Share

FC Lahti vs Ilves, Ponturi pariuri Finlanda Veikkausliiga. 10.06.2021. Pe buza podiumului

Alte Competitii

Cota: 1.57

Adaugat de: Răzvan Toma

10 Iun 2021 03:37 374 0
Logo Lahti Lahti
Logo Ilves Ilves
VS
18:30 10 Iunie 2021
Fotbal Finlanda - Veikausliiga

Analiză și informații pentru Lahti v Ilves

În această joi se joacă în Veikkausliiga celelalte 4 partide ale etapei a 10-a, care a debutat pe 29 mai. Cel mai interesant meci, prin prisma locurilor ocupate în clasament, este acesta de la Lahti, între ocupantele locurilor 4, gazdele, și 3, oaspeții, care sunt despărțite de un punct. Așadar o partidă pe granița podiumului, între două echipe cu un start relativ bun. Pontul acestui joc poate fi găsit la finele analizei.

Lahti: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

În sezonul trecut, FC Lahti a ocupat la final o poziție de mijloc, a 6-a, neavând vreo durere de cap de vreun fel. Fanii săi însă tot speră ca noua lor echipă să iasă din această stare de „politețe” și să ajungă la performanțele fostei formații a orașului, Kuusysi, care a cucerit 5 titluri (ultimul în 1991).

Rezultatele lui Lahti de la începutul acestui sezon: 2-1 (a) cu Inter Turku, 2-4 (a) cu KuPS, 0-2 (d) cu HJK, 1-0 (a) cu Honka, 3-0 (d) cu Mariehamn. Neașteptată înfrângerea cu KuPS, altfel două victorii la limită.

Sunt șanse mici pentru antrenorul Ilir Zeneli să se poată baza pe fundașul stânga Penninkangas, care a suferit o accidentare în ulima etapă, la Mariehamn.

Ilves: Forma echipei, știri și statistici

V V E Î V

Ilves s-a clasat pe locul 5 la finele ediției trecute, ca și adversara sa din această etapă fiind lipsită de vreo emoție. Un singur titlu a izbutit să câștige de-a lungul timpului, și acesta destul de demult, în 1983.

Rezultatele lui Ilves de la începutul acestui sezon: 2-0 (d) cu Oulu, 0-3 (a) cu HJK, 1-1 (d) cu HIFK, 3-2 (a) cu KuPS și 2-0 (a) cu KTP. În cele două deplasări de până acum nu a cunoscut înfrângerea și cu excepția înfrângerii de-acasă cu campioana HJK, în toate celelalte partide a marcat.

Antrenorul Jarkko Wiss nu se poate baza în continuare pe fundașul stânga Ollila și pe mijlocașul stânga Mettälä, ambii fiind accidentați.

Echipe probabile

Lahti

Echipă probabilă Lahti
Portar Tiainen
Fundași Coubronne, Lahti, Viitikko, Arkivuo
Mijlocaşi Hertsi, Klinga, Javi Hervás, Virta, Zeqiri
Atacanţi Chinedu

Ilves

Echipă probabilă Ilves
Portar Leislahti
Fundași Almen, Miettunen, Rautiola, Mömmö
Mijlocaşi Torres, Veteli, Arifi, Oteng
Atacanţi Vertainen, Blanco

Statistica meciurilor directe Lahti v Ilves

Din 2015 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 21 de ori (de 16 ori în campionat, de 3 în cupă și de 2 în cupa ligii). Bilanțul este destul de echilibrat, cu 7 victorii pentru Lahti, 9 pentru Ilves și 5 egaluri. În sezonul trecut, fiecare a învins pe teren propriu, Lahti cu 3-2, Ilves cu 3-1. S-au mai întâlnit și în cupă, unde Ilves a câștigat la Lahti cu 2-1.

Cote pentru Lahti v Ilves

Unibet pariuri oferă o cotă de 1,67 pentru ambele înscriu.

Lahti vs Ilves Pont: Peste 2 goluri asiatic

Noua ediției a primul eșalon al fotbalului finlandez, Veikkausliiga, abia a început, așa că nu prea se pot trage concluzii prea profunde asupra formei participantelor. Privind clasamentul, par două echipe care au un start bunicel și s-ar putea înscrie printre protagoniste, dacă nu la titlu, măcar la podium. Ambele au marcat destul de mult în primele etape jucate și de aceea cred că o vor face și cu prilejul meciului de față.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

6

Castigate:

2

Pierdute:

2

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici