1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Mexic - Franța, Ponturi Fotbal Jocurile Olimpice, 22.07.2021

Mexic - Franța, Ponturi Fotbal Jocurile Olimpice, 22.07.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-07-20 23:10:00

Fotbal - Jocurile Olimpice

22 Iulie 2021, 11:00

Mexic

Mexic

versus
Franța

Franța

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Mexic v Franța

Continuăm seria predicțiilor din turneul de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice cu selecții de la partida Mexic – Franța, programată joi, de la ora 11:00. Cele două naționale fac parte din Grupa A, alături de Japonia și Africa de Sud.

Mexic: Forma echipei, știri și statistici

Mexic este o națională de care trebuie să se țină cont la toate competițiile majore, inclusiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo. A avut o generație care s-a autodepășit la Londra 2012 și a câștigat medalia de aur după o finală cu Brazilia (2-1). S-a deplasat cu o echipă valoroasă și la Rio 2016, a făcut un 2-2 cu Germania în faza grupelor, dar s-a oprit după această fază, în urma unui eșec la limită cu Coreea de Sud (0-1).

Pentru întrecerile din Japonia, Mexic a obținut calificarea după ce a câștigat un turneu de calificare în zona CONCACAF. În cele mai importante jocuri a învins Costa Rica (scor 3-0), Statele Unite (1-0) și Canada (2-0). A și câștigat turneul după o finală cu Honduras, decisă la loviturile de la 11 metri, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 1-1.

Cel mai cunoscut jucător din naționala nord-americană este portarul Guillermo Ochoa, un personaj charismatic, cu o experiență bogată, cu multe jocuri la superlativ și la prima reprezentativă. Diego Lainez este singurul fotbalist legitimat la un club din Europa, la Betis Sevilla. Pentru a face față în acest turneu, selecționerul Jaime Lozano a mai convocat încă doi jucători over 24 ani, pe mijlocașul Luis Romo, recent campion cu Cruz Azul, și atacantul Henry Martin.

Înainte de a începe Jocurile Olimpice. Mexic și-a dorit un meci amical cu o altă echipă națională pentru a vedea unde se află ca nivel, dar nu a fost posibil. În cele din urmă a trebuit să se mulțumească doar cu un amical în compania echipei Fukuyama City, din divizia secundă japoneză. S-a impus cu 4-1, după golurile realizate de Luis Romo, Sebastian Cordova și o dublă a lui Henry Martin.

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Franța este o națională pe care teoretic o cunoaștem mai bine, pentru că a înfruntat România la Euro U21 din 2019, într-un joc din grupă încheiat cu 0-0. Până la urmă ambele selecționate s-au calificat mai departe, au ajuns în semifinale și au obținut biletele pentru Jocurile Olimpice. Dar din acea echipă a Franței care a fost în teren se mai regăsesc azi în lot portarul Bernadoni și căpitanul Tousart de la Hertha Berlin.

Jucători precum Konate, Upamecano și Thuram sunt deja la alt nivel și nu fac parte din lot. Nu mai vorbim și de alte mari vedete, precum Kylian Mbappe, care la rândul lui absentează. Antrenorul Sylvain Ripoli s-a confruntat la rândul lui cu restricții din partea cluburilor, care nu au permis jucătorilor să evolueze în această întrecere. Astfel, nu a putut conta nici pe jucători precum Eduardo Camavinga (Stade Rennais), Malang Sarr (Chelsea), William Saliba (Arsenal), Maxence Caqueret (Lyon) și Amine Gouiri (Nice).

Totuși, Franța are un lot în mare parte cu jucători care activează în Ligue 1. Iar din Mexic, de la Tigres, i-a adus pe experimentații Florian Thauvin și Andre-Pierre Gignac. Al treilea jucător din echipă peste limita de 24 de ani este Teji Savanier (Montpellier).

Franța încearcă să ajungă chiar și în aceste condiții pe podium la Tokyo, după o pauză de 37 de ani. În 1984 a învins Brazilia cu 2-0 în marea finală și a câștigat medalia de aur. De atunci a mai jucat la Jocurile Olimpice doar în 1996, la Atlanta, dar a terminat pe locul 5.

Statistica meciurilor directe Mexic v Franța

Au trecut mai bine de 40 de ani de când cele două naționale nu au mai fost adversare la nivel de Jocuri Olimpice. În 1976, la Montreal, Franța s-a impus cu 4-1.

Cote pentru Mexic v Franța

Dacă ar fi să vorbim de cele două școli de fotbal, evident că Franța este mai bine cotată. Pentru un succes al europenilor în această întâlnire avem o cotă de 1.90 în oferta de pariuri Betano.

Mexic vs Franța Pont: Total Goluri Asiatic 2+

Dacă ar fi venit cu cea mai bună echipă posibilă la Jocurile Olimpice, probabil că Franța ar fi făcut furori. Dar chiar și fără multe vedete rămâne o candidată serioasă la medalii, pentru că are în spate o școală fantastică, scoate jucători de valoare pe bandă rulantă. Iar jucători de atac precum Andre-Pierre Gignac și Florian Thauvin pot reprezenta o sursă importantă de goluri. Mexic este mai puțin cunoscută, dar probabil că va încerca să pună în teren același entuziasm pe care l-am văzut în multe turnee finale. Nord-americanii au mizat la rândul lor pe jucători cu experiență în atac, pe Romo și Henry. Experiența oamenilor din ofensivă în cele două reprezentative pot aduce și câteva goluri în această întâlnire.

Fotbal - Jocurile Olimpice

Total Goluri Asiatic 2+

1.65
Mexic vs Franța

22 Jul 21, 11:00

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici