1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Malawi vs. Egipt

Malawi vs. Egipt, Ponturi pariuri, Preliminarii Cupa Africii, 28.03.2023: Salah vs. Marinică

Dan Bara
Dan Bara

2023-03-27 23:57:00

Preliminarii Cupa Africii

28 Martie 2023, 16:00

Malawi

Malawi

versus
Egipt

Egipt

1.45

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Malawi v Egipt

Marți, de la ora 16:00, Salah și compania încearcă să se desprindă în fruntea grupei D a preliminariilor pentru Cupa Africii, în partida cu selecționata Malawi. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Malawi: Forma echipei, știri și statistici

Selecționata statului Malawi a atins optimile de finală la ediția precedentă a Cupei Africii, iar antrenorul acesteia este românul Mario Marinică. Tehnicianul în vârstă de 58 de ani a condus „flăcările” către un parcurs excelent, cu o victorie contra celor din Zimbabwe (2-1), un egal cu Senegal (0-0) și o înfrângere în fața Guineei (0-1), iar în primul meci din fazele eliminatorii a cedat cu Maroc, 1-2. 

„Flăcările” sunt încă în cărți pentru calificare în grupa D a actualelor preliminarii. După trei partide au o victorie, 2-1 cu Etiopia, și două înfrângeri, 0-2 cu Egipt și 0-1 în Guineea. La turneul final se califică ocupantele primelor două locuri. 

Se pare că antrenorul român, care a lucrat la Academia lui Arsenal și a fost antrenor la Chiajna, Gloria Buzău, Sportul și Rapid, dar care a pregătit și echipe din nouă țări africane, are darul de a-și motiva jucătorii. Însă misiunea sa e extrem de dificilă, dat fiind că elevii săi sunt niște iluștri necunoscuți, iar cele mai mari premii în bani pe care le primesc aceștia sunt în jur de 1000 de dolari. Dar, după Cupa Africii de anul trecut, Marinică declara: „Sunt foarte mândru de băieții mei și vom continua să creștem”. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Egipt: Forma echipei, știri și statistici

După ce a ratat la limită prezența la Mondial, fiind învinsă în finala barajului pentru Qatar de Senegal la loviturile de departajare, echipa Egiptului a resimțit șocul necalificării și a mai bifat două rezultate slabe, 0-2 în Etiopia, în preliminariile Cupei Africii, și 1-4 contra Coreei de Sud, într-o întâlnirea amicală. 

Ulterior, a revenit pe drumul cel bun și a câștigat, unul după celălalt, meciurile cu Niger (3-0), Liberia (3-0), Belgia (2-1) și Malawi (2-0), însă doar ultimul dintre acestea a fost unul oficial. După primele trei etape din grupa de calificare la Cupa Africii, egiptenii ocupă primul loc, cu 6 puncte, tot atâtea câte au și cei din Guineea. Pe locurile 3 și 4 sunt Malawi și Etiopia, cu câte 3 puncte. 

Vinerea trecută, în meciul tur, „faraonii” au trecut fără emoții de Malawi, cu un Salah excelent. Fotbalistul lui Liverpool a dat un gol și o pasă de gol. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Malawi Echipă probabilă Malawi
Portar Thom;
Fundași Petro, Chaziya, Chembezi, G Chirwa
Mijlocaşi Mhone, Banda, C Chirwa, Madinga
Atacanţi Muyaba, Mhango
Egipt Echipă probabilă Egipt
Portar El-Shenawy
Fundași Hany, Hegazy, Abdelmonem, Hamdi
Mijlocaşi Hamed, Hamada; Zizo, Salah, Marmoush
Atacanţi Mohamed

Statistica meciurilor directe Malawi v Egipt

Egiptul are patru victorii, două egaluri și o înfrângere contra selecționatei din Malawi. De-a lungul timpului, niciuna dintre confruntări nu le-a adus „faraonilor” un succes la mai mult de două goluri diferență. 

24.03.23 ACN Egipt - Malawi 2 0
08.06.15 AMI. Egipt - Malawi 2 1
29.12.09 AMI. Egipt - Malawi 1 1
22.06.08 WC Egipt - Malawi 2 0
14.06.08 WC Malawi - Egipt 1 0

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Malawi v Egipt

Casele de pariuri au crescut cota pe victoria formației gazdă de la 5.30-5.40 până la 7.00 sau chiar mai mult. Varianta 1X are cota 2.40 la Unibet. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Malawi vs Egipt Pont: Victorie Egipt

Egiptenii par să își fi reintrat în formă, iar Salah a făcut spectacol în confruntarea directă de acum o săptămână, așa că marți, dacă se va apela la plusul de valoare și de experiență, soarta celor trei puncte se va tranșa în favoarea oaspeților. Cred că dăruirea și ambiția gazdelor nu vor fi suficiente pentru ca acestea să evite înfrângerea. Totuși, cota pentru 2 solist, 1.45 la Unibet - Pariuri sportive, nu este realistă deoarece Egiptul a pierdut patru dintre ultimele cinci deplasări. E adevărat și că Malawi nu este la nivelul echipelor care i-au încurcat pe „faraoni”, însă cred că pariul pe oaspeți ar fi trebuit să aibă măcar cota 1.50-1.55.

Preliminarii Cupa Africii

Victorie Egipt

1.45
Malawi vs Egipt

28 Mar 23, 16:00

Miza: 5/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici