1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Luzern vs Grasshoppers

Luzern – Grasshoppers, Ponturi Pariuri Fotbal Elveția Super League, 10.08.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-08-09 17:56:00

Fotbal Elveţia - Super League

10 August 2022, 20:00

Luzern

Luzern

versus
Grasshoppers

Grasshoppers

2.05

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Luzern v Grasshoppers

Luzern și Grasshoppers sunt adversare miercuri, de la ora 20:00, într-un meci restanță din prima etapă în Super League (Elveția), eveniment pentru care am selectat și pariuri.

Pariază la Winner pe meciul dintre Luzern vs Grasshoppers cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Luzern: Forma echipei, știri și statistici

FC Luzern (Lucerna) a jucat doar două meciuri din primele patru etape, dar și-a păstrat invincibilitatea, în urma evoluțiilor cu Zurich (0-0, deplasare) și Lugano (2-1, deplasare). A fost un start bun de sezon pentru o echipă care a evitat retrogradarea în urma unui baraj cu Schaffhausen (2-0 și 2-2).

Cu tot cu meciurile de baraj și ultimele evoluții oficiale din sezonul trecut, FC Luzern a ajuns azi la 9 partide legate fără eșec. Iar pe teren propriu nu a mai pierdut de la începutul lunii martie, de la o dispută cu Zurich, viitoarea campioană, scor 0-2.

Gazdele și-au propus pentru acest sezon în primul rând să evite emoțiile din stagiunea precedentă. Acesta este și primul joc oficial în fața fanilor în noua ediție din Super League, iar fanii îl așteaptă cu interes, fiind obișnuiți cu rezultate pozitive în ultimele luni: 5 victorii și 2 remize.

Pascal Schurpf și Pascal Loretz sunt jucătorii anunțați accidentați în tabăra gazdelor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Grasshoppers: Forma echipei, știri și statistici

Grasshoppers este o altă echipă care a început bine sezonul și a evitat înfrângerea. În primele trei jocuri, rezultatele au fost următoarele: 2-1 cu Lugano (acasă), 1-1 cu Young Boys (deplasare) și 3-2 cu St. Gallen (acasă). În acest ultim meci, echipa a revenit de la 0-2, eroul fiind Tsiy William Ndenge, care a realizat o „dublă”. Interesant este că jucătorul de 25 de ani născut la Koln a venit în această vară chiar de la FC Luzern, unde a petrecut patru sezoane.

În cazul unui succes la Lucerna, „lăcustele” vor urca pe primul loc în ierarhia la zi. Ar fi o situație cu care nu s-au mai întâlnit de o bună perioadă de timp. În stagiunea precedentă, formația din Zurich nu a fost departe de FC Luzern, a terminat la egalitate de puncte, dar a evitat barajul grație unui golaveraj mai bun.

Grasshoppers nu are însă o misiune facilă la Lucerna, dacă ținem cont de istoria recentă. În această deplasare nu a mai câștigat un meci de mai bine de 8 ani. Egalul din runda secundă de la Young Boys Berna a reprezentat o surpriză plăcută și i-a oferit un plus de încredere. În 2022, clubul a obținut două victorii în 10 meciuri disputate pe teren străin, 2-0 cu Lausanne și 1-0 cu Servette.

Renat Dadashov și Hayao Kawabe, ambii veniți de la Wolverhampton, sunt printre cei mai periculoși oameni ai echipei. Ei au marcat deja trei goluri.

Oaspeții nu se pot baza pe Giotto Morandi, Sang-bin Jeong și Florian Hoxha.

Echipe probabile

Luzern Echipă probabilă Luzern
Portar Muller
Fundași Drager, Burch, Simani, Frydek
Mijlocaşi Emini, Beloko; Dorn, Kadak, Abubakar
Atacanţi Ardaiz
Grasshoppers Echipă probabilă Grasshoppers
Portar Moreira
Fundași Loosli, Margreitter, Seko
Mijlocaşi Bolla, Abrashi, Ndenge, Kawabe, Schmid
Atacanţi Dadashov, Momoh

Statistica meciurilor directe Luzern v Grasshoppers

Luzern este neînvinsă de mai bine de 5 ani în meciurile oficiale directe cu Grasshoppers, seria pozitivă cuprinzând 13 partide. După declanșarea pandemiei de coronavirus, cele două formații s-au întâlnit de patru ori la nivel oficial, rezultatele fiind următoarele:

Luzern – Grasshoppers 1-1

Grasshoppers – Luzern 1-1

Luzern – Grasshoppers 1-0

Grasshoppers – Luzern 2-2

Cote pentru Luzern v Grasshoppers

În patru din ultimele cinci meciuri directe s-au înregistrat maximum 2 goluri la total. Pentru under 3,5 goluri la acest joc, cota este 1.57 în oferta de pariuri Betano.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Luzern vs Grasshoppers cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Luzern vs Grasshoppers Pont: Șansă dublă: x2

Grasshoppers are un debut de sezon neașteptat de bun și va încerca să-și prelungească seria pozitivă și după această vizită la Lucerna. „Lăcustele” nu au mai câștigat aici de 8 ani, dar ideea de a urca pe locul 1 este destul de motivantă. Încrederea este și ea la parametri foarte buni, după ultimele evoluții. Cu Young Boys au revenit de la 0-1 și penalty ratat de adversari, iar cu St. Gallen au întors spectaculos un 0-2. Gazdele par capabile să evite problemele din sezonul trecut, dar mizăm pe un nou meci fără înfrângere pentru clubul din Zurich.

Fotbal Elveţia - Super League

Șansă dublă: x2

2.05
Luzern vs Grasshoppers

10 Aug 22, 20:00

Miza: 7/10
Cota: 2.05
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici