1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Kvik Halden - Fredrikstad

Kvik Halden - Fredrikstad: ponturi pariuri fotbal Cupa Norvegiei. 23.06.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-06-22 18:03:00

Fotbal Cupa Norvegiei

23 Iunie 2022, 19:00

Kvik Halden

Kvik Halden

versus
Fredrikstad

Fredrikstad

1.47

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Kvik Halden v Fredrikstad

Primele runde din Cupa Norvegiei aduc dueluri dezechilibrate între formații care evoluează în ligi diferite. Un astfel de meci e cel programat joi seara, de la ora 19:00, între Kvik Halden și Fredrikstad. Confruntarea de pe Halden Stadion se anunță una spectaculoasă, iar în continuarea articolului veți găsi argumentele pentru asta. În final, ca de obicei, veți găsi recomandarea mea de pariu. 

Kvik Halden: Forma echipei, știri și statistici

Kvik Halden este o trupă clasată pe locul 6 în liga a treia de fotbal din Norvegia. După 11 meciuri disputate în campionat, gazdele duelului nostru de joi au acumulat 13 puncte. Runda precedentă din Cupa Norvegiei a adus un succes la limită, scor 2-1, pe terenul celor de la Baerum. Recent, Kvik Halden a câștigat pe teren propriu în fața lui Vard, cu 2-0, dar a și cedat în deplasare la Ullern cu 3-5 (!) și la Orn Horten, cu 1-3. Când s-a întâlnit cu o formație mai bună în Cupa Norvegiei, Kvik Halden a cedat categoric pe teren propriu în fața celor de la Lillestrom, scor 1-4! 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Fredrikstad: Forma echipei, știri și statistici

Fredrikstad a avut un start relativ modest de campionat în liga secundă din Norvegia. Favorita meciului de joi seara are doar 11 puncte în 9 jocuri din Adeccoligaen și ocupă poziția a noua. Ultimele 3 etape din campionat au adus tot atâtea înfrângeri, astfel că duelul din Cupă ar putea veni la o mănușă, pentru a ajuta din punct de vedere moral. Fredrikstad a cedat pe terenul lui Brann Bergen (0-3), acasă în fața celor de la KFUM Oslo (1-2), respectiv în deplasare la Ranheim, cu 2-3. După cum putem vedea, toate aceste partide au avut peste 2,5 goluri la total. De asemenea, în pauza competițională provocată de meciurile echipelor naționale, Fredrikstad a disputat un amical în fața celor de la IFK Goteborg, încheiat cu scorul de 3-1. 

Statistica meciurilor directe Kvik Halden v Fredrikstad

Cele două formații s-au aflat în același eșalon valoric în sezonul 2019-2020. Meciurile dintre Kvik Halden și Fredrikstad s-au încheiat cu multe goluri. Oaspeții de joi s-au impus și în tur și în retur: 4-2, respectiv 5-1. 

Cote pentru Kvik Halden v Fredrikstad

Kvik Halden și Fredrikstad sunt formații implicate des în partide cu multe goluri, la fel cum se întâmplă mai de fiecare dată în ligile inferioare din Norvegia. Statistica joacă un rol important în recomandarea mea. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem superior, de peste 3,5 goluri. În cazul în care vor fi înscrise cel puțin 4 goluri, veți prinde o cotă bună de 2,30. 

Kvik Halden vs Fredrikstad Pont: Peste 2,5 goluri in meci

Fredrikstad vine după 4 meciuri la rând cu peste 2,5 goluri la total, în timp ce adversara de joi, Kvik Halden adoptă și ea un stil ofensiv, cu jocuri în care depășește frecvent acest barem. Ultimele două meciuri directe dintre cele două formații au adus câte 6 goluri (4-2 și 5-1). În aceste condiții, consider că avem toate șansele să vedem cel puțin 3 goluri în duelul de joi, din Cupa Norvegiei. Am ales cota din oferta Superbet pariuri sportive. Sper ca recomandarea mea să vă fie de folos!

Miza: 7/10
Cota: 1.47
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici