Share

Livingston - Aberdeen: ponturi pariuri Scoția Premiership, 13.01.2021

Alte Competitii

Cota: 1.51

Adaugat de: Gabriel Morariu

12 Ian 2021 21:44 554 0
Logo Livingston
Logo Aberdeen
Livingston
Aberdeen
VS
21:45 13 Ianuarie 2021
Fotbal Scoţia - Premier League

Analiză și informații pentru Livingston v Aberdeen

Într-o restanță din campionatul scoțian de fotbal, Livingston primește vizita celor de la Abeerden. Partida de pe "Tony Macaroni Arena" pune față în față două formații dintre primele 5 în Premiership. Confruntarea începe la ora 21:45, în cele ce urmează puteți citi analiza ei. La finalul articolului veți găsi pontul oferit.

Livingston: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

În general o echipă fără prea mari pretenții în fotbalul scoțian, Livingston traversează o perioadă de aur. Gazdele de miercuri au câștigat ultimele 8 meciuri: 6 în campionat și două în Cupa Ligii. În urma seriei neașteptate, formația pregătită de David Martindale a ajuns pe locul 5, cu 30 de puncte, având șanse mari de calificare în play-off. Cornerele sunt extrem de puține în meciurile jucate de Livingston. Mai exact, în ultimele 7 partide ale gazdelor au fost sun 10,5 cornere. Cel mai recent duel a consemnat victoria de pe teren propriu cu Ross County (3-1). În etapa disputată pe 10 ianuarie 2021 au fost doar 3 cornere (2-1).

Aberdeen: Forma echipei, știri și statistici

Î E V E V

Deși la un moment dat Aberdeen părea capabilă să lupte chiar pentru locul 2 în campionat, ultimele rezultate au adus dezamăgire pentru oaspeții de miercuri. Din ultimele 9 etape, echipa de pe "Pittodrie Stadium" a reușit să câștige doar 3. Etapa de pe 10 ianuarie a adus un eșec pe teren propriu cu liderul Rangers (1-2). În urma lui, Aberdeen a rămas cu 39 de puncte, la 5 lungimi în spatele ocupantei locului secund, Celtic. Mai mult, Hibernian pune presiune pentru ocuparea ultimului loc pe podium - are 37 de puncte, la două de Aberdeen. În 7 din ultimele 8 meciuri jucate de formația lui Derek McInnes au fost sub 10,5 cornere. În înfrângerea cu Rangers au fost 7 lovituri de la colțul terenului (1-6), iar în egalul de pe teren propriu cu Dundee United au fost dictate tot 7 (5-2).

Statistica meciurilor directe Livingston v Aberdeen

Aberdeen a câștigat ultimele 3 meciuri directe. Cel mai recent a avut loc în august 2020 și s-a încheiat cu scorul de 2-1. În acea confruntare au fost dictate doar 4 cornere. De asemenea, dacă mergem un meci mai în spate, cel din toamna lui 2019, vedem că au fost 10 lovituri de colț (6-4).

Cote pentru Livingston v Aberdeen

Meciul se anunță unul echilibrat, ca dovadă și cotele oferite de agențiile parterene. În general, Livingston și Aberdeen sunt implicate în partide cu puține lovituri de colț, astfel că pronosticul meu va merge pe această idee. În afara pontului selectat din oferta Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un sub 2,5 goluri. În cazul în care nu vor fi mai mult de două reușite în meci, veți fi recompensați cu o cotă de 1,72.

Livingston vs Aberdeen Pont: Sub 10,5 cornere

Față în față se vor afla două echipe implicate des în partide cu puține cornere. Stilul de joc imprimat de cei doi antrenori este unul puternic ofensiv, iar în apărare respinsul în corner este una dintre ultimele soluții la care se apelează. Statistica de sub 10,5 cornere este una clară pentru ambele formații, atât în duelurile recente din campionat, cât și în confruntările directe. Consider că meciul de miercuri seara nu va face notă discordantă și vom vedea cel mult 10 lovituri de la colț. Cota oferită de Betano e una bună, iar eu o recomand cu încredere. Succes!

Pont pariuri: Sub 10,5 cornere

Miza: 9/10

Cota: 1.51

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

29

Castigate:

11

Pierdute:

13

Anulate:

3

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici