MuSa vs. Mikkeli, Ponturi pariuri fotbal Finlanda 2, 04.07.2021: Așteptăm spectacol de la două dintre cele mai în formă echipe din Ykkonen!

Alte Competitii

Cota: 1.60

Adaugat de: Dan Bara

02 Iul 2021 15:59 635 0
Logo MuSa MuSa
Logo Mikkeli Mikkeli
VS
15:00 04 Iulie 2021
Finlanda Ykkonen

Analiză și informații pentru MuSa v Mikkeli

MuSa și Mikkeli, ocupantele locurilor 4 și 5 în liga a doua finlandeză și două dintre cele mai în formă echipe ale momentului, se întâlnesc în meci direct duminică, de la ora 15:00. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

MuSa: Forma echipei, știri și statistici

V V E E V

MuSa și Mikkeli ocupă locurile 4, respectiv 5, în Ykkonen, dar sunt la egalitate de puncte, fiecare având câte 13. Gazdele au o linie de clasament de 3-4-1, golaveraj 12-7, în vreme ce oaspeții au 4-1-3, golaveraj 13-12. 

Pe teren propriu, MuSa a înregistrat două victorii și două remize în cele patru meciuri disputate, golaveraj 7-2. Statistica ne arată că în fiecare dintre precedentele trei partide de acasă a marcat, dar și că și-a păstrat poarta intactă în 50% dintre confruntările de pe propria arenă. Momentan vine după 6 etape consecutive în care nu a pierdut, iar în ultimele trei a punctat de fiecare dată de câte cel puțin două ori. 

Mikkeli: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î Î

La fel ca formația gazdă, și cea oaspete vine după trei partide consecutive în care a marcat de câte cel puțin două ori. De altfel, a și câștigat aceste întâlniri, printre adversari numărându-se ultimele două clasate, dar și echipa de pe poziția a doua a clasamentului, Gnistan (victorie cu 2-0 în deplasare). 

Cele trei succese la rând au dat, cu siguranță, un plus de moral celor de la Mikkeli, care anterior pierduseră trei jocuri consecutive. Cu cele 9 punccte acumulate, aceștia au urcat până pe 5. În liga a doua finlandeză, Ykkonen, primele 6 echipe merg în playoff, iar ultimele 6, în playout. 

Statistica ne mai arată că în meciurile lui Mikkeli se marchează cel mai mare număr de goluri din competiție, cu o medie de 3.1 pe etapă. MuSa are o medie ceva mai mică, de doar 2.4. 

Statistica meciurilor directe MuSa v Mikkeli

Cele două formații s-au întâlnit anul trecut pentru prima oară. Prima confruntare a avut loc în Cupa Finlandei, iar Mikkeli s-a impus cu 3-0. Au urmat apoi partidele din campionat, MuSa reușind să câștige în tur cu scorul de 2-1, pentru ca în retur să se înregistreze prima remiză dintre cele două, 1-1. 

26.09.20 YKK MuSa - Mikkeli 1 : 1
02.08.20 YKK Mikkeli - MuSa 1 : 2
07.02.20 CUP MuSa - Mikkeli 0 : 3

Cote pentru MuSa v Mikkeli

Superbet oferă o cotă de 1.70 pentru cei ce vor să parieze că se vor marca cel puțin trei goluri. De asemenea, același bookmaker are o cotă de 2.00 pentru varianta în care ambele marchează și se înscriu cel puțin trei goluri. 

MuSa vs Mikkeli Pont: GG - Ambele marchează

Dată fiind forma celor două combatante e logic să ne gândim la o partidă spectaculoasă, cu goluri în ambele porți. MuSa a primit gol în șase dintre ultimele 7 etape, iar Mikkeli și-a păstrat poarta intactă o singură dată în cele opt runde. Pe de altă parte, ambele vin după trei meciuri în care au punctat de fiecare dată de câte cel puțin două ori, așa că s-ar putea ca pariul nostru să iasă câștigător.

Pont pariuri: GG - Ambele marchează

Miza: 5/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Dan Bara

Status: Castigat

Dan Bara

Ponturi:

28

Castigate:

17

Pierdute:

9

Anulate:

1

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici