1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Melbourne City - WS Wanderers. Ponturi Pariuri Australia A-League

Melbourne City - WS Wanderers. Ponturi Pariuri Australia A-League

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-03-25 11:03:00

Australia A-League

26 Martie 2021, 10:00

Melbourne City

Melbourne City

versus
Western Sydney Wanderers

Western Sydney Wanderers

1.68

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Melbourne City v Western Sydney Wanderers

Ziua de vineri 26 martie nu ne oferă foarte multe meciuri interesante de fotbal, așa că atenția noastră astăzi merge către partida dintre Melbourne City și WS Wanderers din Australia A-League. În cele ce urmează vom vorbi despre această confruntare, iar la finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic pe goluri.

Melbourne City: Forma echipei, știri și statistici

Melbourne City ocupă poziția a 4-a cu 21 de puncte, și este într-o formă foarte bună cu cinci victorii la rând, din care patru obținute la zero. În acest interval echipa pregătită de Patrick Kisnorbo a marcat nu mai puțin de 16 goluri, după ce în primele șase etape punctase de doar cinci ori. Aceasta speră să profite de forma de moment pentru a bifa vineri dimineață un nou succes pe teren propriu, acolo unde a câștigat deja patru din cele cinci meciuri jucate în actuala stagiune.

Mijlocașul Aiden O'Neill este în continuare indisponibil, acesta absentând din ianuarie din cauza unei accidentări la spate. Ar putea lipsi și fundașul central Nuno Reis, el fiind schimbat după doar 20 de minute în victoria cu Central Coast Mariners (2:0) din cauza unei ciocniri mai puternice cu un adversar. În locul său ar putea evolua Adrian Luna.

Atacul lui Melbourne City va fi condus în continuare de Jamie Maclaren, acesta fiind într-o formă excelentă cu opt goluri și trei pase decisive în ultimele cinci meciuri. El va fi susținut de pe flancuri de către Craig Noone și Andrew Nabbout.

Western Sydney Wanderers: Forma echipei, știri și statistici

WS Wanderers ocupă poziția a 2-a în clasament cu 22 de puncte, cu trei mai puțin decât liderul Central Coast Mariners. După două eșecuri consecutive la sfârșitul lui februarie și începutul lui martie, formația pregătită de Carl Robinson pare că și-a revenit, aceasta reușind trei victorii consecutive, din care două la zero, dar și una cu 4:3 în compania celor de la Wellington Phoenix, echipă care a condus în trei rânduri cu 1:0, 2:1 și 3:2. De remarcat faptul că WS Wanderers este cea mai bună echipă din campionat în deplasare cu 12 puncte (3/3/0).

Carl Robinson are aproape întreg lotul intact pentru această confruntare, singura absență fiind cea a aportarului Vedran Janjetovic. Chiar și așa, antrenorul galez ar putea face câteva modificări în primul 11 față de partida trecută, cea mai notabilă fiind întoarcerea în primul 11 a experimentatului mijlocaș Jordon Mutch.

Mitchell Duke este jucătorul de urmărit de la oaspeți, acesta marcând de 3 ori în ultimele două meciuri.

Echipe probabile

Melbourne City Echipă probabilă Melbourne City
Portar Glover
Fundași Atkinson, Good, Luna, Jamieson
Mijlocaşi Metcalfe, Griffiths; Nabbout, Berenguer, Noone
Atacanţi Maclaren
Western Sydney Wanderers Echipă probabilă Western Sydney Wanderers
Portar Margush
Fundași Gordon, McGowan, Natta
Mijlocaşi Russell, Mutch, Dorrans, Wilmering
Atacanţi Troisi, Ibini-Isei; Duke

Statistica meciurilor directe Melbourne City v Western Sydney Wanderers

Din ultimele cinci partide directe Melbourne City a câștigat trei, iar adversara sa una singură. Opt din ultimele 12 confruntări au fost GG-uri.

Cote pentru Melbourne City v Western Sydney Wanderers

Pe lângă pontul principal mergem și pe o victorie a gazdelor la o cotă de 1.68. Sau poți combina cele două pariuri propuse la o cotă de 3.05. Dacă joci aceste pariuri la agenția recomandată poți beneficia și de un bonus Winmasters de 110% până la 550RON.

Melbourne City vs Western Sydney Wanderers Pont: Ambele echipe înscriu

Ambele echipe sunt într-o formă excelentă mai ales din punct de vedere ofensiv, așa că ar trebui să ne așteptăm la o partidă cu goluri în ambele porți. Echipa gazdă a dat 16 goluri în ultimele cinci meciuri, așa că este greu de crezut că nu va marca măcar o dată și în meciul de vineri. De partea cealaltă WS Wanderers a terminat doar două meciuri în actualul sezon fără să marcheze, și asta când era într-o formă mai slabă decât este acum. Nu sunt două formații care să se anihileze reciproc, ci mai degrabă vor merge pe principiul ”să marcăm mai mult ca adversarul”. Din acest motiv pariem pe un GG la o cotă de 1.68. De urmărit atacanții celor două echipe, Jamie Maclaren și Mitchell Duke, ambii într-o formă excelentă.

Miza: 10/10
Cota: 1.68
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici