1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. KV Mechelen vs Beerschot VA. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 29.11.2020. Nou-promovata nu se lasă

KV Mechelen vs Beerschot VA. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 29.11.2020. Nou-promovata nu se lasă

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-11-28 16:35:00

Fotbal Belgia - Pro League

29 Noiembrie 2020, 14:30

Mechelen

Mechelen

versus
Beerschot

Beerschot

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Mechelen v Beerschot

Beerschot VA este revelația primei părți a ProLeague 1A. Cu toate că este o nou-promovată, a avut un start foarte bun cu ajutorul căruia a asaltat piscurile clasamentului. Unii au crezut că a fost doar o întâmplare, așa încât încet-încet echipa va aluneca în josul clasamentului. Dar nu a fost așa. Chiar dacă a mai suferit și unele eșecuri, echipa a continuat să țină legătura cu podiumul, acum situându-se pe locul 2, cu un punct mai puțin decât liderul Club Brugge. Dacă va continua așa, are toate șansele să se califice în play-off. Dar nu doar rezultatele, ci și prestația sa din teren este de apreciat, având un joc deschis, plăcut ochiului, care aduce spectacol și multe goluri. De partea cealaltă, KV Mechelen, promovata din sezonul trecut când și ea a avut un start destul de bun, se târâie de această dată, izbutind cu greu să stea la o anume distanță de locurile cu probleme. Ocupă poziția a 14-a având 12 puncte, cu 13 mai puține decât adversara sa din această etapă. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Mechelen: Forma echipei, știri și statistici

KV Mechelen, care în sezonul trecut a fost o revelație, a avut în cel actual un comportament oscilant, cu multe sincope, maximul petrecându-se între etapele 3-6 când a suferit 4 eșecuri consecutive. Rezultatele sale: 2-2 (a) cu Anderlecht, 1-0 (d) cu Mouscron, 2-3 (a) cu Cercle, 0-1 (d) cu Gent, 0-1 (a) cu Oostende, 1-3 (d) cu Genk, 2-0 (a) cu Sint Truiden, 1-4 (d) cu Antwerp, 1-2 (a) cu Kortrijk, 2-2 (d) cu Club Brugge, 3-3 (a) cu Charleroi, 2-1 (d) cu Zulte-Waregem. Rezultatele sale pozitive sunt rătăcite printre cele negative, având parcă scurte momente de deșteptare. În ultimele trei jocuri, când a și marcat mai multe goluri, a avut o comportare ceva mai bună.

Vor lipsi portarul Bouzian și atacanții centrali Engvall și Igor de Camargo, cu toții accidentați, cel din urmă, playmaker-ul echipei, constituind o pierdere grea.

Beerschot : Forma echipei, știri și statistici

Nou-promovata continuă să aibă o comportare foarte bună și după 13 etape, aflându-se pe poziția a 2-a a clasamentului, la doar un punct în spatele liderului Club Brugge.. A început cu 3 victorii consecutive: 2-1 (d) cu Oostende, 3-1 (a) cu Zulte-Waregem și 1-0 (d) cu campioana Club Brugge. A urmat însă primul eșec, clar, 0-3 cu Standard Liège acasă. Antrenorul Losada n-a renunțat însă la jocul deschis, iar în etapa următoare a surclasat acasă fosta campioană, KRC Genk, cu 5-2. În continuare a jucat pe principiul, „ori la bal, ori la spital”, urmând 1-3 pe terenul liderului Charleroi, apoi 3-2  acasă cu Waasland-Beveren, o înfrângere la scor în deplasare 1-5 la Gent, apoi un festival de goluri acasă, 6-3 cu Sint-Truiden, o înfrângere la limită 2-3 (d) în derby-ul orașului Antwerp, a realizat acasă o nouă ploaie de goluri, 4-2 cu OH Leuven în meciul noilor promovate, ca să nu mai spunem de nebunescul 5-5 în deplasare cu Kortrijk, care a fost primul și unicul ei meci egal! În ultima rundă a fost ceva mai liniștită, ... doar 2-1 cu acasă cu Anderlecht. Cu excepția surprinzătoarei victorii de pe terenul campioanei, în toate celelalte 12 partide a avut loc peste 2,5.

Va lipsi în continuare mijlocașul lateral Brogno, accidentat.

Echipe probabile

Mechelen Echipă probabilă Mechelen
Portar Coucke
Fundași Walsh, Vanlerberghe, Voet, Wernersson
Mijlocaşi Van Damme, Schoofs – Hairemans, Vranckx, Storm
Atacanţi Mrabti
Beerschot Echipă probabilă Beerschot
Portar Vanhamel
Fundași Dom, Frans, Van den Bergh, Bourdin
Mijlocaşi Sanusi, Pietermaat, Coulibaly
Atacanţi Holzhauser, Tissoudali, Suzuki

Statistica meciurilor directe Mechelen v Beerschot

Cele două s-au mai confruntat doar la nivelul eșalonului secund, ultima oară în ediția 2018/19. Din cele 6 dispute avute, 2 au revenit lui Mechelen, una lui Beerschot, de 3 ori fiind egal.

Cote pentru Mechelen v Beerschot

Betano pariuri oferă o cotă de 1,70 pentru X2.

Mechelen vs Beerschot Pont: Peste 2,5 goluri

Aproape că nu mai trebuie nicio explicație a pontului. Când spui Beerschot VA, spui peste 2,5, chiar peste 3,5. Doar într-un singur meci al său din acest sezon nu s-au marcat cel puțin 3 goluri. Asta datorită prestației sale deschise, propusă de antrenorul Hernán Pablo Losada, care aproape că nu știe să joace altfel. KV Mechelen este o echipă imprevizibilă, care mai mult pierde, dar atunci când nu te aștepți, poate obține un rezultat favorabil pentru ea. Însă când avem de-a face cu echipa din Antwerp, după cum afirmam mai sus, ne gândim în primul rând la goluri multe marcate.

Fotbal Belgia - Pro League

Peste 2,5 goluri

1.47
Mechelen vs Beerschot

29 Nov 20, 14:30

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici