1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Lausanne vs. Wil

Lausanne vs. Wil, Ponturi pariuri, Fotbal Elveția, 23.05.2023: Oaspeții au un palmares foarte slab în meciurile directe

Dan Bara
Dan Bara

2023-05-22 12:19:00

Elveția Challenge League

23 Mai 2023, 21:15

Lausanne

Lausanne

versus
Wil

Wil

1.40

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Lausanne v Wil

Liga a doua elvețiană propune marți, de la ora 21:15, o partidă extrem de interesantă între echipele de pe locurile 2 și 3. Lausanne și Wil luptă pentru promovarea directă însă există și riscul de a nu prinde nici măcar barajul. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Lausanne: Forma echipei, știri și statistici

Cu două etape înainte de final, Lausanne și Will sunt prinse în lupta pentru promovare, ocupând locurile 2 și 3. Conform regulamentului, primele două poziții promovează automat, iar locul 3 merge la baraj. 

Loc Echipa Puncte
1 Yverdon 62
2 Lausanne 57
3 Wil 56
4 Lausanne Ouchy 56
5 Aarau 55

 

Situația este complicată pentru ambele combatante deoarece între locurile 2 și 5 există o diferență de numai două puncte. Practic, echipa care va pierde în această etapă ar putea fi depășită în clasament de măcar una dintre Lausanne Ouchy și Aarau. 

Etapa de marți
Laussane vs. Wil
Vaduz vs. Lausanne Ouchy
Yverdon vs. Aarau

 

Cel mai probabil, Lausanne Ouchy va scoate cel puțin un punct la Vaduz, penultima clasată, în vreme ce Wil și Aarau sunt cele mai dezavantajate de programul competițional. Wil are un palmares foarte slab contra lui Lausanne și urmează să încheie sezonul cu o confruntare cu Yverdon, iar Aarau dă piept cu liderul campionatului, formație ce își poate asigura matematic promovarea dacă va câștiga. 

Statistica ne arată că Lausanne e cea mai bună echipă de teren propriu din campionat, având un parcurs de 10-6-1, golaveraj 35-17. În ultimele patru partide de acasă a adunat trei succese și un egal.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Wil: Forma echipei, știri și statistici

Așa cum vom vedea puțin mai târziu, Wil are un palmares teribil de slab în confruntările cu Lausanne și, drept urmare, meciul din această etapă se anunță a fi o provocare deosebit de dificilă. Diferența dintre cele două cluburi e subliniată inclusiv de valoarea de piață a celor două loturi. Gazdele au cel mai valoros efectiv din campionat (9.2 milioane euro), în ciuda faptului că au cei mai puțini jucători legitimați (24) în comparație cu celelalte formații, în vreme ce lotul oaspeților e al doilea cel mai „ieftin” (4.9 milioane euro). 

În plus, Wil este dezavantajată și de absențele câtorva fotbaliști importanți. Fundașul central Genis Montolio este suspendat, iar portarul Nico Baumann (cel mai valoros fotbalist din lot) și extrema dreaptă Nico Maier sunt accidentați. De partea cealaltă, Lausanne nu poate conta pe Nanizayamo, fundașul fiind răcit. 

De asemenea, și statistica deplasărilor din ediția curentă de campionat e potrivnică. Dintre cele 17 partide, Wil a câștigat doar 5, remizând în 6 ocazii și pierzând de alte 6 ori, cu un golaveraj de 23-30. Totuși, să remarcăm faptul că două dintre cele mai importante deplasări din ultima vreme au consemnat rezultate bune: 4-3 la Lausanne Ouchy și 0-0 la Aarau. 

50 RON FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Lausanne Echipă probabilă Lausanne
Portar Castella
Fundași Dabanli, Grippo, Husic
Mijlocaşi Bernede - Suzuki, Sanches, Custodio, Brown
Atacanţi Labeau, Balde
Wil Echipă probabilă Wil
Portar Ammeter
Fundași Dickenmann, Wallner, Altmann, Heule
Mijlocaşi Muntwiller - Brahimi, Staubli, Ndau, Lukembila
Atacanţi Muci

Statistica meciurilor directe Lausanne v Wil

Wil are o singură victorie în precedentele 15 „directe” cu adversarul de marți, iar în deplasare nu s-a impus niciodată în ultimii 20 de ani. Ba, mai mult, ultimele trei jocuri de pe arena lui Lausanne au fost cedate la scor: 0-4, 3-5 și 0-5.

24.02.23 CL Wil - Lausanne 1 2
18.10.22 CL Wil - Lausanne 1 0
30.09.22 CL Lausanne - Wil 4 0
02.08.20 CL Lausanne - Wil 5 3
19.06.20 CL Wil - Lausanne 1 1

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Lausanne v Wil

Cu o cotă de 1.90 la Superbet, echipa gazdă este favorita partidei. Oaspeții au cota 1.80 pentru a nu pierde (X2). Pariul „Ambele marchează” are cota 1.60, iar cei ce doresc să mizeze că va fi egal la pauză sau la final au la dispoziție o cotă de 1.85 la același operator. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Lausanne vs Wil Pont: Victorie Lausanne, cu handicap asiatic (0)

Având un lot cotat la o valoare aproape dublă față de cel al lui Wil, Lausanne beneficiază și de avantajul terenului propriu în jocul de marți. Iar acasă este cea mai bună formație din campionat, așa că e de așteptat ca pariul 1 solist să iasă câștigător. Oaspeții sunt fără victorie pe arena lui Lausanne în ultimii 20 de ani și, oricum, merg slab în deplasare, așa că pariul meu e 1DNB, cu o cotă de 1.40 la Superbet Pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici