1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Longford Town vs Sligo Rovers. Ponturi Pariuri Premier Division, 03.07.2021. Misiune imposibilă pentru ultima clasată

Longford Town vs Sligo Rovers. Ponturi Pariuri Premier Division, 03.07.2021. Misiune imposibilă pentru ultima clasată

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-07-02 16:24:00

Premier Division

03 Iulie 2021, 21:30

Longford Town

Longford Town

versus
Sligo Rovers

Sligo Rovers

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Longford Town v Sligo Rovers

În etapa a 19-a din campionatul Irlandei, Longford Town primește vizita lui Sligo Rovers. Gazdele ocupă ultimul loc și încă mai speră să evite retrogradarea, în vreme ce oaspeții ocupă locul 3, la egalitate cu primele două clasate. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Longford Town: Forma echipei, știri și statistici

Promovată prin intermediul play-off-ului, Longford Town este pe cale să se întoarcă în liga a doua din Irlanda. Impactul cu nivelul din Premier Division a fost prea puternic, iar echipa lui Daire Doyle nu reușește să se dezlipească de ultimul loc. Are doar 9 puncte după 18 etape, iar perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare. Mai mult, în urmă cu două etape, Longford a pierdut acasă cu Waterford, echipă aflată pe loc de baraj, astfel încât a crescut distanța și față de poziția a 9-a. Waterford a obținut cu 5 puncte mai mult decât Longford în ultimele 4 etape, așa că nu numai că a depășit-o, dar a și pus 4 puncte între ele. O situație extrem de dificilă pentru băieții lui Doyle, care au un singur succes în campionat, în chiar prima etapă, 2-0 cu Derry City. De atunci, Longford a mai scos doar 6 remize, iar în ultimele 8 etape a obținut doar două puncte. 

În ultima etapă, Longford a scos un 1-1 pe terenul lui Finn Harps. A deschis scorul Dobbs, în prima repriză, dar gazdele au ratat un penalty, la 1-1. Doyle a fost mulțumit de felul în care s-au bătut băieții lui pentru punctul care încă îi permite să respire, astfel încât va trimite în teren aceeași echipă. Vor fi 3 fundași centrali, plus oamenii de gol, Dobbs și Manley, golgheterii echipei, cu câte 3 reușite. Longford și Waterford au cele mai slabe ofensive, cu doar 13 goluri marcate până acum.

În afara victoriei cu Derry City, din prima etapă, Longford a mai scos doar două puncte pe teren propriu, în următoarele 6 partide, 0-0 cu Finn Harps și 2-2 cu Dundalk. Ultimele 4 meciuri de pe Bishops Stadium s-au încheiat cu tot atâtea eșecuri.  

Sligo Rovers: Forma echipei, știri și statistici

Sligo Rovers se află într-o situație cu care nu s-a mai întâlnit din 2012, anul în care a câștigat ultimul titlu. E la egalitate cu primele două clasate, St. Patricks și Shamrock, toate având 35 de puncte și golaveraj +13, astfel încât diferența se face la nivel de goluri marcate, unde Sligo are doar 26, față de cele 27 ale lui Shamrock și 30 ale lui St. Patricks. În ultima etapă, echipa lui Liam Buckley s-a distrat cu Bohemians (4-0) și le-a egalat la puncte pe primele două clasate, care au obținut doar rezultate de egalitate. A fost primul succes după 3 etape în care Sligo obținuse doar un punct, 1-1 cu Derry City, în deplasare. O victorie pe terenul ultimei clasate, într-o etapă în care St Patricks joacă în deplasare cu Bohemians, iar Shamrock primește vizita lui Dundalk, i-ar putea aduce pe băieții lui Buckley pe primul loc. 

La fel ca omologul său, Buckley joacă într-un sistem cu 3 fundași centrali, Donelon, Banks și Mahon. Puștiul Kenny, autorul unei duble, și australianul De Vries, la primul gol al sezonului, vor juca în ofensivă. Gibson este golgheterul echipei, cu 6 goluri, și nu are cum să lipsească din primul 11. 

Sligo a pierdut un singur meci în deplasare, în acest sezon, 0-2 cu St. Patricks, în urmă cu două săptămâni. Din ultima deplasare, echipa lui Buckley a scos doar un punct, 1-1 cu Derry City. Sligo este echipa care a obținut cele mai multe puncte pe teren străin, în acest sezon, 20. 

Echipe probabile

Longford Town Echipă probabilă Longford Town
Portar Steacy
Fundași Kirk, Elworthy, Manley, McNally, O'Driscoll
Mijlocaşi Zambra, Grimes, Dervin, Robinson
Atacanţi Dobbs
Sligo Rovers Echipă probabilă Sligo Rovers
Portar McGinty
Fundași Donelon, Banks, Mahon
Mijlocaşi Byrne, Bolger, Blaney, Gibson, Morahan
Atacanţi De Vries, Kenny

Statistica meciurilor directe Longford Town v Sligo Rovers

Sligo Rovers a câștigat ultimele 3 meciuri de campionat cu Longford Town. În acest sezon, Sligo s-a impus în deplasare cu 1-0, iar pe teren propriu a făcut-o la două goluri diferență, 2-0. Longford n-a marcat în ultimele 3 meciuri cu Sligo, în Premier Division. Singurele competiții în care utlima clasată a încins-o pe Sligo sunt Cupa Irlandei și Cupa Ligii. În campionat, Longford a obținut doar 5 remize în 14 meciuri. 

Cote pentru Longford Town v Sligo Rovers

Sligo Rovers are 1.75 la victorie. Un Over 1 în prima repriză este cotat la 2.15.

Longford Town vs Sligo Rovers Pont: Peste 2 goluri asiatic

E un meci extrem de dezechilibrat, între o echipă care luptă pentru supraviețuire și alta care are șanse la titlu. Totuși, nu puține au fost partidele în care favorita s-a împiedicat de un adversar considerat dinainte învins. Pentru că poate fi un meci înșelător, mizez pe goluri. Un over 2 mi se pare varianta cea mai bună, în condițiile în care ultimele 4 meciuri ale gazdelor au avut cel puțin două goluri, la fel ca ultimele 5 ale oaspeților. Dacă se marchează doar de două ori, miza este returnată. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici