1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. KFUM Olso - Jerv

KFUM Olso - Jerv: ponturi pariuri fotbal Norvegia. 27.11.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-11-26 12:36:00

Fotbal Norvegia

27 Noiembrie 2021, 16:00

KFUM

KFUM

versus
Jerv

Jerv

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru KFUM v Jerv

În ultima etapă a campionatului din liga secundă de fotbal norvegiană, Jerv se deplasează pe terenul celor de la KFUM Oslo. Partida de pe Intility Arena este programată sâmbătă, cu începere de la ora 16:00. În continuarea articolului puteți citi analiza acestui meci, iar la final veți găsi recomandarea mea de pariu. 

KFUM: Forma echipei, știri și statistici

Înaintea ultimei etape, KFUM Oslo este clasată pe locul 6 în Adeccoligaen, cu 41 de puncte. Gazdele partidei noastre de sâmbătă ocupă în prezent ultima poziție care duce la barajul de promovare, însă nu poate sta liniștită. Principala urmăritoare, Asane, are meci ușor în deplasare, pe terenul celor de la Raufoss, echipă salvată de la retrogradare, cu 4 înfrângeri în ultimele 5 etape. Forma trupei din Oslo este bună pe final de sezon: 7 puncte acumulate din 9 posibile în ultimele 3 etape. În această serie au intrat victoriile cu Ranheim și Sogndal, de fiecare dată cu scorul de 3-1, precum și egalul din deplasare, cu Sandnes Ulf (1-1). Echipa lui Jorgen Isnes se simte bine pe teren propriu: 6 succese în ultimele 9 etape. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jerv: Forma echipei, știri și statistici

Jerv este una dintre surprizele plăcute ale campionatului. Deși era văzută drept formație de a doua jumătate a clasamentului, s-a luptat pentru promovarea directă până în ultima clipă. Oaspeții duelului nostru de sâmbătă au clacat însă pe final: 3 rezultate slabe în ultimele 4 jocuri au răpit visul promovării directe. Jerv a încheiat la egalitate în compania codașelor Stjordals Blink (2-2) și Grorud (0-0), a pierdut la Bryne (0-2) și a câștigat cu Raufoss (2-0). Toate aceste formații sunt clasate de la locul 10 în jos, iar cu două victorii în plus, Jerv ar fi încheiat pe poziția a doua. Pentru că asta nu s-a întâmplat, Aalesund a fost cea care a profitat. Înaintea ultimei etape, Jerv are 54 de puncte, ocupă locul 3, care duce la barajul de promovare. Indiferent de rezultatul meciului de la Oslo, Jerv nu are cum să încheie pe altă poziție decât 3 - Aalesund e pe 2 cu 58 de puncte, iar Fredrikstad ocupă locul 4 cu 49 de puncte. Având în vedere că pentru Jerv urmează un baraj de promovare, e de așteptat să folosească o garnitură formată în mare parte din rezerve. 

Statistica meciurilor directe KFUM v Jerv

KFUM Oslo este neînvinsă în ultimele 5 meciuri directe cu Jerv. Din aceste confruntări, trupa de pe Intility Arena s-a impus de 3 ori (1-0, 2-1 și 5-0), iar două întâlniri s-au încheiat la egalitate (2-2 și 1-1). 

Cote pentru KFUM v Jerv

KFUM Oslo pornește favorită în acest joc și mă aștept să reușească un rezultat favorabil. Gazdele câștigă din start duelul motivațional. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și victoria celor de la KFUM Oslo. În cazul în care gazdele se impun, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 2,10. 

KFUM vs Jerv Pont: KFUM Oslo HA+0

Duelul dintre cele două are o favorită clară - KFUM. Formația din Oslo are nevoie de victorie pentru a ajunge la barajul de promovare, în timp ce oaspeții vor încheia pe locul 3 indiferent de rezultatul partidei de sâmbătă. Mai mult, Jerv își va odihni cei mai importanți jucători. KFUM este neînvinsă în ultimele 5 dueluri directe, iar eu mă aștept ca seria să continue și după duelul care pune capăt sezonului regular din Adeccoligaen. Pentru un plus de siguranță am ales varianta HA+0(cu mize returnate la egal). Succes!

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici