Mjällby AIF – IFK Norrköping – Pariuri Suedia Allsvenskan, 26.06.2022. Vecinele din mijloc

Alte Competitii

Cota: 1.65

Adaugat de: Răzvan Toma

25 Iun 2022 19:02 311 0
Logo Mjallby Mjallby
Logo Norrköping Norrköping
VS
16:00 26 Iunie 2022
Fotbal Suedia - Allsvenskan

Analiză și informații pentru Mjallby v Norrköping

Allsvenskan se reia după aproape o lună de pauză, perioadă în care echipa națională a Suediei a jucat în Liga Națiunilor UEFA, unde nu s-a simțit prea bine. A fost totodată un prilej pentru echipele de club să se odihnească dar să-și și regleze lucrurile care nu mergeau. Printre acestea se află și cele două echipe care se vor confrunta pe Stadionul Standavallen din Sölvesborg, în cadrul etapei a 11-a, Mjällby AIF și IFK Norrköping, ocupantele la zi ale două locuri vecine, 8, respectiv 9, fiind despărțite de un punct. Pontul acestei partide poate fi găsit la sfârșitul acestei analize.

Mjallby: Forma echipei, știri și statistici

E Î E Î V

În 2019, Mjällby AIF a revenit pe prima scenă, după o absență de 5 ani. La primul sezon de la revenire, echipa din sudul Suediei a dat peste cap previziunile care o dădeau candidată la retrogradare pe care le are mai orice nou-promovată, ocupând la final un meritoriu loc 5. În 2021 nu a mai avut un sezon la fel de reușit, dar totuși a ocupat la final un liniștit loc 9, departe de emoțiile retrogradării.

Și la startul sezonului de față situația stă asemănător, aflându-se tot în zona de mijloc a clasamentului. Rezultatele sale din acest sezon, în ordine cronologică: 2-0,(d) cu Elfsborg, 1-0 (a) cu Djugården, 0-2 (d) cu Hammarby, 3-0 (a) cu Sirius, 0-0 (d) cu Varberg, 2-1 (a) cu Helsingborg, 0-2 (d) cu Malmö FF, 1-1 (a) cu Värnamo, 0-2 (d) cu Sundsvall și 1-1 (a) cu Kalmar. Așadar, are 4 partide consecutive fără victorie, din care a strâns numai 2 puncte. Totuși, deocamdată, acasă este neînvinsă și a marcat în fiecare dintre partidele susținute la Sölvesborg.

Norrköping: Forma echipei, știri și statistici

E Î V V V

De 13 ori câștigătoare a titlului Suediei, ultima oară în 2015, IFK Norrköping a avut un start modest în acest sezon, dacă ne gândim că este o echipă cu pretenții, aflându-se imediat sub linia de mijloc a clasamentului. Anul trecut, tot părea că stă în expectativă până va da un asalt măcar la podium. Aceasta însă nu a mai venit, trebuind să se mulțumească la final cu locul 7, la 9 puncte de locul 5, ce să mai zicem de podium sau mai ales de titlu. Acum, startul... start, a fost de coșmar, fără victorie în primele patru etape, primele trei însemnând numai înfrângeri. Au venit apoi patru victorii consecutive care au mai scos-o din străfunduri. Acum însă, la zi, iar are două partide consecutive fără victorie.

Rezultatele sale din acest sezon, în ordine cronologică: 0-1 (a) cu Varberg, 0-1 (d) cu AIK, 1-2 (d) cu Djurgården, 1-1 (a) cu Häcken, 2-1 (d) cu Kalmar, 2-0 (a) cu Värnamo, 1-0 (d) cu Helsingborg, 5-1 (a) cu Sundsvall, 0-3 (d) cu Hammarby și 2-2 (a) cu Elfsborg. În deplasare are două victorii și trei înfrângeri, fără egal.

Echipe probabile

Mjallby

Echipă probabilă Mjallby
Portar Brolin
Fundași Elie, Carlos Moros, Kričak
Mijlocaşi Ståhl, Mörfelt, J. Gustavsson, Rosengren, Persson
Atacanţi Moro, Löfquist

Norrköping

Echipă probabilă Norrköping
Portar O. Jansson
Fundași Ekpolo, Wahlqvist, Dagerstål
Mijlocaşi Eid, Abdulrazak, Ortmark, Ari Skúlason
Atacanţi Levi, Nyman, Marković

Statistica meciurilor directe Mjallby v Norrköping

Din 2005 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 22 de ori (12 în primul eșalon, 8 în cel secund, 2 în cupă). 8 victorii pentru Norrköping, 6 pentru Mjällby, de alte 8 ori fiind egal. În sezonul trecut, Norrköping a învins mai întâi în deplasare, la retur fiind 2-2.

Cote pentru Mjallby v Norrköping

Betano pariuri oferă o cotă de 1,87 pentru ambele marchează.

Mjallby vs Norrköping Pont: Peste 2 goluri asiatic

Așadar se vor afla față în față două vecine de clasament, locul 8 vs locul 9, despărțindu-le exact linia de mijloc a clasamentului și totodată doar un punct. Ceea ce înseamnă că va fi o partidă echilibrată, așa cum au fost mai toate cele dintre ele din ultima vreme. Mjällby are avantajul propriului teren și totodată și un imbold de la statistică, aceasta arătând că nu este învinsă acasă în acest sezon. Norrköping însă are o echipă imprevizibilă, cum a fost adesea în ultimii bani, asta și în bine, dar și în rău. Așa că mizez cu frână pe un număr de goluri. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Anulat

Răzvan Toma

Ponturi:

8

Castigate:

5

Pierdute:

1

Anulate:

1

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici