1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Leipzig vs Wolfsburg

Leipzig vs Wolfsburg – Ponturi Pariuri Germania Bundesliga 23.01.2022

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2022-01-22 23:07:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

23 Ianuarie 2022, 16:30

Leipzig

Leipzig

versus
Wolfsburg

Wolfsburg

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Leipzig v Wolfsburg

Etapa 20 continuă și duminică în campionatul german, iar ziua începe cu partida dintre Leipzig și Wolfsburg. Meciul va începe la orele 16:30, pe Red Bull Arena, iar Leipzig primește cele mai mari șanse din partea caselor de pariuri. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma celor două protagoniste și un pont recomandat.

Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

Leipzig este pe locul 7 în acest moment și are șansa să urce pe locul 4 dacă Freiburg, Union Berlin și Hoffenheim fac pași greșiți în această etapă. Încă sunt șanse de a salva acest sezon și de a prinde un loc în grupele Ligii Campionilor.

Cele 19 etape scurse au fost destul de modeste pentru Leipzig. Formația a adunat 28 de puncte după 8 victorii, 4 egaluri și 7 înfrângeri. Joacă mult mai bine acasă, unde urcă pe locul 3 ca formă de joc. Aici a câștigat 7 din cele 10 etape jucate.

În ciuda locului ocupat în clasament, gazdele sunt favoritele caselor de pariuri. Leipzig este la 2 puncte în spatele lui Freiburg care ocupă locul 6 și la 3 puncte distanță de locurile 4 și 5 ocupate de Union Berlin și Hoffenheim.

Golaverajul 36:23 arată foarte bine pentru ofensivă și se pare că nici defensiva nu se descurcă prea rău. Are a doua cea mai bună apărare din Bundesliga. Christopher Nkunku este golgheterul echipei cu 7 reușite în acest sezon. Leipzig se simte cel mai bine pe teren propriu acolo unde a marcat un total de 29 de goluri.

Forma echipei este destul de bună. A reușit să treacă de modesta Rostock în meciul de Cupă cu 2:0 și în ultimele 5 etape a reușit 3 victorii, un egal și a suferit o singură înfrângere cu Bielefeld.

Având în vedere că în sezonul trecut a terminat pe locul secund, Leipzig trebuie să tragă tare pe final de campionat pentru a prinde măcar locul 4 și de a-și asigura locul în grupele Ligii Campionilor.

Forsberg, Haidara, Halstenberg și Moriba vor fi absenți în această partidă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Wolfsburg: Forma echipei, știri și statistici

Wolfsburg face unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani. După ce reușea să termine pe locul 4 în sezonul trecut, formația oaspete ocupă doar locul 15 în acest moment. Este la 2 puncte distanță de zona retrogradării și are în față un adversar dificil și cel puțin la fel de motivat să adune puncte.

Golaverajul 17:30 reflectă forma slabă pe care o parcurge formația. În meciurile de pe teren străîn, Wolfsburg a încasat un total de 16 goluri în 9 partide, o medie de aproape 2 goluri pe meci. Weghorst și Nmecha sunt golgheterii echipei, fiecare cu câte 6 goluri marcate. Din păcate pentru oaspeți, Nmecha s-a accidentat și va lipsi în acest meci.

Forma de moment este extrem de slabă. Nu a mai câștigat un meci în campionat de 9 etape, iar de atunci a remizat de 2 ori și a pierdut alte 6 partide. În meciurile din deplasare are o serie 4 înfrângeri fără să marcheze măcar un gol.

Pe lista absenților îi regăsim pe Nmecha, Otavio și Schlager.

Echipe probabile

Leipzig Echipă probabilă Leipzig
Portar Gulacsi
Fundași Simakan, Orban,Gvardiol
Mijlocaşi Angelino, Adams, Klostermann, Kampl, Nkunku
Atacanţi Silva, Poulsen
Wolfsburg Echipă probabilă Wolfsburg
Portar Casteels
Fundași Lacroix, Bornauw, Brooks
Mijlocaşi Baku, Arnold, Gerhardt, Roussilon, Lukebakio, Waldschmidt
Atacanţi Weghorst

Statistica meciurilor directe Leipzig v Wolfsburg

Așa arată cele mai recente întâlniri dintre Leipzig și Wolfsburg. Fiecare are câte o victorie, în rest au încheiat la egalitate.

29.08.21               BUN       Wolfsburg          RB Leipzig           1 : 0

16.05.21               BUN       RB Leipzig           Wolfsburg          2 : 2

03.03.21               POK       RB Leipzig          Wolfsburg          2 : 0

16.01.21               BUN       Wolfsburg          RB Leipzig           2 : 2

07.03.20               BUN       Wolfsburg          RB Leipzig           0 : 0

Cote pentru Leipzig v Wolfsburg

Betano Pariuri Sportive oferă cota 1.57 pentru victoria lui RB Leipzig. O cota similară găsim la varianta că Leipzig să înscrie de cel puțin 2 ori. Pariul combinat Leipzig câștigă și marchează prima în acest meci ne duce la o cota de 1.72.

Leipzig vs Wolfsburg Pont: Victorie Leipzig

Leipzig pare să își revină și are avantajul de a juca acasă, unde ocupă locul 3 ca formă de joc. Wolfsburg are în spate 4 deplasări consecutive în care a pierdut. În ultimele 9 meciuri jucate pe teren străin de Wolfsburg, o singură dată a reușit să câștige, pierzând de 7 ori. Merg pe mâna gazdelor, cotă 1.57 de la Betano pariuri sportive.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Victorie Leipzig

1.57
Leipzig vs Wolfsburg

23 Jan 22, 16:30

Miza: 8/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici