1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Mjällby AIF vs IFK Norrköping, Ponturi pariuri Suedia Allsvenskan. 11.07.2021. Prea puțină logică

Mjällby AIF vs IFK Norrköping, Ponturi pariuri Suedia Allsvenskan. 11.07.2021. Prea puțină logică

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-07-11 04:25:00

Fotbal Suedia - Allsvenskan

11 Iulie 2021, 16:00

Mjallby

Mjallby

versus
IFK Norrkoping

IFK Norrkoping

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Mjallby v IFK Norrkoping

Etapa a 10-a din Allsvenskan continuă cu alte patru meciuri programate pentru duminică. Unul dintre acestea se va disputa pe stadionul Strandvallen din Sölvesborg, unde echipa gazdă Mjällby AIF, locul 11 cu 10 puncte, primește vizita lui IFK Norrköping, locul 5 cu 14 puncte. Pontul acestei partide poate fi găsit la finalul analizei.

Mjallby: Forma echipei, știri și statistici

În 2019, Mjällby AIF a revenit pe prima scenă, după o absență de 5 ani. Iar anul trecut, ca orice nou-promovată la începutul sezonului era cotată drept o candidată la retrogradare. Numai că avea să se întreacă pe sine pe parcurs, ocupând la final un meritoriu loc 5, neavând vreo tangență cu zona retrogradării. În sezonul de față însă situația se prezintă altfel, echipa din sudul Suediei având de această dată un start mai puțin reușit, astfel încât este destul de aproape de zona retrogradării.

Rezultatele lui Mjällby din acest sezon: 0-0 (a) cu Varberg, 0-2 (d) cu Hammarby, 0-1 (d) cu Elfsborg, 1-0 (a) cu Degerfors, 1-0 (a) cu Östersund, 1-1 (d) cu Halmstad, 1-1 (a) cu Häcken, 2-2 (d) cu AIK și 1-2 (d) cu Sirius.

Antrenorul Christian Järdler nu are probleme de efectiv.

IFK Norrkoping : Forma echipei, știri și statistici

De 13 ori câștigătoare a titlului Suediei, ultima oară în 2015, IFK Norrköping a avut un start foarte bun în sezonul trecut, care a dus la presupunerea că se va lupta la titlu. Însă pe parcurs, a început să se dezumfle, astfel încât la final a ocupat doar locul 6, deci imediat sub actuala sa adversară, Mjällby AIF, având un punct mai puțin. În ediția actuală, a avut la start un parcurs oscilant, îmbinând rezultatele bune cu altele mai puțin onorante. În ultima etapă a izbutit o victorie de prestigiu, învingând campioana en titre, Malmö FF, ceea ce ar trebui să o încurajeze pentru meciurile care vin.

Rezultatele sale din actualul sezon: 1-1 (a) cu Sirius, 0-1 (d) cu Djurgården, 2-1 (a) cu Halmstad, 3-0 (d) cu Örebro, 2-0 (a) cu AIK, 1-1 (a) cu Degerfors, 1-2 (d) cu Varberg, 0-1 (d) cu Elfsborg și 3-2 (a) cu Malmö FF. În deplasare nu se prea descurcă, învingând-o doar pe „lanterna” Örebro, în rest suferind numai înfrângeri.

Nici tehnicianul Rikard Norling nu are probleme de efectiv și aproape sigur va folosi și acum același prim 11 ca în victoria cu Malmö FF, din etapa trecută.

Echipe probabile

Mjallby Echipă probabilă Mjallby
Portar Brolin
Fundași Watson, Björkander, Kričak
Mijlocaşi Joel Nilsson, Adu, Blomqvist, Hodzic
Atacanţi Gustavsson, Bergström, Löfquist
IFK Norrkoping Echipă probabilă IFK Norrkoping
Portar Jansson
Fundași Wahlqvist, Lund, Agardius
Mijlocaşi Abdulrazak, Fransson, Ari Freyr Skúlason, Telo
Atacanţi Sema, Isak Jóhannesson, Björk

Statistica meciurilor directe Mjallby v IFK Norrkoping

Din 2005, cele două s-au confruntat oficial de 20 de ori (10 în primul eșalon, 8 în cel secund, 2 în cupă). Bilanțul este unul foarte echilibrat, 6 victorii pentru Mjällby, 7 pentru Norrköping și 7 egaluri. În sezonul trecut, la Norrköping a fost 1-1, iar la Sölvesborg au învins gazdele cu 2-0.

Cote pentru Mjallby v IFK Norrkoping

Betano pariuri oferă o cotă de 1,85 pentru peste 2,5.

Mjallby vs IFK Norrkoping Pont: GG - Ambele marchează

Este un meci între două echipe cu prestații oscilante, care nu prea au legătură cu antecedentele lor competiționale, căci fluctuațiile lor de formă sunt destul de frecvente la ambele. Așadar eliminăm logica din această ecuație și ne bazăm doar pe inspirația fiecăruia. A mea mi-a dictat că se va marca în ambele porți. Este totuși și o fărâmă de logică, deoarece IFK Norrköping vine încurajată de victoria din etapa trecută în fața campioanei Malmö FF, în timp ce Mjällby cam înscrie pe teren propriu.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici