Linkoping City - Skovde AIK: ponturi pariuri fotbal Suedia. 20.11.2021

Alte Competitii

Cota: 1.80

Adaugat de: Gabriel Morariu

19 Noi 2021 22:24 473 0
Logo Linkoping City Linkoping City
Logo Skovde AIK Skovde AIK
VS
14:30 20 Noiembrie 2021
Fotbal Suedia

Analiză și informații pentru Linkoping City v Skovde AIK

Într-un meci care contează pentru ultima etapă a campionatului din Suedia Division 1, Linkoping City primește vizita celor de la Skovde AIK. Partida de pe Arena Linkoping este programată în cursul zilei de sâmbătă, cu începere de la ora 14:30. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor două formații, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit.

Linkoping City: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Linkoping City este cea mai slabă formație din Division 1 din Suedia. În cele 29 de etape scurse până acum, gazdele partidei noastre de sâmbătă și-au trecut în cont doar 16 puncte. După ce retrogradarea a devenit sigură, Linkoping City a clacat definitiv. În ultimele 3 meciuri disputate, ocupanta ultimului loc a încasat 16 goluri: 0-8 cu Ljungskile, 1-4 cu Torns și 0-4 cu IFK Malmo. Apărearea lui Linkoping City este cea mai slabă din tot campionatului - a încasat 82 de goluri în 29 de etape, o medie de aproape 3 per rundă. Doar 4 succese a înregistrat lanterna roșie în acest sezon și a pierdut nu mai puțin de 21 de meciuri, de departe cele mai multe dintre competitoare.

Skovde AIK: Forma echipei, știri și statistici

E V E V Î

Skovde AIK este o formație care se află în lupta pentru promovare. Înaintea ultimei etape, oaspeții meciului nostru de sâmbătă ocupă locul secund, cu 54 de puncte, fiind depășită doar de Utsikten, care are 55. În fapt, Skovde a cedat fotoliul de lider în urma rezultatului din runda precedentă, atunci când a încheiat la egalitate cu Atvidaberg, scor 1-1. Skovde AIK are mare nevoie de victorie: doar prima poziție obține promovarea directă, în timp ce locul 2 merge la barajul de promovare. Totuși, oaspeții jocului de sâmbătă nu pot sta liniștiți: din spate vine puternic și Trollhattan, care are 53 de puncte. La orice pas greșit, Skovde poate da pe apa sâmbetei toată munca de pe durata sezonului și să nu încheie nici măcar între primele două poziții din Division 1 din Suedia.

Statistica meciurilor directe Linkoping City v Skovde AIK

Ultimele două meciuri directe au fost câștigate clar de Skovde. În turul campionatului, ocupanta locului 2 în clasament s-a impus cu 5-0. În cealaltă confruntare recentă, Skovde a obținut un alt succes cu goluri multe marcate, cu scorul de 4-3.

Cote pentru Linkoping City v Skovde AIK

Linkoping City este deja retrogradată matematic și nici măcar nu mai poate scăpa de poziția de lanternă roșie. De cealaltă parte, Skovde are neapărată nevoie de victorie în lupta pentru promovare. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un handicap -2,5 pentru oaspeți. Dacă Skovde se va impune la cel puțin 3 goluri, veți prinde o cotă atractivă de 2,60.

Linkoping City vs Skovde AIK Pont: Skovde AIK peste 2,5 goluri marcate

Diferența între cele două echipe este una uriașă: Linkoping City este ultima clasată, cu cifre dezastruoase, atât la nivelul rezultatelor, cât și în ceea ce privește golaverajul. Lanterna roșie a clacat definitiv pe final de sezon - a încasat 16 goluri în ultimele 3 etape. Skovde AIK are mare nevoie de victorie, cel mai probabil o va și obține. În turul campionatului, scorul a fost 5-0 în favoarea oaspeților de sâmbătă, care au nevoie și de un golaveraj favorabil pe final de campionat. Defensiva lui Linkoping City este cea mai slabă din întrecere, iar Skovde mă aștept să își ușureze misiunea promovării încă din primele minute. De aceea merg pe un barem de peste 2,5 goluri marcate de oaspeți, la o cotă excelentă oferită de Betano pariuri sportive. Să fie verde!

Pont pariuri: Skovde AIK peste 2,5 goluri marcate

Miza: 9/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Gabriel Morariu

Ponturi:

23

Castigate:

16

Pierdute:

4

Anulate:

0

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici