1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Neuchatel Xamax - Young Boys, Ponturi Pariuri Super League, 23.07.2020, Se distanțează decisiv Young Boys ?!

Neuchatel Xamax - Young Boys, Ponturi Pariuri Super League, 23.07.2020, Se distanțează decisiv Young Boys ?!

Guest
Guest

2020-07-23 00:16:00

Fotbal Elveţia - Super League

23 Iulie 2020, 21:30

Neuchatel Xamax

Neuchatel Xamax

versus
Young Boys

Young Boys

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Neuchatel Xamax v Young Boys

Venim cu un pont și din Elveția, de la meciul dintre Xamax și Young Boys, din cadrul etapei cu numărul 33, meci ce e programat de la ora 21 30. Mai multe detalii, dar și pronosticul oferit, în cele de mai jos.

Neuchatel Xamax: Forma echipei, știri și statistici

Xamax e într-o formă foarte slabă, având doar 2 succese de la reluarea sezonului. Unul chiar în prima etapă de la reluare și celălalt runda trecută, 2-1 pe terenul celor de la Luzern. Lupta pentru supraviețuire va fi una aprigă, mai ales că distanța e de 8 puncte față de ultimul loc ce asigură menținerea în prima ligă. Xamax va avea un meci extrem de dificil în această etapă, contra liderului Young Boys, iar după ultima întâlnire, Xamax va fi de 2 ori mai atentă.

Acel scor de tenis încasat de către gazdele acestei partide în ultima confruntare directă îi mai dă neliniște lanternei roșii, care speră ca acum să iasă măcar cu fruntea sus din meci, dacă nu va putea lua măcar un punct. Nu mai zic că în ultimele 2 meciuri directe, Xamax a încasat 10 goluri de la Young Boys, astfel că mentalul jucătorilor este cu atât mai afectat. Victoria cu Luzern ar trebui să le dea moral celor de Xamax, care nu mai marcase de la începutul lunii. 

Apărarea e punctul slab al celor de la Xamax și cred că vor avea mult de furcă și în acest meci. Chiar dacă în ultimul meci de acasă contra lui Young Boys a ieșit onorabil, Xamax va avea acum mult de luptat pentru a-i face față unei trupe extrem de motivată.

Young Boys: Forma echipei, știri și statistici

Young Boys traversează o perioadî bună. Un singur eșec a suferit trupa lui Gerardo Seoane în ultimele 5 meciuri, 2-3 pe terenul celor de la Basel. Chiar și așa, Young Boys a rămas lider în Elveția, cu 2 puncte avans. Plus un meci în minus. Cu un succes în seara asta, galbenii se pot distanța la 5 puncte și pot lua o opțiune serioasă în lupta pentru titlu.

E drept că Young Boys evoluează foarte bine acasă, acolo unde a marcat 20 de goluri de la reluarea sezoului. O cifră de-a dreptul impresionantă și care arată încă o dată forța ofensivă a galbenilor. Nsame e golgheterul campionatului, cu nu mai puțin de 28 de goluri marcate și va fi principala gură de foc pentru trupa lui Seoane în aceste ultime etape. Doar un singur succes în deplasare de la reluare pentru Young Boys, care s-a impus cu 5-0 pe terenul celor de la Zurich.

Acum însă cred că lucrurile vor sta diferit. Liderul are o șansă mare de a se distanța de principala urmăritoare și să profite astfel de eșecul suferit de St.Gallen în fața celor de la Basel. Cred că trupa lui Gerardo Seoane se va impune și o poate face marcând mai mult de un gol.

Statistica meciurilor directe Neuchatel Xamax v Young Boys

În ultimele 5 meciuri directe, raportul este clar de partea celor de la Young Boys, care conduce cu 4-1. În ultimul meci direct, care a avut loc cu mai puțin de o lună în urmă, galbenii s-au impus cu un categoric 6-0!!

Cote pentru Neuchatel Xamax v Young Boys

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 2,5 goluri, la o cotă de 1,42.

Neuchatel Xamax vs Young Boys Pont: Victorie Young Boys

Mă aștept la un nou meci solid făcut de formația lui Gerardo Seoane. Young Boys se poate distanța la 5 puncte față de St.Gallen, iar adversarul este unul la îndemână. Chiar dacă de la reluarea sezonului are doar un singur succes pe terenuri străine, cred că Young Boys se va impune din nou în fața lui Xamax, la mai puțin de o lună de la ultima întâlnire. Diferența de valoare, dar și forma sunt de partea oaspeților și merg pe mâna acestora, la o cotă decentă, zic eu, oferită de către cei de la Betano.

Fotbal Elveţia - Super League

Victorie Young Boys

1.45
Miza: 9/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Neuchatel Xamax vs Young Boys Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

După eșecul usturător al contracandidatei la titlu, St. Gallen, care a cedat pe teren propriu cu 0-5 în fața lui Basel, Young Boys are șansa de a desprinde aproape decisiv . Și are în față ultima clasată, de departe cea mai slabă echipă din SuperLeague. Nu cred că Young Boys va oportunitatea de a face un meci mare mai ales că se află într-o formă excelentă, în ultimele 2 partide a înscris de 10 ori, așa că voi paria pe un meci cu multe goluri.

Miza: 5/10
Cota: 3.05
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici