1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Maritimo – Arouca. Ponturi Pariuri Primeira Liga, Portugalia 13.09.2020. Victorie pentru gazde?

Maritimo – Arouca. Ponturi Pariuri Primeira Liga, Portugalia 13.09.2020. Victorie pentru gazde?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-09-12 20:04:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

13 Septembrie 2021, 21:00

Maritimo Funchal

Maritimo Funchal

versus
Arouca

Arouca

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Maritimo Funchal v Arouca

Maritimo - Arouca, partidă programată luni, de la ora 21.00, în etapa a 5-a din campionatul Portugaliei, o are favorită pe echipa-gazdă. Niciuna din cele două formații nu e în cea mai bună formă, dar oaspeții, nou-promovați, par chiar depășiți de nivelul din Primeira Liga. Maritimo are ocazia să-și îmbunătățească punctajul pe seama uneo formații care după 4 etape are golaveraj 2-8.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Maritimo Funchal: Forma echipei, știri și statistici

Maritimo (locul 12, 4 puncte, golaveraj 4-6) a început slab sezonul, după ce astă-primăvară s-a salvat efectiv la „mustață“ de retrogradare. Însă, în ultimele etape, echipa a dat semne că a început să urce: 0-1 acasă cu Boavista în Cupă, 0-2 acasă cu Braga, 2-1 în deplasare cu Belenenses, 1-1 acasă cu FC Porto, 1-2 în deplasare cu Estoril – toate meciurile, în campionat.

Așadar, Maritimo a marcat în ultimele 3 etape, reușind o victorie în deplasare și un important egal acasă cu Porto.

O altă veste bună este că, după ce au întâlnit în debutul sezonului chiar acasă doi din cei 4 „grei“ ai campionatului (Braga și Porto), jucătorii antrenați de Julio Velazquez sunt așteptați în perioada următoare de adversari mai accesibili.

Tot lotul celor de la Maritimo este valid.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Arouca: Forma echipei, știri și statistici

Arouca (locul 16, 3 puncte, golaveraj 2-8) a revenit în Primeira Liga după 4 ani, dar până acum pare depășită de competiție. Sub rezerva circumstanței atenuante că în primele 4 etape a întâlnit deja Benfica și Porto, nou-promovata se află în fața realității că a marcat doar două goluri până acum, în 5 jocuri oficiale: 0-1 acasă cu Rio Ave în Cupă, 0-2 acasă cu Estoril (altă nou-promovată), 0-2 în deplasare cu Benfica, 2-1 acasă cu Famalicao, 0-3 în deplasare cu FC Porto.

Singurul meci în care echipa pregătită de Armando Evangelista a reușit să înscrie a fost cel de acasă, cu Famalicao, formație despre care se știe că primește foarte ușor goluri (acum are deja 9 încasate).

Oaspeții vor juca fără Sema Velazquez – fundașul din Venezuela accidentându-se la națională.

Echipe probabile

Maritimo Funchal Echipă probabilă Maritimo Funchal
Portar Victor
Fundași Junior, Saenz, Andrade
Mijlocaşi Winck, Xadas, Pelagio, Mendes, Costa
Atacanţi Vidigal, Alipour
Arouca Echipă probabilă Arouca
Portar Castro
Fundași Thales, Ba, Basso, Quaresma
Mijlocaşi Valderrama, Silva, Moreira
Atacanţi Bukia, Silva, Arsenio

Statistica meciurilor directe Maritimo Funchal v Arouca

Astă-vară, pe 18 iulie, într-un amical, Maritimo a învins Arouca cu 1-0.

Precedentele jocuri au avut loc acum 4 ani, când Arouca a mai fost în Primeira Liga. Atunci, fiecare formație și-a câștigat jocul de acasă: 1-0 Arouca, 3-1 Maritimo.

S-au disputat, în total, 11 meciuri între aceste formații. Maritimo și Arouca au învins fiecare de câte 5 ori, o dată a fost remiză.

Cote pentru Maritimo Funchal v Arouca

Nu cred că Arouca va reuși să înscrie la Funchal. Înclin spre un NG – nu marchează ambele formații – cota 1,7 în oferta Betano pariuri.

În același timp, dacă Maritimo ar fi normal să câștige, e puțin probabil s-o facă la scor. Într-un amical disputat în iulie, echipa din Arhipelagul Madeira a învins Arouca cu 1-0. Așadar, putem miza pe -2,5 goluri (se dau cel mult două) – cota 1,57 în oferta Betano pariuri.

Maritimo Funchal vs Arouca Pont: Handicap asiatic 0 Maritimo

Deși nici Maritimo nu trece printr-o perioadă grozavă, normal ar fi să poată înfrânge luni Arouca, o formație care a înscris într-un singur meci din cele 5 oficiale disputate de la startul sezonului. Maritimo a marcat în ultimele 3 etape la rând, din care cea de pe teren propriu – remiză cu FC Porto. Handicapul asiatic 0 Maritimo are cota 1,70 în oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

Handicap asiatic 0 Maritimo

1.70
Maritimo Funchal vs Arouca

13 Sep 21, 21:00

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Anulat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici