1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Mjallby - Sirius Ponturi Pariuri Suedia Allsvenskan, 06.08.2020. Oaspeții practică un fotbal ofensiv

Mjallby - Sirius Ponturi Pariuri Suedia Allsvenskan, 06.08.2020. Oaspeții practică un fotbal ofensiv

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-08-05 21:10:00

Fotbal Suedia - Allsvenskan

06 August 2020, 20:00

Mjallby

Mjallby

versus
Sirius

Sirius

1.82

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Mjallby v Sirius

Joi, de la ora 20:00, pe stadionul "Strandvallen" din Hallevik va avea loc confruntarea dintre Mjallby și Sirius. Meciul contează pentru etapa cu numărul 13 din campionatul suediei și se anunță unul atractiv.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Mjallby: Forma echipei, știri și statistici

Mjallby a revenit în prima liga și are ca obiectiv evitarea retrogradării. Pe banca tehnică a fost adus Marcus Lantz, iar sub îndrumarea lui, lotul a suferit modificări majore.

După un început de sezon destul de bun, echipa a intrat într-o perioada mai puțin bună și din acest motiv a coborât până pe locul nouă în clasament. În cele 12 etape a adunat 15 puncte, iar jocul practicat n-a fost deloc slab. După ce a fost eliminată din semifinalele cupei, de Malmo, după penalty-uri, moralul jucătorilor a fost afectat și încă n-au revenit. A suferit trei înfrângeri consecutive, iar pe teren propriu, cu ultima clasată, n-a fost în stare să obțină mai mult de un punct. 
 
Etapa precedentă în schimb, a avut o deplasare extrem de dificilă, la ocupanta primului loc, Norrkoping. Așa cum era de așteptat, a fost dominată, dar a obținut un punct, deși a fost condusă cu 1-0. Moses Ogbu a fost cel care a restabilit egalitatea, cel care se află la a 3-a reușită în actualul sezon. Defensiva este principala problemă, dar Marcus nu renunțat la filozofia lui și continua să joace cu doar trei fundași. 

Nu sunt anunțați jucători accidentați! 

Sirius: Forma echipei, știri și statistici

Sirius se află de patru ani în Allsvenskan, iar până acum niciodată nu s-a clasat mai sus de locul șapte. În sezonul precedent a terminat la doar șase puncte de zona retrogradării, iar Henrik Rydstrom a luat măsuri pentru a evita o situația asemănătoare.

Actuala ediție de campionat a început-o promițător, iar după primele 12 etape se află pe locul șase cu 17 puncte. Jocul echipei nu arată deloc rău, mai ales după ultimele modificări. Cu patru fundași și trei atacanți, a crescut numărul golurilor marcate pe meci. În urmă cu câteva etape a produs o surpriză plăcută, după ce a câștigat pe teren propriu cu Norrkoping, cu scorul de 4-2. La începutul săptămânii a fost cât pe ce să obțină încă o victorie importantă, dar n-a fost să fie. A jucat în deplasare la Elfsborg, unde n-a câștigat până acum nicio echipă. Sirius a condus cu 1-0, respectiv 3-1, dar în repriza secundă, gazdele au restabilit egalitatea. Totuși, a dominat partida, iar majoritatea atacurilor au avut loc pe partea stangă, unde Bjornstrom, Andersson și Vecchia s-au descurcat excelent.

În meciurile jucate pe teren străin se descurcă foarte bine, iar până acum a suferit o singură înfrângere, în cele șase partide jucate. Japonezul Yukiya Sugita s-a integrat extrem de repede și a ajuns deja la cinci reușite. 

Tot lotul este valid pentru acest meci. 

Statistica meciurilor directe Mjallby v Sirius

Ultima oară cele două formații s-au întâlnit în urmă cu cinci ani!

16.08.2015 Mjallby - Sirius 1-2
21.05.2015 Sirius - Mjallby 1-0
27.09.2009 Sirius - Mjallby 1-4
31.05.2009 Mjallby - Sirius 4-0
10.08.2008 Mjallby - Sirius 1-0

 

Cote pentru Mjallby v Sirius

Se anunță o partidă atractivă, cu multe goluri și din acest motiv, pariul "peste 2.5 goluri", la o cotă de 1.87, poate fi luat în calcul.

Mjallby vs Sirius Pont: Sirius (Miză rambursată la egalitate)

Sirius a arătat un joc destul de bun în ultima perioadă, mai ales în ofensivă. Cu cele 20 de goluri marcate, se numără printre cele mai bune atacuri din campionat. Defensiva scârție serios, dar Rydstrom cu siguranță va găsi soluții. Mjallby are un lot cu mai puțină experiență și până nu găsește un atacant pur sânge, va avea probleme. Mă aștept la un meci în care oaspeții vor domina și într-un final să obțină cele trei puncte puse în joc.

Miza: 5/10
Cota: 1.82
Status: Anulat

Mjallby vs Sirius Pont: Peste 1,5 goluri - prima repriză

Sirius este o formație care asigură spectacolul în meciurile ei din Allsvenskan, are golaveraj de 20-20 după 12 partide, marchează mult, dar defensiva păcătuiește încasând foarte multe goluri. Mjallby nu este nici ea străină de goluri, cele mai recente 3 partide pe teren propriu au avut 4 și 5 goluri, așa că se pune de-un meci cu multe reușite în această seară.

Miza: 5/10
Cota: 3.00
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici