Share

LASK Linz vs Hartberg. Ponturi pariuri Austria. 03.06.2020. Gazdele sunt mari favorite.

Alte Competitii

Cota: 1.55

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

02 Iun 2020 21:45 487 0
Logo LASK Linz
Logo Hartberg
LASK Linz
Hartberg
VS
19:30 03 Iunie 2020
Fotbal Austria - Bundesliga

Analiză și informații pentru LASK Linz v Hartberg

În prima etapă din grupa pentru titlu din Austria, se întâlnesc LAK Linz și Hartberg, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. LASK ocupă locul al doilea, cu 21 de puncte, la trei puncte de primul loc, în timp ce Hartberg ocupă locul șase, cu 14 puncte

LASK Linz: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

LASK Linz este o echipă solidă, care a ajuns până în optimile Europa League, unde a fost eliminată de Manchester United. Echipa pregătită de Valerian Ismael trebuia să înceapă acest playoff de pe prima poziție, dar a fost depunctată cu 12 puncte după ce a încălcat protocolul și s-a antrenat cu toată echipă atunci când era interzis. De aceea, LASK este acum la trei puncte în spatele lui Salzburg, dar are puterea să lupte pentru titlu. Primul adversar este o formație pe care a învins-o de două ori în acest sezon și care ocupă ultima poziție din playoff. Trauner este suspendat i reprezintă singura absență din lotul gazdelor. Brazilianul Klaus, golfheterul echipei cu nouă goluri, a marcat de trei ori împotriva lui Hartberg și va conduce ofensiva. Punctul forte îl reprezintă defensiva, care a încasat doar 20 de goluri, cele mai puține dintre competitoare, dar 15 au fost încasate pe teren propriu. LASK are un stil ofensiv, cu o medie de peste 2,5 goluri marcate în meciurile de pe teren propriu. 

Hartberg: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î E Î

Hartberg a terminat cu patru puncte mai multe decât Austria Viena și a prins ultimul loc de playoff. Adversara lui LASK are a treia cea mai slabă defensivă din campionat, cu 50 de goluri încasate în 22 de etape, iar 32 au fost primite în deplasare. Hartberg este opt într-un clasament al jocurilor din deplasare, unde a pierdut șase din cele 11 confruntări. Cel mai periculos om al oaspeților este atacantul de 30 de ani, Dario Tadic, care a înscris de 11 ori în 21 de apariții. Acesta este secondat de slovenul Rep, autor a șase goluri. 

Statistica meciurilor directe LASK Linz v Hartberg

În ultimele patru confruntări directe, LAKS s-a impus de patru ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate. Ultima partidă directă a avut loc pe 1 februarie, anul acesta, iar LASK a cîștigat cu 5-1 pe teren propriu.

Cote pentru LASK Linz v Hartberg

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,57 pentru 1 pauză și 1 final și o cotă de 2,05 pentru un meci cu cel puțin patru goluri.

LASK Linz vs Hartberg Pont: LASK câștigă cu h(-1)

LASK este o echipă ofensivă, care va încerca să-și canalizeze furstrarea depunctrii spre terenul de joc. Mă aștept la o mobilizare exemplară pentru acest prim joc împotriva unui adversar căruia i-a dat recent cinci goluri. LASK nu are absențe importante și se bazează pe toți oamenii importanți, în timp ce pentru Hartberg, obiectivul a fost deja atins, acela al salvării de la retrogradare. Văd o partidă dominată de gazde, care pot repeta diferența din ultimul meci direct.

Pont pariuri: LASK câștigă cu h(-1)

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

LASK Linz vs Hartberg Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Cele mai recente 2 partide jucate cu LASK drept gazdă au adus câte 6 goluri fiecare și mă aștept la un rezultat asemănător și în această confruntare mai ales că Hartberg evoluează dezastruos în deplasare, venind după eșecuri usturătoare gen 0-3, 1-3, 0-5 sau 1-5. Eșecul cu 1-5 a fost administrat tot de către LASK Linz în sezonul regulat în martie. Astfel, merg pe o partidă spectaculoasă cu multe reușite.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Miza: 5/10

Cota: 3.10

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

10

Castigate:

4

Pierdute:

6

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici