Share

Jonkopings vs Sundsvall, Ponturi pariuri, Fotbal Suedia, 14.10.2021: Oaspeții, maximum de puncte în ultimele 5 etape

Alte Competitii

Cota: 1.43

Adaugat de: Dan Bara

12 Oct 2021 14:49 304 0
Logo Jonkopings Jonkopings
Logo Sundsvall Sundsvall
VS
20:00 14 Octombrie 2021
Fotbal Suedia - Superettan

Analiză și informații pentru Jonkopings v Sundsvall

Jonkopings, ocupanta locului 8 în liga a doua suedeză, primește joi, de la ora 20:00, vizita celor de la Sundsvall, clasați momentan pe poziția a doua. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Jonkopings: Forma echipei, știri și statistici

Î E E Î Î

Jonkopings și-a pus singură bețe în roate în ultimele 5 etape, perioadă în care a marcat un singur gol și în care a adunat doar două puncte. Distanța față de locul secund, care promovează direct, e acum de 11 puncte, iar față de locul 3, cel care duce la baraj, e de 8 puncte. 

Formația gazdă nu a mai performat nici acasă în acest interval, deși în ediția precedentă fusese cea mai bună echipă de teren propriu din Superettan. Cu Bragge, ocupanta locului 13, a remizat, 0-0, iar cu Norrby, clasată pe 4, a pierdut, scor 0-1. 

În cele 7 etape rămase de disputat mai există speranțe de promovare, dar ele sunt mai probabile pe hârtie decât în realitate. Întâlnirea de joi, cu Sundsvall, e una de totul sau nimic în aceste condiții. Singurul avantaj pe care îl mai are Jonkopings e că a disputat un meci mai puțin decât formațiile clasate pe locurile 3-7, cele pe care trebuie să le depășească pentru a prinde barajul. Cu o victorie contra lui Sundsvall, ar micșora distanța față de poziția a treia la 5 puncte.  

Sundsvall: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Acum cinci etape, Sundsvall avea 28 de puncte, iar Jonkopings, 30. Oaspeții întâlnirii de joi au reușit însă rezultate excepționale între timp, adunând maximum de puncte, 15, în vreme ce gazdele s-au scufundat în zona de mijloc. Cu 43 de puncte, Sundsvall e la trei lungimi de următoarea clasată, Helsingborg (locul 3), pe care tocmai a bătut-o în ultima etapă, 2-1 în deplasare, și față de care are și avantajul de a avea un meci mai puțin. Practic, dacă o învinge pe Jonkopings, Sundsvall face 46 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Varnamo, și cu 5 mai mult decât Helsingborg. 

În deplasare, oaspeții au o linie de clasament prea puțin strălucitoare, 5-2-4, golaveraj 13-12, însă ultimele trei jocuri le-au adus tot atâtea victorii. Statistica ne mai arată că aceștia au cele mai puține remize din campionat, 4, și cel mai bun atac, raportat la numărul de etape disputate, cu o medie de 1.52 goluri pe meci. 

Statistica meciurilor directe Jonkopings v Sundsvall

Meciurile directe dintre Sundsvall și Jonkoping au înregistrat o mulțime de episoade și, așa cum o demostrează statistica, cele mai multe dintre ele au fost foarte spectaculoase, cu goluri în ambele porți și multe reușite. Acum un an, partida de la Jonkopings s-a încheiat cu scorul de 3-3, iar cea de la Sundsvall, cu scorul de 3-2. 

În turul actualei ediții, Jonkopings s-a impus cu 2-1 în deplasare. 

01.06.21 SUP Sundsvall - Jonkopings 1 : 2
17.10.20 SUP Sundsvall - Jonkopings 3 : 2
29.07.20 SUP Jonkopings - Sundsvall 3 : 3
24.09.17 ALL Jonkopings - Sundsvall 2 : 2
14.05.17 ALL Sundsvall - Jonkopings 0 : 0

Cote pentru Jonkopings v Sundsvall

Casele de pariuri o cotează pe Jonkopings drept favorită, însă cotele pentru 2 solist au suferit unele modificări. Astfel, agențiile care deschiseseră cu cote mari pe victoria oaspeților au scăzut de la 3.00-2.80 la 2.65-2.70. A scăzut și cotația pentru un succes al lui Sundsvall cu handicap asiatic (0), de la 2.10 la 1.91-1.93. Totuși, la Unibet, încă mai găsim cota 2.00. 

Jonkopings vs Sundsvall Pont: Ambele marchează sau peste 2.5 goluri

Sundsvall a marcat câte două goluri în fiecare dintre ultimele trei deplasări, dar a și primit gol de fiecare dată, toate partidele menționate încheindu-se cu același scor, 2-1. Tot 2-1 a fost și rezultatul întâlnirii din tur, însă atunci a avut câștig de cauză Jonkopings. Probabil că vom avea și de această dată o confruntare spectaculoasă, iar Betano ne oferă șansa unei măsuri de siguranță suplimentare cu pariul pe care l-am ales.

Pont pariuri: Ambele marchează sau peste 2.5 goluri

Miza: 5/10

Cota: 1.43

Adaugat de: Dan Bara

Status: Castigat

Dan Bara

Ponturi:

29

Castigate:

11

Pierdute:

12

Anulate:

4

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici