1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. LASK vs. Rapid Viena, Ponturi pariuri fotbal Austria, 31.07.2021: Gazdele, fără victorie în ultimele 7 confruntări cu adversarul de sâmbătă

LASK vs. Rapid Viena, Ponturi pariuri fotbal Austria, 31.07.2021: Gazdele, fără victorie în ultimele 7 confruntări cu adversarul de sâmbătă

Dan Bara
Dan Bara

2021-07-30 14:05:00

Fotbal Austria - Bundesliga

31 Iulie 2021, 18:00

LASK Linz

LASK Linz

versus
Rapid Viena

Rapid Viena

1.44

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru LASK Linz v Rapid Viena

Sâmbătă, de la ora 18:00, LASK Linz primește vizita celor de la Rapid Viena, în etapa cu numărul doi din Bundesliga austriacă. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

LASK Linz: Forma echipei, știri și statistici

În ediția trecută, LASK și Rapid nu au putut ține pasul cu Red Bull Salzburg, care a câștigat pentru a șaptea oară la rând titlul în Austria. Trupa din Viena a terminat pe poziția a doua, dar la 15 puncte de campioană, iar echipa din Linz s-a clasat pe 4, la 21 de puncte în spatele lui Salzburg. 

Gazdele au început bine noul sezon, câștigând pe terenul lui Altach cu 1-0, la capătul unei partide pe care au dominat-o mai clar decât o arată scorul. Totuși, faptul că eficiența a lăsat de dorit ar putea fi o problemă pe viitor. Însă trebuie luate în calcul și numeroasele schimbări petrecute în vară. 

LASK a trecut printr-o „renovare” destul de substanțială în pauza competițională, cedând câțiva jucători importanți la Feyenoord, Schalke sau Slavia Praga, însă a și adus fotbaliști cu care speră să dea lovitura. Dario Maresic a venit de la Stade Reims, Florian Flecker, fost la Union Berlin, a venit de la Hartberg, iar Christoph Monschein a fost transferat de la Austria Viena. În privința ultimului, antrenorul Dominik Thalhammer va trebui să mai aștepte, deoarece este accidentat. 

Rapid Viena: Forma echipei, știri și statistici

Rapidul din Viena seamănă, oarecum, cu Dinamo din București. Fără titlu câștigat din 2008, clubul se pregătește an de an, dar nu pentru Liga Campionilor, ci pentru câștigarea campionatului. Cel puțin, acesta era obiectivul care era mai mereu declarat la start, însă de ceva vreme, odată cu dominația absolutistă a lui Red Bull Salzburg, a ajuns să fie doar șoptit între apropiați. 

Rămând însă duelurile de tradiție cu LASK, Austria Viena sau Sturm Graz, ocazii cu care orgoliile rănite își mai revin din letargie. Pe de altă parte, trebuie să spunem că Rapidul chiar are orgoliul rănit în clipa de față, după ce a fost eliminat din tururile preliminare ale Ligii Campionilor de Sparta Praga. În tur, austriecii câștigaseră cu 2-1 pe teren propriu, însă returul a fost nefavorabil, pierzând cu 2-0. Colac peste pupăză, între cele două meciuri a disputat și prima etapă din noul sezon de campionat și a pierdut-o și pe aceasta, 0-2 cu Hartberg, pe teren propriu.

Pe de altă parte, comparațiile cu fotbalul românesc trebuie luate doar în stil anecdotic, pentru că realitatea e, totuși, în favoarea austriecilor. Spre exemplu, Rapid Viena tocmai s-a despărțit în această vară de Yusuf Demir, un tânăr de 18 ani, care a plecat împrumut la... Barcelona! Catalanii l-au luat pentru echipa a doua și, dacă confirmă, vor activa clauza de transfer în valoare de 10 milioane de euro. Un fel de Moruțan, cu alte cuvinte. 

Oaspeții nu au făcut multe transferuri în această vară, preferând să mizeze, în principal, pe ceea ce au, în speranța că se va ajunge la o anumită omogenitate, doar Dejan Ljubicic fiind lăsat să plece la Koln. 

Statistica meciurilor directe LASK Linz v Rapid Viena

LASK e fără victorie în fața celor de la Rapid în ultimele șapte confruntări. În șase dintre acestea a pierdut, iar ultimul succes datează din luna august a anului 2019.

22.05.21 BUN Rapid Viena - LASK 3 : 0
21.04.21 BUN LASK - Rapid Viena 1 : 1
31.01.21 BUN LASK - Rapid Viena 1 : 2
04.10.20 BUN Rapid Viena - LASK 3 : 0
01.07.20 BUN Rapid Viena - LASK 3 : 1

Cote pentru LASK Linz v Rapid Viena

Superbet oferă o cotă de 1.60 pentru cei care vor să mizeze pe „GG”. Varianta „X la pauză sau la final” are cota 1.89. 

LASK Linz vs Rapid Viena Pont: 2-4 goluri

LASK a început cu o victorie la Altach, în vreme ce Rapidul e plin de probleme și de frustrări după eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor și după înfrângerea cu Hartberg. Micul derby austriac pare atractiv pentru cei care vor să mizeze pe goluri dar, statistic vorbind, nu sunt prea multe argumente pentru astfel de așteptări. În total, cele două au marcat împreună un gol în prima etapă.

Fotbal Austria - Bundesliga

2-4 goluri

1.44
LASK Linz vs Rapid Viena

31 Jul 21, 18:00

Miza: 7/10
Cota: 1.44
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici