1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Managua vs Diriangen – Ponturi Pariuri Primera Divizia 29.03.2020. Marele derby fără spectatori

Managua vs Diriangen – Ponturi Pariuri Primera Divizia 29.03.2020. Marele derby fără spectatori

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-03-27 21:56:00

Primera Divizia - Nicaragua

29 Martie 2020, 02:00

Managua

Managua

versus
Diriangen

Diriangen

1.43

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Managua v Diriangen

FC Managua – Diriangen, partidă programată duminică, de la ora României 2.00, în etapa a 12-a din campionatul nicaraguan, este derby-ul din Clausura și, poate, confruntarea care va decide câștigătoarea acestei faze a campionatului. Managua e liderul momentului, Diriangen ocupă locul 2, dar acest meci de mare interes pentru Nicaragua se va juca fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Managua: Forma echipei, știri și statistici

Managua (locul 1, 25 de puncte, golaveraj 20-11) a terminat Apertura, astă-toamnă, pe locul 4, dar s-a calificat până în finala play-off-ului, pierdută cu Real Esteli. Echipa e acum în formă și are șanse mari să termine între primele două locuri Clausura, însă meciul de acum este o bornă importantă. Gazdele sunt în formă, n-au pierdut niciun punct în 5 etape acasă și intră în derby cu 3 victorii la rând. Managua are însă o anumită fragilitate, a marcat 20 de goluri (al doilea atac din campionat după Esteli), dar a și primit 11 goluri (medie de unul pe meci), ceea ce o plasează pe locul 3 la acest capitol. Deși Managua are două meciuri în care a înscris 4 goluri și unul în care a dat 3, totuși, în confruntările cu echipele de frunte n-a mai avut același spor. Cu Walter Ferretti (locul 4) a marcat unul singur, în turul cu Diriangen – niciunul, iar cu Real Esteli – două.

Diriangen: Forma echipei, știri și statistici

Diriangen (locul 2, 24 de puncte, golaveraj 13-4) este o echipă care se clasează constant, atât în Apertura, cât și în Clausura, între primele 5 echipe din Nicaragua, dar niciodată nu reușește să câștige sezonul. În acest sezon, și-a construit ascensiunea în jurul unei apărări foarte bine organizate, grație căreia a fost o perioadă pe primul loc. Și-a pierdut poziția de lider etapa trecută, însă acum are prilejul să revină, dacă va câștiga.
Diriangen a primit doar 4 goluri în 11 etape, de aproape 3 ori mai puține decât liderul Managua. Iar dintre cele 4, 3 au fost încasate într-o “dublă” dubioasă cu Las Sabanas, ultima clasată (1-2 acasă, 1-1 în deplasare). În celelalte 9 etape la un loc, Diriangen a primit un singur gol. În același timp, a înscris însă destul de puțin (niciodată mai mult de două într-un singur joc), ceea ce a și dus la situația ca în meciurile disputate de această formație să se dea maximum 3 goluri.

Echipe probabile

Managua Echipă probabilă Managua
Portar L. Acevedo
Fundași S. Cutino, C. Perez, C. Quinto, N. Peralta
Mijlocaşi K. Serapio, Christiano – Pablo Gallego, A. Baez Cano, De Trinidad
Atacanţi C. Felix
Diriangen Echipă probabilă Diriangen
Portar R. Espinoza
Fundași E. Tellez, B. Montiel, B. Laureiro, J. Zapata
Mijlocaşi J. Coronel, M. Fletes – B. Roman, F. Vargas, D. Zuniga
Atacanţi S. Barquero

Statistica meciurilor directe Managua v Diriangen

Meciurile dintre cele două formații sunt foarte disputate. În tur, pe 6 februarie, Diriangen a învins Managua cu 2-0. Astă-toamnă, în Apertura, Managua a câștigat cu 2-0 pe propriul teren, iar în deplasare a remizat la Diriangen, scor 2-2.
În total, sunt 50 de partide directe. Managua a câștigat 15, Diriangen 22, alte 13 s-au încheiat la egalitate.  

Cote pentru Managua v Diriangen

Diriangen a pierdut un singur meci în acest sezon, un suspect 1-2 acasă în etapa a doua, cu ultima clasată. În celelalte 10 etape la un loc, a primit doar două goluri. Cred că nu va pierde acest derby, deși gazdele au punctaj maxim, până acum, pe propriul teren. Pariul pe X2 are cota 1,72 pe Betano. Miza va pune presiune pe echipe și cred că va fi multă prudență. Pariul pe maximum un gol înscris până la pauză are cota 1,53 la aceeași agenție.

Managua vs Diriangen Pont: Sub 3,5 goluri

Deși liderul Managua a înscris 20 de goluri în cele 11 etape, în turul acestui sezon n-a reușit să marcheze cu Diriangen. Oaspeții sunt o echipă cu apărare foarte puternică – doar 4 goluri primite până acum – și, în același timp, cu un atac destul de modest. Echipa n-a dat niciodată mai mult de două goluri într-o singură partidă. Mizăm la acest meci pe maximum 3 goluri înscrise, pariu cu cota 1,43 pe Betano.

Primera Divizia - Nicaragua

Sub 3,5 goluri

1.43
Managua vs Diriangen

29 Mar 20, 02:00

Miza: 6/10
Cota: 1.43
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici