1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Molde - Viking, Ponturi Pariuri Norvegia Eliteserien, 15.07.2020, Gazdele sunt în formă

Molde - Viking, Ponturi Pariuri Norvegia Eliteserien, 15.07.2020, Gazdele sunt în formă

Guest
Guest

2020-07-14 22:17:00

Fotbal Norvegia - Tippeligaen

15 Iulie 2020, 19:00

Molde

Molde

versus
Viking

Viking

1.47

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Molde v Viking

Mai venim cu un pont dintr-un campionat mai slab cotat, Norvegia, din etapa cu numărul 8 din Eliteserien, de la partida dintre Molde și Viking, meci ce este programat de la ora 19 00. Mai multe detalii, dar și pronosticul oferit, în cele de mai jos.

Molde: Forma echipei, știri și statistici

Molde a avut un start de sezon aproape perfect. 6 victorii și o remiză în primele 7 etape pentru fosta adversară a FCSB-ului din Europa League, care se află la 2 puncte în spatele liderului Bodo/Glimt. Remiza obținută a fost de fapt cel mai slab meci făcut de Molde, în care echipa a fost dominată de către Kristiansund și a avut doar un singur șut pe poartă! 

Un meci atipic de slab făcut de către formația antrenată de Erling Moecare însă și-a revenit și a marcat 5 goluri în următoarele 2 etape, e drept în fața unor adversari nu foarte puternici. Însă victoriile sunt cele mai importante pentru Molde, care poate să rămână în plasa liderului. Apărarea s-a mișcat foarte bine, care alături de cea de la Bodo/Glimt, e cea mai bună până acum din campionat.

În cele 3 meciuri jucate acasă, Molde a marcat de 7 ori și a încasat doar 2 goluri. Echipa merge ceas astfel în partidele jucate pe Aker Stadion, până acum cel puțin și mă aștept ca și în meciul cu Viking gazdele să facă din nou spectacol.

Viking: Forma echipei, știri și statistici

Viking a avut un start de sezon modest în Norvegia. Practic opus adversarei din această eatapă. Viking a adunat doar 5 puncte în primele 7 etape, având un golavaraj negativ, cu 8 goluri marcate și 13 primite. Doar un singur succes pentru oaspeții acestei întâlniri, 2-0 cu Sandejford, în rest echipa obținând 2 remize și suferind alte 4 eșecuri.

În deplasare echipa stă și mai rău, cu doar 2 goluri marcate și un singur punct câștigat, 1-1 pe terenul penultimei clasate, Start. Practic formația antrenată de Bjarne Berntsen  e într-o formă mai mult decât slabă, iar meciul cu Molde nu vine deloc bine. Cu toate astea, Viking va încerca să iasă cu fruntea sus în confruntarea de pe Aker Stadion și cel mai important e să facă un joc cât mai bun. 

Chiar dacă în ultimele meciuri directe Viking nu s-a prezentat bine în fața celor de la Molde, cred că meciul nu va fi dinainte câștigat de fosta campionă a Norvegiei.

Statistica meciurilor directe Molde v Viking

În ultimele 5 meciuri directe, Molde s-a impus de 4 ori, în timp ce Viking a câștigat un meci. În ultima confruntare directă, Molde s-a impus cu 2-0, chiar pe terenul celor de la Viking.

Cote pentru Molde v Viking

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 2,5 goluri, la o cotă de 1,42.

Molde vs Viking Pont: Molde HA-1

Mă aștept la un nou meci bun făcut de către cei de la Molde. Gazdele pot rămâne în plasa liderului, dar mai mult decât atât, pot face spectacol. Mai ales că în meciurile de acasă echipa pregătită de Erling Moe s-a mișcat foarte bine. Viking a arătat un joc foarte slab până acum și nu știu în ce măsura va putea rezista în fața locului secund din Elitserien. Cred că vom avea un meci la discreția gazdelor și merg pe un succes categoric al celor de la Molde. Preventiv, aleg H asiatic, cu miză returnată în cazul unui succes la limită al gazdelor.

Fotbal Norvegia - Tippeligaen

Molde HA-1

1.47
Molde vs Viking

15 Jul 20, 19:00

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Molde vs Viking Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Molde a câștigat toate cele 3 partide jucate pe teren propriu în acest start de sezon și primește vizita celor de la Viking, formație cu doar un punct obținut afară. În meciurile anterioare în care Molde a fost gazdă, aceasta a învins cu 3-2 și 5-1, așa că anticipez un nou meci în care la loc de cinste să fie golurile rapide.

Fotbal Norvegia - Tippeligaen

Peste 2 goluri asiatic la pauză

3.25
Molde vs Viking

15 Jul 20, 19:00

Miza: 7/10
Cota: 3.25
Status: Anulat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici