Share

Juniors OO - Horn: ponturi pariuri Austria Liga a doua. 31.07.2020, ultima etapă

Alte Competitii

Cota: 2.85

Adaugat de: Gabriel Morariu

31 Iul 2020 01:25 576 0
Logo Juniors OO
Logo Horn
Juniors OO
Horn
VS
21:30 31 Iulie 2020
Austria Liga a doua

Analiză și informații pentru Juniors OO v Horn

În ultima etapă din liga secundă austriacă, față în față se vor afla Juniors ÖO și Horn. Partida este programată vineri, de la ora 21:30. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pronosticul oferit.

Juniors OO: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Gazdele de vineri și-au pierdut orice motivație pe final de sezon. În condițiile în care nu au putut lupta pentru promovarea în prima ligă, Juniors au pierdut ultimele cinci meciuri din campionat. Indiferent de rezultatul partidei de vineri, echipa din Pasching nu are cum să retrogradeze. În ultimele două meciuri, jucătorii antrenați de Gerald Scheiblehner au încasat nu mai puțin de 13 goluri: 0-5 cu Liefering și 2-8 cu Austria Viena II.

Horn: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

După 3 victorii la rând, Horn părea salvată de la retrogradare. Programul finalului de sezon a fost însă unul complicat, cu adversare puternice. Ultimele 3 etape nu au adus nici măcar un punct, iar Horn are nevoie de victorie în ultimul joc pentru a fi sigură că rămâne în Liga doua din Austria. În etapa precedentă, oaspeții de vineri au pierdut dramatic, în fața liderului Ried. Jucătorii antrenați de Genadi Petrov au impresionat la capitolul ofensiv: au înscris 57 de goluri în 29 de etape. Doar primele patru clasate au o linie de atac mai bună. Meciurile din deplasare au adus o oarecare satisfacție în ultima vreme: Horn a câștigat atât pe terenul Austriei Lustenau (1-2) , cat și contra celor de la BW Linz (1-3).

Statistica meciurilor directe Juniors OO v Horn

Juniors este neînvinsă în ultimele trei meciuri directe, în care Horn a reușit să scrie de fiecare dată: 2-2, 3-1, 6-1.

Cote pentru Juniors OO v Horn

Oaspeții au mare nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea, iar eu merg pe mâna lor. În afara pontului oferit, puteți încerca și selecția GG, cu goluri marcate în ambele porți, la o cotă de 1.66.

Juniors OO vs Horn Pont: Victorie Horn

Duelul motivațional este clar câștigat de echipa-oaspete. Horn are nevoie de victorie pentru a se salva de la retrogradare, în condițiile în care contracandidata FAC are un meci greu pe terenul celor de la Ried. Forma recentă a celor de la Juniors este una extrem de slabă, cu 5 înfrângeri la rând pe final de sezon. Cota oferită de agențiile partenere este una foarte bună, iar eu o recomand cu încredere. Succes!

Pont pariuri: Victorie Horn

Miza: 10/10

Cota: 2.85

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

2

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici