1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Kalmar FF vs AIK Solna – Ponturi pariuri Allsvenskan Suedia, 23.09.2021. Din nou obligată să câștige

Kalmar FF vs AIK Solna – Ponturi pariuri Allsvenskan Suedia, 23.09.2021. Din nou obligată să câștige

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-09-23 05:07:00

Fotbal Suedia - Allsvenskan

23 Septembrie 2021, 20:00

Kalmar

Kalmar

versus
AIK Stockholm

AIK Stockholm

2.27

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Kalmar v AIK Stockholm

Lupta pentru titlu devine tot mai pasionantă în această ediție de Allsvenskan. Se pare că după victoria din această etapă a lui Malmö FF pe terenul lui IF Elfsborg, care se anunța și ea o posibilă candidată, supremația și-o vor disputa trei echipe, campioanei en titre adăugându-se cele două echipe din zona capitalei, Djurgården și AIK. Cea din urmă are în această etapă un meci deloc ușor, pe terenul unei formații destul incomodă pe terenul ei, Kalmar FF. Aceasta este genul de echipă relaxată, care nu mai are niciun fel de emoție, nici pentru susul, nici pentru josul clasamentului, fiind departe de amândouă. Cu 30 de puncte, ocupă locul 7. AIK, ca și în etapa trecută, a fost detronată doar pentru că Djurgården a jucat înaintea ei și a câștigat. Pentru a-și păstra prima poziție pe care se află de câteva etape bune, trebuie și acum să bată în acest meci, mai ales că, așa cum am menționat mai înainte și cealaltă candidată, Malmö FF a câștigat în această etapă. Pontul acestui joc de pe Gudfågeln Arena poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Kalmar: Forma echipei, știri și statistici

Kalmar FF este echipa orașului cu același nume situat în sud-estul Suediei, port la Marea Baltică, foarte aproape de a doua insulă ca mărime a acestei țări, Öland. Are 111 ani de viață, și în general a fost o formație de mijlocul primului eșalon, cam cum este situată și acum. Cu toate acestea, de-a lungul timpului a reușit să pună mâna pe niște trofee, un titlu (în 2008) și 3 cupe (în 1981, 1987 și 2007).

În actualul sezon a avut o comportare constant medie, nici prea-prea, nici foarte-foarte, cum se zice. Rezultatele sale de pe teren propriu, în ordine cronologică: 0-0 cu Östersund, 1-0 cu Örebro, 0-0 cu IFK Göteborg, 2-1 cu Hammarby, 2-3 cu Häcken, 0-1 cu Djurgården, 1-0 cu Mjällby, 1-1 cu Halmstad, 0-3 cu Elfsborg, 4-1 cu Degerfors. Se poate observa că nu a izbutit să lege două victorii acasă, totodată a pierdut cu două dintre actualele forțe ale Allsvenskan, Djurgården și Elfsborg. În ultima etapă de campionat, a câștigat în deplasare, 1-0, la Halmstad.

Antrenorul Henrik Rydström are o singură absență pentru acest meci, mijlocașul ofensiv Israelsson.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

AIK Stockholm: Forma echipei, știri și statistici

Sezon foarte bun pentru populara echipă AIK, veche de peste 130 de ani, aflată pe primul loc de mai multe etape, fiind o candidată serioasă la titlu. Un eventual succes la final i-ar aduce în vitrina de trofee cel de-al 13-lea titlu, la trei ani distanță după ce l-a pus pe al 12-lea.

În actualul sezon, după rezultate destul de oscilante la început, în ultima parte a turului lucrurile au început să meargă foarte bine, astfel încât a izbutit să se instaleze pe prima poziție, profitând și de mai mulți pași greșiți ale celor care ocupaseră până atunci primele două poziții, Malmö FF și Djurgårdens IF. Între timp a ajuns la o impresionantă serie de 10 partide consecutive fără înfrângere.din care 8 au fost victorii. Ultima înfrângere a suferit-o tocmai la început de iulie, 1-2 în deplasare cu Häcken. Rezultatele sale din deplasare, în actualul sezon: 0-2 cu IFK Göteborg și IFK Norrköping, 2-1 cu Östersund, 1-2 cu Häcken, 1-1 cu Örebro, 4-1 cu Djurgården, 1-0 cu Sirius și 0-0 cu Mjällby. În ultima etapă a câștigat pe teren propriu, 3-1 cu IFK Göteborg.

Antrenorul Bartosz Grzelak nu va putea conta în continuare pe fundașul central Haliti, accidentat, și pe mijlocașul Rogić, descoperit pozitiv covid 19.

Echipe probabile

Kalmar Echipă probabilă Kalmar
Portar Hägg-Johansson
Fundași P. Johansson, Sætra, Sjöstedt, S. Ring
Mijlocaşi J. Ring, Gustafsson, Romário, I. Jansson
Atacanţi O. Berg – Fröling
AIK Stockholm Echipă probabilă AIK Stockholm
Portar Nordfeldt
Fundași Lustig, Milošević, Papagiannopoulos, Ouma
Mijlocaşi Elbouzedi, Seb. Larsson, Hussein, Bahoui
Atacanţi E. Ring, Goitom

Statistica meciurilor directe Kalmar v AIK Stockholm

Din 1999 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 39 de ori (de 37 de orri în Allsvenskan, de 2 ori în cupă). AIK a repurtat 18 victorii, Kalmar 11, de 10 ori remizând. În tur, AIK a câștigat la Solna cu 2-0 (Milošević 58, Seb. Larsson 90+1).

Cote pentru Kalmar v AIK Stockholm

Betano pariuri oferă o cotă de 1,90 pentru ambele înscriu.

Kalmar vs AIK Stockholm Pont: AIK Stockholm victorie

Așadar, avem același scenariu din etapa trecută, când Djurgården jucase înainte, câștigase și se suise provizoriu pe prima poziție. Iar AIK pentru a și-o păstra, trebuia să câștige. Diferența este că atunci juca acasă, cu IFK Göteborg, iar acum se va deplasa la Kalmar, unde sarcina sa va fi mai dificilă. Având în vedere seria asta foarte bună, de 10 partide fără înfrângere, nu ni se pare atât de greu totuși să câștige acum în deplasare. Iar Kalmar a pierdut până acum meciurile susținute acasă în fața echipelor cu pretenții, precum Djurgården și Elfsborg. Interesant că echipa din Kalmar nu a mai bătut-o pe teren propriu pe AIK în ultimele 7 partide pe care le-a jucat împotriva ei pe teren propriu, ultima oară izbutind acest lucru tocmai în 2013.

Fotbal Suedia - Allsvenskan

AIK Stockholm victorie

2.27
Kalmar vs AIK Stockholm

23 Sep 21, 20:00

Miza: 8/10
Cota: 2.27
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici