1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Lechia Gdansk – Podbeskidzie Bielsko-Biala. Ponturi Ekstraklasa, Polonia, 26.09.2020. Marchează ambele formații?

Lechia Gdansk – Podbeskidzie Bielsko-Biala. Ponturi Ekstraklasa, Polonia, 26.09.2020. Marchează ambele formații?

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-09-25 21:56:00

Fotbal Polonia - Ekstraklasa

26 Septembrie 2020, 18:30

Lechia Gdansk

Lechia Gdansk

versus
Podbeskidzie

Podbeskidzie

1.61

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lechia Gdansk v Podbeskidzie

Lechia Gdansk – Podbeskidzie Bielsko-Biala, partidă programată sâmbătă, de la ora 18.30, în etapa a 5-a din campionatul Poloniei, aduce față-n față două formații care au înscris mult, dar au încasat și mai mult în acest debut de sezon. Nou-promovata Podbeskidzie deține chiar recordul momentului, fiind de departe formația în ale cărei meciuri s-au dat cele mai multe goluri (19 în 4 partide).

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Lechia Gdansk: Forma echipei, știri și statistici

Lechia Gdansk (locul 8, 6 puncte, golaveraj 6-8), formație care sezonul trecut a prins play-off-ul de pe locul 8 în campionatul regulat, pentru a reuși în vară un forcing care a propulsat-o pe locul 4, are acum o evoluție sinuoasă.

A luat un start bun, cu o victorie clară în Cupa Poloniei, 4-0 la Wola (Liga a III-a), apoi a reușit încă un succes în prima etapă, 1-0 la nou-promovata Warta Poznan. Dar apoi a venit reculul și a pierdut acasă, 1-3 cu Rakow (una dintre revelații), urmând o altă înfrângere usturătoare, 0-3 la liderul Gornik Zabrze.
Săptămâna trecută a dat semne de revenire și a bătut clar Stal Mielec, 4-2 acasă.

Podbeskidzie: Forma echipei, știri și statistici

Podbeskidzie Bielsko-Biala (locul 13, 2 puncte, golaveraj 7-12) a promovat fără emoții, dar acum pare sub o pălărie prea mare în prima ligă. Singura victorie din noul sezon a fost realizată în Cupa Poloniei, 1-0 la Rzeszow (Liga II).
În campionat, Podbeskidzie este bătăioasă și se dovedește o formație care știe să înscrie, însă nu o țin baierele defensivei, care ia o cârcă de goluri. De aici și incapacitatea de a câștiga. În prima etapă a pierdut la liderul Gornik Zabrze cu 2-4, apoi a făcut două remize cu echipe experimentate, 2-2 acasă cu MKS Cracovia și 2-2 în deplasare cu Jagiellonia.

Etapa trecută a însemnat o usturătoare înfrângere acasă cu Rakow, scor 1-4, după ce Podbeskidzie reușise să deschidă scorul.

Echipe probabile

Lechia Gdansk Echipă probabilă Lechia Gdansk
Portar Kuciak
Fundași Pietrzak, Kopacz, Nalepa, Fila
Mijlocaşi Kubicki, Makowski – Haydary, Saief, Conrado
Atacanţi Paixao
Podbeskidzie Echipă probabilă Podbeskidzie
Portar Polacek
Fundași Jaroch, Komor, Rundic, Gach
Mijlocaşi Figiel, Rzuchowski – Sitek, Nowak, Danielak
Atacanţi Bilinski

Statistica meciurilor directe Lechia Gdansk v Podbeskidzie

În ultimii 4 ani, cele două formații nu s-au întâlnit, Podbeskidzie navigând în ligile inferioare. În sezonul 2015-2016 a fost 1-1 în tur, la Podbeskidzie, și 5-0 pentru Lechia în retur, la Gdansk.

În total, au fost 16 meciuri între cele două formații. De 7 ori a câștigat Lechia, de 5 ori Podbeskidzie, de 4 ori a fost remiză.

Cote pentru Lechia Gdansk v Podbeskidzie

Nu cred că Lechia va pierde acest meci. În oferta de pariuri Betano, cota pentru victoria gazdelor, fără egal (X-ul returnează banii), este mică, dar destul de sigură – 1.42. În același timp, e de așteptat să se înscrie nu doar în ambele porți, dar și destul de mult. Betano pariuri are cota 1,67 pentru minimum 3 goluri marcate.

Lechia Gdansk vs Podbeskidzie Pont: Ambele echipe marchează

Lechia Gdansk a înscris în 4 din cele 5 partide oficiale din acest sezon și a primit gol în 3 dintre acestea. Cu golaveraj 6-8 în campionat, are o medie de 1,5 goluri marcate și două primite. Podbeskidzie are GG în toate cele 4 etape și niciun meci nu s-a terminat cu mai puțin de 4 goluri pe tabelă. Așa că miza pe un GG, cu cota 1,61 în oferta de pariuri Betano, este la îndemână.

Miza: 7/10
Cota: 1.61
Status: Pierdut

Lechia Gdansk vs Podbeskidzie Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Cele două formații vin după partide diametral opuse, Lechia a învins cu 4-2 pe Stal, în timp ce oaspeții au căzut răpuși cu 1-4 pe teren propriu. Astfel, se observă numărul mare de goluri din cele două partide. Dacă mai pomenesc că sezonul trecut a fost 5-0 pentru Lechia pe teren propriu, atunci nu îmi rămâne decât să profit de cota mare preluată din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 4.75
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici