1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Mexic vs Jamaica

Mexic vs Jamaica. Ponturi pariuri fotbal Copa America 2024, grupa B, 23.06.2024. Reggae boys, cotropiți de accidentări!

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2024-06-20 15:57:00

Fotbal - Copa America

23 Iunie 2024, 04:00

Mexic

Mexic

versus
Jamaica

Jamaica

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Mexic v Jamaica

Această a 48-a ediție a Copei America e puțin altfel decât precedentele, în sensul că nu adună la start doar formațiile din America de Sud (și eventual Mexicul), ca alte dăți, ci strânge, în Statele Unite, 16 națiuni din toată Lumea Nouă.

În grupa B a competiției, la Houston, în Texas, vor sta față în față sâmbătă seara (duminică în zori în România), reprezentativele Mexicului și Jamaicăi. În aceeași noapte, trei ore mai devreme, se vor înfrunta și celelalte două componente ale grupei B, Ecuadorul și Venezuela.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mexic: Forma echipei, știri și statistici

În mod clar Mexicul e favorita acestei grupe, o necalificare mai departe (merg în ”sferturi” primele două clasate) lor fiind privită ca o mare surpriză.

O selecționată de valoare, cu o ridicată cotă de Transfermarkt, 205 milioane de euro, bine plasată în ierarhia FIFA, locul 14.

Sunt jucători de certă valoare, precum mijlocașii Johan Vasquez (de la Genoa) și Edson Alvarez (de la West Ham United), însă care la echipa națională sunt utilizați ca fundași centrali.

Ar mai fi mijlocașul Luis Chaves, de la Dinamo Moscova, dar mai ales vârful de atac Santiago Gimenez, titular la Feyenoord. Plus mulți jucători din campionatul intern, care e destul de puternic, și mai ales urmărit cu mare interes.

Selecționer este Jaime Lozano, 45 de ani, aflat la al doilea mandat.

În pregătiri, acum, la început de iunie, mexicanii au pierdut strâns cu Brazilia, 2-3 și drastic cu Uruguayul, 0-4.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jamaica: Forma echipei, știri și statistici

O echipă pitorească și plină de paradoxuri. Selecționata jamaicană e pe locul 55 în lume și are o valoare totală de Transfermarkt comparabilă cu cea a României, 94,5 milioane de euro.

Antrenorul băieților pasionați de muzică reggae e un islandez de 57 de ani, Heimir Hallgrimsson. Exact cel care a condus Islanda la acel extraordinar traseu de la Euro 2016, care a culminat cu accesul în ”sferturi,” după istorica eliminare a Angliei.

Cea mai mare problemă a jamaicanilor sunt însă numeroasele accidentări. Au devenit indisponibili jucători de mare valoare precum Pinnoch (Brentford), Amari (Luton), M. Antonio (West Ham) și mai ales Leon Bailey, vârful lui Aston Villa, cotat la 42 de milioane, cam jumătate din întreaga echipă a Jamaicăi.

Dintre cei apți cel mai cunoscut e mijlocașul Bobby De Cordova-Reid de la Fulham. Oarecum și atacantul Shamar Nicholson, recent retrogradat din Ligue 1 cu Clermont Foot.

În pregătirile jamaicanii au învins de două ori Dominica (3-2 și 1-0). Dar oare cât sunt de relevante aceste rezultate, față de cele ale Mexicului, care, chiar dacă a pierdut, a întâlnit Brazilia și Uruguay?

Echipe probabile

Mexic Echipă probabilă Mexic
Portar J. Gonzalez
Fundași Reyes, E. Alvarez, J. Vasquez, Arteaga
Mijlocaşi L. Chaves, Romo, Rodriguez
Atacanţi Antuna, S. Gimenez, Quinones
Jamaica Echipă probabilă Jamaica
Portar Waite
Fundași Lembikisa, R. King, Bernard, Leigh
Mijlocaşi De Cordova-Reid, Anderson, Palmer, Dixon
Atacanţi Sephas, Sh. Nicholson

Statistica meciurilor directe Mexic v Jamaica

Două națiuni care datorită relativei apropieri geografice și apartenenței la CONCACAF s-au întâlnit destul de des. Au fost 33 de dispute directe, cu o netă superioritate mexicană, concretizată prin 24 de victorii, 5 remize și doar 4 eșecuri. Ultima confruntare, acum un an, 3-0 pentru Mexic, la Gold Cup.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Mexic v Jamaica

NU marchează ambele @1,65 și Pauză sau Final Mexic @1,50 sunt alte variante pe care vi le propun din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mexic vs Jamaica Pont: Sub 2,5 goluri

Ca valoare, Mexicul pare o selecționată peste cea a Jamaicăi. Stilul e ”latino”, tehnic, în vreme ce jamaicanii, care au ca azimut ligile engleze, pun accentul pe factorul fizic. Ar trebui să ținem cont de statutul de favorită al Mexicului, precum și de importantele indisponibilități din lotul jamaican. Dar, fiind vorba despre meciul de debut la o mare competiție, s-ar putea ca ideea principală a combatantelor să fie prudența, ordinea, organizarea jocului. Prin urmare, golurile puține. Pentru un ”sub 2,5 goluri” Superbet Pariuri Sportive oferă o cotă de 1,70, pe care o alegem la acest meci.

Fotbal - Copa America

Sub 2,5 goluri

1.70
Mexic vs Jamaica

23 Jun 24, 04:00

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici