1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Juventus Managua vs Diriangen - Ponturi pariuri Nicaragua, 05.04.2020. Miză mare pentru echipa oaspete

Juventus Managua vs Diriangen - Ponturi pariuri Nicaragua, 05.04.2020. Miză mare pentru echipa oaspete

Caramavrov
Caramavrov

2020-04-03 23:49:00

Fotbal Nicaragua - Liga Primera

05 Aprilie 2020, 03:00

Juventus Managua

Juventus Managua

versus
Diriangen

Diriangen

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Juventus Managua v Diriangen

Diriangen se deplasează la Managua, pentru confruntarea cu Juventus, în etapa a 14-a din Liga Primera, în Nicaragua. Juventus este pe locul 7 în clasament, cu 13 puncte (golaveraj 17-21), iar Diriangen este pe 3, cu 27 de puncte (golaveraj 16-7).

Predicția pentru meciul Juventus Managua vs Diriangen poate fi citită la finalul acestei analize.

Juventus Managua: Forma echipei, știri și statistici

Juventus Managua a primit șase goluri și nu a marcat niciunul în ultimele două meciuri de campionat, ambele jucate în deplasare. Situația a fost alta în ultimele două partide jucate pe teren propriu. „Juve” a obținut două victorii, golaveraj 9-1, însă adversarele au fost Ferreti (4-1), locul 5, și „lanterna” Sabanas (5-0). Diriangen este de calibrul lui Esteli, cu care echipa din Managua a remizat pe teren propriu (1-1).

Echipa antrenată de Hector Medina a câștigat doar jumătate din meciurile jucate acasă în această fază a competiției (3 din 6).

Juventus Managua este pe locul 5 în clasamentul formei, cu 6 puncte obținute în ultimele 5 etape, golaveraj 11-11.

Diriangen: Forma echipei, știri și statistici

Diriangen a profitat de remiza dintre FC Managua și Esteli, din etapa precedentă, și s-a apropiat la doar două puncte de primul loc. Toate cele trei contracandidate la titlu joacă în deplasare în această rundă. Formația antrenată de Flavio Rego, cea mai titrată din Nicaragua, are opt victorii și două egaluri în ultimele unsprezece etape.

Singura înfrângere în deplasare din această fază a competiției a fost suferită în fața liderului FC Managua (1-2), golul decisiv fiind primit în minutele de prelungiri, în inferioritate numerică. Atacantul Kevin Gonzales este suspendat și ratează confruntarea cu Juventus.

Diriangen este pe locul 3 în clasamentul formei, cu 10 puncte obținute în ultimele 5 etape, golaveraj 7-4.

Statistica meciurilor directe Juventus Managua v Diriangen

Juventus Managua și Diriangen s-au mai întâlnit de 18 ori. Juventus s-a impus doar în trei din ultimele nouă confruntări.

În acest sezon s-au jucat trei meciuri directe. Diriangen a câștigat cu 1-0 și 2-1 acasă, pierzând (1-3) în deplasare.

Cote pentru Juventus Managua v Diriangen

Diriangen a câștigat trei din ultimele patru meciuri directe. Este cota 2.75 pentru un pariu pe victoria oaspeților. În aceeași ordine de idei, selecția „Diriangen DNB” are cota 1.97.

Juventus Managua vs Diriangen Pont: X2

Juventus Managua are cifre destul de bune pe teren propriu, dar succesele au fost obținute în fața unor echipe care nu se luptă pentru primul loc. Diriangen are cea mai bună apărare din prima ligă și poate absorbi presiunea pusă de gazde. Oaspeții pot obține măcar un punct din această confruntare, dar un egal nu îi ajută foarte mult. Au nevoie de victorie în lupta pentru titlu.

Fotbal Nicaragua - Liga Primera

X2

1.57
Miza: 6/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici