Share

Jeonbuk Motors vs Daegu - Ponturi pariuri K League, 24.05.2020. Joacă favorita la titlu

Alte Competitii

Cota: 1.70

Adaugat de: Caramavrov

22 Mai 2020 23:49 336 0
Logo Jeonbuk Motors
Logo Daegu
Jeonbuk Motors
Daegu
VS
10:30 24 Mai 2020
Fotbal Coreea de Sud - K League

Analiză și informații pentru Jeonbuk Motors v Daegu

Jeonbuk Motors primește vizita lui Daegu în etapa a treia a K League, în Coreea de Sud, pe 24 mai, de la ora 10:30.

Jeonbuk este pe locul 3 în clasament, cu 6 puncte din tot atâtea posibile, golaveraj 3-1. De partea cealaltă, Daegu e poziționată pe 8, cu 2 puncte, golaveraj 1-1.

Pontul pentru meciul Jeonbuk Motors vs Daegu poate fi citit în finalul acestei analize.

Jeonbuk Motors: Forma echipei, știri și statistici

V V E Î E

Principala favorită la câștigarea titlului, potrivit cotelor fixate de casele de pariuri, a început sezonul bine, ca rezultate. Cele două victorii din primele două runde alimentează moralul jucătorilor antrenați de José Morais, care sunt optimiști înaintea confruntării cu Daegu. Fanii se așteaptă la un succes mai clar în această rundă, deși cele de până acum au venit doar pe finalul meciurilor.

Intrat pe teren din postură de rezervă, Lars Veldwijk a adus cele trei puncte contra lui Busan, marcând în minutul 90+5. Este de așteptat ca el să fie titular în jocul de duminică dimineață.

Potrivit presei din Coreea de Sud, Morais nu va face nicio schimbare în defensivă, un compartiment care s-a comportat decent în cele 180 de minute din acest sezon.

Daegu: Forma echipei, știri și statistici

E E E V Î

Daegu a terminat pe locul 5 în campionatul trecut, impresionând prin apetitul ofensiv. Echipa din primele două etape ale actualului sezon nu a semănat cu cea de atunci, reușind un singur gol, pe teren propriu, contra lui Pohang. Nici măcar muntenegreanul Dejan Damjanović nu a reușit să facă lumină în jocul de atac, deși a fost trimis pe teren ca un salvator.

Mijlocașul Tsubasa Nishi a ratat câteva antrenamente din cauza unor probleme medicale și are șanse minime să evolueze contra lui Jeonbuk. Cel mai probabil, el va fi înlocuit de Kim Sun-min.

Antrenorul Lee Byeong-keun știe că nu poate aborda meciul ofensiv pe terenul campioanei, așa că în această săptămână a lucrat intens faza de apărare, în speranța că echipa lui va avea ocazia să lovească pe contraatac.

Statistica meciurilor directe Jeonbuk Motors v Daegu

Jeonbuk Motors și Daegu s-au mai întâlnit de 34 de ori. Jeonbuk a câștigat 5 din ultimele 7 meciuri directe.

Sezonul trecut, Jeonbuk a învins în cele două partide din deplasare (2-0 și 4-1). Confruntările de pe terenul campioanei s-au încheiat cu scorurile 0-2 și 1-1.

Cote pentru Jeonbuk Motors v Daegu

Jeonbuk a câștigat cu 2-0 ultimul meci direct. Selecția „Jeonbuk Motors -0.75 handicap asiatic” are cota 1.79 pe Unibet.ro.

Poate fi încercat și un pariu pe „Jeonbuk Motors peste 1.5 goluri”, la o cotă de 1.87.

Jeonbuk Motors vs Daegu Pont: Victorie Jeonbuk Motors

Jeonbuk Motors nu a „defilat” în acest debut de sezon, dar a confirmat zicala potrivit căreia echipele puternice câștigă oricât de prost ar juca. Important este că nu a făcut pași greșiți. Cred că gazdele de azi vor controla întâlnirea cu Daegu și vor reuși să se impună în cele din urmă, fie și cu un gol marcat pe final, cum s-a întâmplat în rundele precedente. Oaspeții sunt de bătut.

Pont pariuri: Victorie Jeonbuk Motors

Miza: 3/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Caramavrov

Ponturi:

30

Castigate:

16

Pierdute:

11

Anulate:

2

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru pariori. Sporturile favorite: fotbal, handbal, tenis.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici