Share

Kristiansund BK vs Odds BK, Ponturi pariuri Norvegia Tippeligaen. 12.06.2021. Miza pe forma bună a gazdelor

Alte Competitii

Cota: 2.05

Adaugat de: Răzvan Toma

12 Iun 2021 03:12 425 0
Logo Kristiansund Kristiansund
Logo Odds BK Odds BK
VS
16:00 12 Iunie 2021
Fotbal Norvegia - Tippeligaen

Analiză și informații pentru Kristiansund v Odds BK

Kristiansund BK dispută al 5-lea său sezon consecutiv în Tippeligaen, după promovarea izbutită la sfârșitul anului 2016. Chiar dacă nu s-a aflat printre protagoniste, a izbutit totuși să ocupe locuri în prima parte a clasamentului, cea mai bună poziție, a 5-a, fiind atinsă în 2018 și în ediția de anul trecut, 2020. Odds BK este o echipă mult mai veche, dar care nu a izbutit să câștige vreun titlu. Și ea a revenit în Tippeligaen în 2017. De-atunci a avut mai ales poziții de mijloc. La zi, Kristiansund ocupă locul 3, având 12 puncte, dar cu 6 partide jucate, în timp ce Odd e pe locul 11, cu 5 puncte, însă cu doar 4 partide disputate. Pontul acestui joc poate fi găsit la finele analizei.

Kristiansund: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Rezultatele lui Kristiansund BK în acest sezon: 0-2 (d) cu Molde, 0-2 (a) cu Bodø/Glimt, 2-1 (d) cu Vålerenga, 1-0 (a) cu Strømsgodset, 1-0 cu Sarpsborg 08 și 1-0 cu Lillestrøm. Așadar, vine după 4 victorii consecutive, toate obținute la limită, în care a primit doar un gol, dar a și marcat numai 5.

Antrenorul Christian Michelsen nu are probleme de lot.

Odds BK: Forma echipei, știri și statistici

V Î E E Î

Rezultatele lui Odds BK în acest sezon: 2-2 (d) cu Stabæk, 1-1 (a) cu Sarpsborg 08, 0-1 (d) cu Lillestrøm și 1-0 (a) cu Bodø/Glimt. În ultima rundă jucată așadar a obținut prima victorie.

Nici antrenorul Jan Frode Nornes nu are probleme de lot.

Echipe probabile

Kristiansund

Echipă probabilă Kristiansund
Portar McDermott
Fundași S. Nilsen, Coly, Hopmark, Aasbak
Mijlocaşi Skarsem, Ulvestad, Kartum
Atacanţi Bye, Brynjólfur Willumsson, Gjertsen

Odds BK

Echipă probabilă Odds BK
Portar Rossbach
Fundași Rólantsson, Bjørtuft, Lekven, John Kitolano
Mijlocaşi Kaasa, Jørgensen, Joshua Kitolano
Atacanţi Wallem, Bakenga, Svendsen

Statistica meciurilor directe Kristiansund v Odds BK

Din 2017 încoace, cele două s-au confruntat oficial de doar 9 ori (8 în campionat+1 în cupă). Kristiansund a câștigat în 2 rânduri, Odd în 4, consemnându-se și 3 egaluri. În sezonul trecut, fiecare a învins pe teren propriu, Odd cu 2-1, iar Kristiansund cu 4-3.

Cote pentru Kristiansund v Odds BK

Betano pariuri oferă o cotă de 1,60 pentru sub 3 total asiatic.

Kristiansund vs Odds BK Pont: Kristiansund victorie

Precum toate campionatele în sistem primăvară-toamnă din Europa, și cel al Norvegiei se află la început, așa că nu se pot trage concluzii prea profunde asupra participantelor. Totodată și în Tippeligaen există meciuri nejucate, cu etape descompletate, ceea ce face și mai dificilă o evaluare cât de cât obiectivă. Mă inspiră doar faptul că echipa Kristiansund BK se află într-o formă bună, adunând 4 victorii consecutive, arătând că are o condiție fizică bună, căci a putut forța cu folos pe finalurile de meci.

Pont pariuri: Kristiansund victorie

Miza: 8/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Răzvan Toma

Ponturi:

6

Castigate:

2

Pierdute:

2

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici