Share

Pontul pentru Royal Excel Mouscron - Club Brugge KV, ProLeague: Deplasare dificilă pentru lider

Alte Competitii

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

18 Oct 2019 04:22 850 0
Logo Mouscron
Logo Club Brugge
Mouscron
Club Brugge
VS
21:30 18 Octombrie 2019
Fotbal Belgia - Pro League

Analiză și informații pentru Mouscron v Club Brugge

După pauza datorată meciurilor din preliminariile lui Euro 2020, se revine și în Belgia la campionatul cel de toate zilele, prin intermediul primului meci al etapei a 11-a, în care este implicat liderul la zi, Club Brugge KV. De departe echipa care a etalat cel mai bun fotbal din ProLeague și nu doar pe plan intern, ci și internațional, făcând o figură frumoasă și în grupa sa de Liga Campionilor, a adunat un număr impresionant de jocuri consecutive fără înfrângere, în toate competițiile, 17. În această etapă însă va avea o adversară incomodă, care pe propriul teren nu a mai pierdut de multă vreme. Cu toate acestea, echipa lui Philippe Clément rămâne cotată cu prima șansă în obținerea victoriei. Pontul pentru acest meci va fi găsit la finalul analizei.

Pariază pe câștigătoarea meciului Man Utd – cota 100 vs Liverpool - cota 50

Mouscron: Forma echipei, știri și statistici

Î E V E V

Royal Excel Mouscron se află pe locul 8 în știrbul clasament al ProLeague. Știrb, deoarece sunt o mulțime de echipe cu meciuri mai puține, din cauza multelor restanțe. Chiar dacă se află departe de podium, echipa valonă s-a dovedit o echipă greu de doborât, suferind doar 2 înfrângeri până acum, ambele în deplasare și în fața unor candidate la podium cel puțin (1-4 la Standard Liège și 1-2 la Genk). Pe teren propriu este neînvinsă de 15 jocuri, ultimul eșec suferindu-l în sezonul trecut, 0-3 cu Waasland-Beveren, tocmai la 29.09.2018. Rezultatele de pe propria arenă, Le Canonnier, din acest sezon: 0-0 cu Anderlecht, 2-1 (2-1) cu Gent, 2-0 (1-0) cu Eupen, 2-0 (1-0) cu Kortrijk și 2-2 (1-0) cu Zulte Waregem. Pentru acest meci, Bernd Hollerbach nu se va putea baza pe Dione, accidentat.

Club Brugge: Forma echipei, știri și statistici

V E V V V

Așa cum am arătat și în startul analizei de față, Club Brugge a ajuns la 17 partide consecutive în care nu a cunoscut înfrângerea, și nu a avut parte de partide chiar lejere. În competiția internă, în deplasare are numai victorii, și niciuna la mai puțin de două goluri diferență, după cum se poate remarca din această trecere în revistă: 3-1 (1-1) la Waasland-Beveren, 2-0 (0-0) la Oostende, 2-0 (1-0) la Cercle și 5-0 (1-0) la Mechelen. Așadar, o medie de 3 goluri pe meci. Să-i amintim și rezultatele de-acasă: 6-0 (4-0) cu Sint Truiden, 0-0 cu Eupen, 1-1 (1-0) cu Genk, 2-1 (1-1) cu Anderlecht și 4-0 (2-0) cu Gent. Nu vor juca în acest meci Balanta și Mitrovic, fotbaliști pe care însă Philippe Clément nu s-a putut baza în acest sezon.

Echipe probabile

Mouscron

Echipă probabilă Mouscron
Portar Butez
Fundași De Medina, Diogo Queirós, Wimmer, Godeau
Mijlocaşi Hočko, Boya, Van Durmen
Atacanţi Olinga, Aleix Garcia, Osabutey

Club Brugge

Echipă probabilă Club Brugge
Portar Mignolet
Fundași Clinton Mata, Deli, Mechele
Mijlocaşi Diatta, Vormer, Vanaken, Sobol
Atacanţi Dennis, Rits, Tau

Statistica meciurilor directe Mouscron v Club Brugge

De 10 ori s-au întâlnit până acum cele două (numai în cadrul primei ligi). De 7 ori a învins Brugge, de 3 ori Mouscron. Așadar, niciun rezultat de egalitate. În sezonul trecut, cele două echipe s-au învins reciproc, însă fiecare pe terenul celeilalte, mai întrâi Brugge cu 1-0 și în returul regularului, Mouscron cu 2-1, ceea ce a constituit o mare surpriză. Și în 2017-18 cele două se învinseseră reciproc, însă atunci fiecare a câștigat pe propriul teren, Mouscron cu 2-1, iar Brugge cu 4-2. Pontul acestei partide va putea fi găsit la finalul analizei.

Cote pentru Mouscron v Club Brugge

1,47 este cota pentru 2.

Mouscron vs Club Brugge Pont: over 2,5

Club Brugge este echipa aflată în cea mai bună formă și totodată cu cea mai bună ofensivă din prima ligă belgiană. Locul 1 pe care îl ocupă, având trei puncte mai mult decât locul 2, chiar dacă are un meci mai puțin disputat, nu este deloc întâmplător. Iar în deplasare are 100% până acum, câștigând toate cele patru jocuri disputate și nu oricum, ci la o diferență de cel puțin două goluri și totodată cu o medie de 3 goluri pe partidă. Cei din Mouscron, la rândul lor, n-au mai pierdut pe propriul teren de 15 jocuri, unde în actualul sezon a învins de 3 ori, de alte 2 remizând, iar cu excepția remizei „albe” cu Anderlecht, în toate celelalte partide de pe Le Canonnier a marcat.

Pont pariuri: over 2,5

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Mouscron vs Club Brugge Pont: Club Brugge victorie

Club Brugge a pornit excelent campionatul în Belgia, este lider cu 3 puncte avans și un meci mai puțin disputat. Dacă pe teren propriu a dat ceva semne de slăbiciune, având 2 remize, în deplasare merge ceas, cu 4 victorii din tot atâtea meciuri și 12 goluri marcate, o medie de fix 3 goluri pe meci. Ce este și mai impresionant la deplasările celor de la Brugge este numărul de goluri primite, adică unul singur. Mouscron se află în a doua jumătate a clasamentului, este o echipă ce visează la play-off, dar nu prea pare a avea șanse reale, așa că în această seară cred că vom asista la o victorie clară a echipei oaspete. Însă pentru o reducere a gradului de risc, vom miza pe o victorie simplă a echipei oaspete, așa cum s-a întâmplat în cel mai recent meci direct jucat pe stadionul Le Canonnier, victorie care sperăm să ne aducă un succes mult așteptat la #cota2.

Pont pariuri: Club Brugge victorie

Miza: 10/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Răzvan Toma

Ponturi:

4

Castigate:

2

Pierdute:

2

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici