mai 2024, 13:00

New Lambton

New Lambton

versus
Lambton Jaffas

Lambton Jaffas

1.47

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru New Lambton v Lambton Jaffas

Lambton Jaffas, formație care are victorii pe linie în primele 12 etape din NPL Northern NSW, joacă marți în deplasare, pe terenul lui New Lambton. Aflați în continuare care e pontul meu pentru pariuri. 

Cota aleasă vine din oferta Winmasters pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

New Lambton: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele ocupă locul 10 din 12 participante în Northern NSW State League, având doar 4 puncte după 11 etape. Până acum au obținut o victorie și un egal, iar golaverajul e 9-23. Succesul a venit acasă, 2-1 cu ocupanta poziției a șaptea, Weston Workers, iar remiza a fost smulsă în deplasarea de pe arena „lanternei roșii”, Adamstown Rosebud. 

Situația din prezent nu e una surprinzătoare. În ediția precedentă, New Lambton a terminat pe penultima treaptă a clasamentului, strângând numai 12 puncte în 22 de etape, cu o linie de clasament de 3-3-6, golaveraj 25-61. Defensiva sa a fost a doua cea mai slabă din întrecere, fiind doar peste cea a ultimei clasate. 

Cu toate acestea, nu a retrogradat, pentru că în sezonul trecut nu a retrogradat nimeni. De data aceasta însă, despărțirea de eșalonul secund e foarte posibilă în condițiile în care ultimele două poziții chiar duc în liga a treia. Iar principalele urmăritoare, Lake Macquarie și Adamstown Rosebud, au trei, respectiv două puncte, și îi suflă în ceafă. Totuși, New Lambton are un avantaj față de acestea, cel oferit de apărare. Cu 23 de goluri primite, această formație e net superioară celor de la Lake Macquarie și Adamston Rosebud, care au încasat deja câte 36 de goluri în 10 meciuri. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lambton Jaffas: Forma echipei, știri și statistici

Lambton Jaffas e deja altceva. Liderul clasamentului e un fel de Real Madrid pentru celelalte participante din întrecere, având 12 succese în 12 etape și un golaveraj de 39-9. Cu toate acestea, e la doar 6 puncte de principala urmăritoare, Broadmeadow, formație care i-a pus ceva probleme în tur, în jocul de pe teren propriu. Lambton s-a văzut condusă cu 2-0 după doar 23 de minute, însă a redus din handicap înainte de pauză și apoi a tranșat confruntarea în favoarea sa prin două goluri marcate în minutele 86 și 89, unul dintre acestea venind din lovitură de la 11 metri. 

E greu de spus cât de confortabil stau Jaffas în fotoliul de lider, însă vreo două lucruri sunt clare. Primul e acela că apărarea sa e net superioară celor de la Broadmedow, care au încasat deja 20 de goluri. Cel de-al doilea lucru e și mai relevant: locul 1 din întrecere nu aduce aproape nimic la finalul sezonului regulat, pentru că apoi urmează fazele finale, în care se califică primele cinci clasate. Locul 1 merge direct în finală, iar locurile 2, 3, 4 și 5 duc în semifinale. Așadar, chiar dacă termină sezonul regulat pe primul loc, tot nu e garantat că scapă de tot de Broadmeadow. 

Oricum, bătălia pentru playoff mai include o pretendentă importantă. Ocupanta locului 3, Charleston Azzuri, are 27 de puncte, și nu putem afirma că totul e deja jucat. Nu în ultimul rând, să observăm și că Jaffas au doar al doilea atac din campionat, fiind depășiți de formația de pe locul secund, care a punctat de 42 de ori până acum. 

Statistica meciurilor directe New Lambton v Lambton Jaffas

În ediția precedentă, Jaffas au scos o remiză în partida directă din tur, 1-1, iar apoi au câștigat cu 5-0 în deplasare. 

02.06.23 NSW New Lambton - Lambton J. 0-5
17.03.23 NSW Lambton J. - New Lambton 1-1

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru New Lambton v Lambton Jaffas

Oaspeții sunt favoriți cerți, cu o cotă de 1.08 la victorie. Cota pentru 1X este 5.30. Winmasters propune o cotă de 1.77 pentru pariul conform căruia ambele formații vor marca. Cei care mizează pe patru sau mai multe goluri au la dispoziție o cotă de 1.56.  

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

New Lambton vs Lambton Jaffas Pont: Victorie Lambton Jaffas, cu handicap asiatic (-2)

Oaspeții vin după 12 victorii în 12 etape, în timp ce gazdele vin după patru runde consecutive în care au pierdut. Analizând seria rezultatelor recente, observăm că Jaffas au trecut fără emoții de formațiile din subsolul clasamentului, impunându-se cu 4-0 contra lui Lake Macquarie și cu 7-0 contra lui Adamstown Rosebud. De asemenea, New Lambton a pierdut confruntarea cu Broadmeadow, ocupanta poziției secunde, cu un categoric 1-5. Pariul meu e 2 cu handicap asiatic (-2), iar cota Winmasters pariuri sportive e 1.47.

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici