1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Jerv - Ham Kam

Jerv - Ham Kam: ponturi pariuri fotbal Norvegia. 19.06.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-06-18 16:34:00

Fotbal Norvegia - Tippeligaen

19 Iunie 2022, 19:00

Jerv

Jerv

versus
Ham Kam

Ham Kam

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Jerv v Ham Kam

Într-o confruntare care contează pentru etapa cu numărul 10 din prima ligă de fotbal norvegiană, Jerv primește vizita celor de la Ham Kam. Partida dintre cele două formații este programată duminică, de la ora 19:00, pe J.J. Ugland Stadion, din Grimstad. În cele ce urmează puteți citi analiza meciului, iar la final de articol veți găsi pontul oferit.

Jerv: Forma echipei, știri și statistici

Jerv a promovat anul trecut din liga secundă norvegiană, însă deocamdată a avut rezultate slabe pe prima scenă. Gazdele de duminică vin după 4 înfrângeri la rând, iar din ultimele 6 etape jucate a luat un singur punct. Patru din cele mai recente meciuri au avut GG sau 3+ la total: 1-1 cu Tromso, 0-3 cu Viking, 1-2 la Aalesund, respectiv 0-5 cu Sarpsborg. 17 goluri a încasat Jerv în primele 9 etape de campionat, o medie de aproape două per rundă. Anul trecut, Jerv a fost colegă de ligă cu Ham Kam, iar cele două au obținut promovarea. Dacă oaspeții de duminică au acces direct, Jerv a avut nevoie de baraj.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ham Kam: Forma echipei, știri și statistici

Ham Kam nu a rupt nici ea gura târgului în prima ligă din Norvegia, însă a reușit să strângă mai multe puncte decât adversara de duminică. Oaspeții de pe J.J. Ugland Stadion au 9 puncte în 9 etape disputate. Cele mai recente 5 runde nu au adus vreo victorie, însă au fost 4 remize înregistrate. Ham Kam se dovedește o specialistă a jocurilor cu goluri marcate în ambele porți. Rezultatele recente ilustrează asta cu vârf și îndesat: 1-1 cu Valerenga, 1-1 acasă cu Rosenborg, 1-1 la Viking și 1-2 în fața celor de la Odd. După cum se vede și din numele adversarelor din ultima vreme, Ham Kam reușește să țină piept formațiilor tari, însă se împotmolește cu rivale considerate mai ușoare. 

Statistica meciurilor directe Jerv v Ham Kam

Trei dintre ultimele patru meciuri directe au avut peste 3.5 goluri. Ham Kam s-a impus cu 3-1 și 2-0, iar Jerv a învins de două ori cu același scor, 3-2. 

Cote pentru Jerv v Ham Kam

Oaspeții sunt considerați ușor favoriți, în fața unei formații pentru care prima ligă pare o pălărie prea mare. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un pariu X pauză sau final. În cazul în care va fi egalitate la intrarea la cabine sau la sfârșitul meciului, veți prinde o cotă atractivă de 1,77. 

Jerv vs Ham Kam Pont: Ambele marchează sau peste 2,5 goluri

Față în față se vor afla două echipe care se cunosc bine. Ele au fost rivale și în sezonul precedent, în liga secundă, iar ambele au obținut promovarea. Rezultatele din prima ligă nu sunt pe gustul lui Jerv și Ham Kam, astfel că duelul de dumincă reprezintă o oportunitate bună pentru a acumula 3 puncte. În condițiile în care meciurile directe au adus o mulțime de goluri, mă aștept ca trendul să continue. Recomand cu încredere selecția Betano GG sau peste 2.5 goluri. Sper ca pontul meu să fie de folos!

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici